Er is een groot aanbod aan verschillende iPhone’s en we begrijpen goed dat het hierdoor lastig kan zijn om de juiste iPhone voor jou te kiezen. Daarom geven wij je in dit artikel wat meer informatie over de verschillende iPhones die op dit moment te koop zijn. Welk model past het beste bij jouw wensen en budget? En waar dien je zoals rekening mee te houden tijdens het aanschaffen van een nieuwe iPhone?

De iPhone 11

Als we gaan kijken naar het totale aanbod van alle iPhones op dit moment dan is de beste prijs en kwaliteit verhouding zonder twijfel de iPhone 11. De iPhone 11 heeft de beste prijs en kwaliteit verhouding. Daarnaast krijg je een mooi scherm van 6.1 inch, wat perfect is voor bijna iedere gebruiker. Met dit scherm kun je eenvoudig je favoriete films en video’s bekijken en ook al je foto’s. Verder heeft deze iPhone een front camera van 12 mega pixel waardoor het mogelijk is om zeer goede selfies te maken. Ook de achterkant van deze iPhone heeft een fantastische camera, namelijk 2 x een 12 mega pixel camera. Deze camera heeft een groothoeklens. Verder heeft het toestel een goed LCD scherm en is er een flinke boost in RAM. Waar oudere modellen 3GB aan ram hadden heeft dit nieuwe model er maar liefst 4. 4GB aan ram betekent dat je razendsnel tussen verschillende apps kunt switchen en ook kun je zonder problemen meerdere apps tegelijk open hebben staan.

De iPhone 11 pro

Naast de iPhone 11, kunnen wij op de tweede plek de iPhone 11 PRO aanraden. Deze smartphone is op veel vlakken nog geavanceerder dan de iPhone 11, maar wel zal je er meer voer moeten betalen. Qua prijs en kwaliteits verhouding is het aan te raden te kiezen voor de iPhone 11. Wanneer jij echter bereid bent een aantal honderden euro’s meer te betalen, dan is de iPhone 11 pro de nummer 1 keus voor jou. Het smallere scherm van deze iPhone zorgt ervoor dat jij eenvoudig met 1 hand het toestel kan bedienen. Ook is de scherm kwaliteit erg hoog en is dit erg fijn wanneer je naar video’s en films kijkt. Verder is er ook een daadwerkelijk verschil in accu. De iPhone 11 pro kan een stuk langer mee met 1 volgeladen accu. Daarnaast heeft de iPhone 11 pro maar liefst 3 camera’s , i.p.v. 2 camera’s aan de achterkant bij de reguliere iPhone 11. Door deze drie camera’s is het mogelijk om nog betere foto’s te maken.

De iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 pro Max is absoluut de beste iPhone die er beschikbaar is. Dit in tegenstelling tot 1 van de goedkoopste modellen, de iPhone X, die ook nog steeds verkrijgbaar is. Deze iPhone 11 Pro Max is op vrijwel alle vlakken beter dan alle andere modellen. Zo krijg je een mega accu waar je zeker uren langer mee kunt doen, dan de andere modellen. Zo is uit diverse onderzoeken gebleken dat je maar liefst 4 uur langer kunt doen met deze nieuwere iPhone 11. Het scherm formaat van deze iPhone 11 Pro Max is ideaal voor de fans van multi media. Zo krijg je een schermformaat van 6,5 inch waarmee je vrijwel alle foto’s het beste kunt bekijken. Maar ook als je regelmatig op YouTube of Netflix zit, zal deze telefoon echt een top keus voor jou zijn. Verder is dit model ook verkrijgbaar in veel verschillende opslag opties. Wanneer je de grootste opslag wilt hebben, is de 512GB variant een aanrader. Zeker als jouw budget dit toelaat.

De iPhone SE 2020

Ben jij op zoek naar een betaalbare iPhone? Dan is de iPhone SE 2020 waarschijnlijk een goede keus voor jou. Maar ook als je houd van een wat kleiner scherm is deze iPhone ideaal. Met een formaat van maar liefst 4,7 inch is hij eenvoudig met 1 hand te bedienen en ook neem je dit toestel eenvoudig mee in je broekzak. Dit model lijkt qua ontwerp wat op de iPhone 8 uit 2017. Echter heeft deze nieuwe iPhone SE veel verschillende verbeteringen aan de binnenkant van het toestel. Zo krijg je een nieuwe chip die gelijk is aan de chip die wordt gebruikt in de 11 serie. Verder is de camera goed, maar uiteraard niet zo goed al bij de nieuwste modellen. Ook de batterijduur is niet het beste, maar voor een niet al te veel eisende gebruiker is dit model de beste keus!