Ben je werkzaam als communicatieprofessional, maar wens je het fundament onder jouw dagelijkse praktijk als communicatieprofessional te verstevigen, jouw professionele groei een boost te geven en over de juiste affiniteit te beschikken met betrekking tot het communicatielandschap, en hoe jouw communicatie bijdraagt aan de optimalisering hiervan? SRM biedt jou de geschikte communicatie opleidingen om je op eenvoudige wijze te laten specialiseren binnen jouw huidige werkveld.

Klinkt het ontwikkelen van diverse communicatiestrategieën en deze succesvol kunnen implementeren je als muziek in de oren? Wens je een contentstrategie te ontwikkelen die volledig is afgestemd op de huisstijl van de organisatie waarin jij werkzaam bent? En is het op effectieve wijze kunnen opstellen van een communicatieplan waarin alle componenten van communicatie samenkomen voor jou een pre? Dan is communicatieprofessional B precies wat jij zoekt.

SRM Communicatieprofessional B

Met de opleiding tot SRM Communicatieprofessional B verstevig je niet alleen het fundament onder je schoenen evenals het verbreden van jou professionele groei als communicatieprofessional, maar verdiep je je ook in de verbreding van het huidige communicatielandschap. Tevens komt de ontwikkeling van jouw schrijfvaardigheden en de abiliteit om creatieve concepten te ontwikkelen aan bod, zodat jij jouw werkvaardigheden op effectieve wijze kan optimaliseren.

Het programma

Tijdens de opleiding tot SRM Communicatieprofessional B geef je jouw kennis en adviesvaardigheden als communicatieprofessional een flinke boost. Samen met een van de topdocenten verdiep je je in het communicatielandschap en ontwikkel je vaardigheden om een integraal communicatieplan op te stellen, waarvoor je aan de slag gaat met huisstijlmanagement en zo leert op welke wijze je een communicatieonderzoek opstelt en uitvoert. Samen zullen jullie werken aan jouw communicatieve- en schrijfvaardigheden en komen tevens de gespreks- en interviewtechnieken aan bod. Zo beschik jij na de opleiding tot SRM Communicatieprofessional B over de juiste input om allesomvattende briefings op te stellen en weet jij met jouw vaardigheden de doelgroepen effectief te bereiken en hen te raken met de kernboodschap van jouw organisatie.

Het resultaat

Na de opleiding tot Communicatieprofessional B ben je in staat om:

  • Communicatiestrategieën te ontwikkelen en deze succesvol te implementeren;
  • Contentstrategieen te ontwikkelen die volledig zijn afgestemd op de huisstijl van de organisatie waarvoor jij werkzaam bent;
  • Begrijp je de mogelijkheden van social media, zodat je hier op tactische wijze op in kunt spelen
  • Ben je in staat om een effectief communicatieplan op te stellen waarin alle componenten van communicatie samenkomen
  • Til jij jouw gespreks- en interviewtechnieken naar een professioneel niveau;
  • Wordt je nog beter in jouw vak en ontvang je het officiële SRM-diploma, waarmee jij jouw carrièreperspectieven aanzienlijk verbreed.

Topdocenten

De docenten van SRM worden door middel van een strenge selectie zorgvuldig geselecteerd. Iedere docent beschikt over vakkennis binnen de online markt, heeft actuele ervaring in het vakgebied en is in staat om jou didactische kwaliteiten aan te leren. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk. Op iedere lesdag wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt en zo samen met jou het beste uit jezelf kan halen. SRM staat al jaren aangeschreven als dè opleider voor marketing- en communicatieprofessionals, waardoor jij met een SRM-diploma jouw carrièreperspectieven aanzienlijk verbreed.