Philips HUE is een system van verlichting dat bestaat uit slimme lampen, HUE Bridge en slimme regelaars. Je kunt hierbij verschillende vormen, maten en modellen van slimme ledlampen kiezen die bovendien energiezuinig zijn. Een HUE Bridge kun je zien als het hart van het systeem waarop je tot 50 Philips HUE lampen en accessoires aansluiten. Met de Philips HUE app kun je vanaf jouw mobiel snel de smartverlichting bedienen.

Wat is GU10?

De HUE GU10 Led Spot behoren tot een groep van de verschillende modellen Philips HUE ledlampen. GU10 is de aanduiding voor de fitting van de Led Spots. De fitting van de spotjes heeft een steekvoet waarmee het spotje vastgedraaid kan worden. En 10 staat voor de afstand tussen de twee steekvoeten en dat is 10 millimeter.

De tinten

Philips HUE-spotjes zijn inbouwspots van degelijke kwaliteit, zoals je al jaren gewend bent van dit merk. Deze smart led spotjes verzorgen een zeer uitgebreide scala aan lichttinten. De tinten variëren van warm wit (white ambiance) tot gekleurd licht in wel 16 miljoen tinten. Dat betekent dat je alle soorten licht in je huis kunt krijgen die je maar wilt.

De spots bedienen

Op je mobiel kun je met de Philips HUE app maar ook met andere digitale assistenten, zoals Google Home en Alexa, de spots bedienen. Dankzij de smarttechnologie, maar je kunt de spots natuurlijk ook met de aan-en-uitschakelaar en/of dimmer bedienen.

Philips HUE-inbouwspots plaatsen

Deze spots hebben en IP-waarde van 21 en zijn dus stofdicht. Daarnaast zijn ze geschikt voor ruimten met weinig vocht, zoals de gang, slaapkamer, studeerkamer, toilet of de woonkamer. Zijn niet geschikt voor de badkamer of buitenshuis. Het zijn al met al kwalitatief goede smart led inbouwspots van het topmerk Philips. Met je mobiele telefoon kun je de spot bedienen om welke kleur dan ook in huis te hebben. Kies maar uit 16 miljoen verschillende tinten.