In ons land staan ontzettend veel kantoorruimtes te huur. Hiervan wordt een groot aantal online aangeboden via bijvoorbeeld vergelijkingswebsites als SKEPP. Je ziet steeds minder saaie en stoffige kantoren, maar juist knus, gezellig en hip. Bedrijven vinden het steeds belangrijker en zoeken moderne en luxe plekjes op. Wij hebben voor je de 10 meest indrukwekkende kantoorruimtes van SKEPP op een rij gezet.

#1

1 RaampleinEen monumentaal kantoorpand aan het Raamplein in Amsterdam. Een kantoor met alle luxe en mogelijkheden die jouw bedrijf nodig heeft.

Alle faciliteiten zijn geregeld. De receptie neemt jouw telefoontjes aan en biedt administratieve ondersteuning en in het sociale hart kun je kletsen met collega’s.

#2

Een prachtig pand uit 1928 aan de Ceresstraat in Eindhoven. Tijdens een tour door het pand tref je zowel een moderne als klassieke inrichting.

Deze kantoorruimte is volledig ingericht en vergaderen is mogelijk in statige en stijlvolle zalen. Bezoekers en klanten worden hier met een glimlach opgevangen.

#3

3 WeenaLiever een kantoor met uitzicht? Ga dan voor deze ruimte aan Weena in Rotterdam. De ruimte bevindt zich in de Delftse Poort, een gebouw van maar liefst 41 verdiepingen.

Het pand is voorzien van alle voorzieningen en heeft een zakelijke uitstraling.

#4

Toch voorkeur voor een stijlvol en gezellig ingericht kantoor? Dan is dit pand aan de Emmasingel in Eindhoven écht iets voor jou.

Het kantoor is voorzien van de volledige service en faciliteiten. Dat is pas wat je noemt, échte luxe!

#5

Het oude hoofdkantoor van ING, een gebouw aan de Amstelveenseweg in Amsterdam vormt een inspirerende werkplek. Het pand is voorzien van verzorgde vergader- en kantoorruimtes. Door de indrukwekkende vorm wordt het pand ook wel ‘de schoen’ genoemd. Is het niet bijzonder?

#6

Altijd al willen huren in het populaire noorden van Amsterdam? Dan is dit pand aan de Meeuwenlaan in Amsterdam Noord een grote kanshebber! In dit moderne en tiptop uitziende pand vind je voornamelijk creatievelingen. Gezelligheid gegarandeerd!

In het restaurant kun je terecht voor een uitgebreide lunch of een heerlijk kopje koffie.

#7

Het kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum is een stijlvol ingericht en hoogwaardig kantoor. Het pand is gebouwd in 1895 en daarmee het oudste pand in deze top 10. Ondanks het feit dat het een oud pand is, huur je hier een ruimte dat voorzien is van energielabel A.

#8

Deze kantoorruimte aan het Rokin bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Bedrijven kunnen hier een kantoorruimte huren in een pand waar historische en moderne invloeden elkaar versterken en ontmoeten.

Op deze locatie is plaats voor iedere soort onderneming.

#9

Deze kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven bevindt zich in de industriële wijk Strijp. Wie je hier vindt? Voornamelijk ‘makers’ van zowel digitale ontwerpen als fysieke meubels.

Het pand is gebouwd in 1989 en recent gerenoveerd.

#10

Dit kantoorpand aan de Van Nelleweg in Rotterdam staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het pand heeft een enorme geschiedenis, maar oogt modern doordat het helemaal is gerenoveerd.

Een authentiek kantoorgebouw met een goede bereikbaarheid. Wie wil dat niet?

Ben je ook op zoek naar een kantoorruimte? De vastgoedconsultants van SKEPP helpen je graag tijdens je zoektocht naar een passend kantoor voor jouw bedrijf.