Inmiddels ligt 2019 achter ons en leven we in 2020. Voor veel mensen betekent een nieuw jaar ook nieuwe voornemens. Ongeveer 77% van de Nederlands heeft bij de jaarovergang nieuwe voornemens. Of deze voornemens altijd worden nageleefd, laten we voor nu even in het midden.

Veel voornemens die worden bedacht, hebben te maken met een gezondere leefstijl. Zo wordt er vaak gesproken over meer fruit eten, vaker en langer sporten, stoppen met roken, minder alcohol drinken en zo gaat het rijtje even door.

Gelukkig zijn er in 2020 een hoop interessante producten op de markt gekomen, die bij kunnen dragen aan jouw goede voornemens voor een gezondere levensstijl. Een opvallend product dit jaar is een hartslagmeter.

Trending bandje

Een goede hartslagmeter zorgt er voor dat je alle sportieve doelstellingen in 2020 nauwlettend kunt bijhouden. Er zijn verschillende spectaculaire modellen die veel informatie geven met betrekking tot jouw sportactiviteiten. Zo wordt vaak niet alleen de hartslag gemeten en weergegeven maar worden er meer gegevens geanalyseerd, waardoor je tijdens het sporten de juiste intensiteit aan kunt houden. Maar welke smartwatch heeft nu de beste hartslagmeter?

Beste drie hartslagmeters in 2020

Het is duidelijk dat trainen met een hartslagmeter voordelen oplevert, maar dan moet de hartslag wel accuraat gemeten worden. Daarom hier een kort lijstje met de beste hartslagmeters, om jouw trainingssessies in 2020 te optimaliseren.

  • Garmin 245
    • Dit product zorgt dat je hartslag goed zichtbaar is en maakt zelfs analyses over het lichaam, zodat je gepersonaliseerd advies krijgt over bijvoorbeeld de juiste hersteltijd van de spieren. Een geweldige gadget tijdens het sporten.
  • Polar Vantage V
    • Dit bandje geeft evenals de Garmin 245 persoonlijk advies over de juiste rust- en hersteltijd. De Polar Vantage V is uniek omdat het in trainingsmodus tot wel 40 uur lang, nauwkeurig de hartslag bijhoud. Ideaal voor langdurige sportactiviteiten (marathons).
  • Garmin Forerunner 945
    • Garmin heeft met verschillende producten een statement gezet door de grote functionaliteit. Zo heeft de Forerunner 945 naast de essentiële functies ook een aantal exclusieve opties zoals contactloos betalen en de mogelijkheid om muziek op te slaan.

Een goede hartslagmeter is een ideale coach die je begeleidt om voornemens waar te maken.