Anno 2019 zijn er diverse vergaderlocaties die je kunt boeken. Maar welke vergaderlocatie kies je? Wij zetten de 10 beste vergaderzalen voor je op een rij uit Eindhoven en Tilburg. Deze zalen zijn allemaal te boeken bij het bedrijf Seats2meet.

  1. Plein

Plein is een multifunctionele ruimte van 450m2. Deze ruimte is ideaal voor grote evenementen, exposities of (netwerk)borrels. In deze zaal kunnen maar liefst 350 personen. Op het Plein in Eindhoven kunnen tevens zelfstandig professionals en flexwerkers gebruik maken van de workspaces.

Glazen zaal

  1. Glazen Zaal

Is jouw evenement, symposium of seminar net iets kleiner? Dan is de Glazen Zaal in Tilburg geschikt met een ruimte tot 220 personen. Wist je dat je deze ruimte ook in de avond en in het weekend kunt boeken? Het is de trots van Tilburg met een akoestisch hoogtepunt en nieuwe audiovisuele middelen!

  1. Kaf en Koren

Scheid het kaf van het koren en boek de ‘Kaf en Koren’ zaal in Eindhoven. Houd je van een industrieel karakter? Dan is deze zaal van 70m2 met verschillende opstellingen interessant. Zo kun je de ruimte op verschillende manieren opstellen dat er plek is voor 60 personen. De indeling van de zaal en de inrichting bevordert leren, wijsheid, intellect en het stimuleert de mentale activiteit.

  1. Werkplaats

Work, work, work, work, work, work! Rihanna zegt het al: werken! In de Werkplaats in Tilburg kun je prima werken, maar het is tevens een rustgevende ruimte door het patroon op de grond. Door de verschillende opstellingsmogelijkheden is er plek van 15 tot 80 personen.

  1. Lava

‘The floor is lava’! Niet echt natuurlijk, maar deze ruimte heeft een lava thema. Eén van de meeste geboekte vergaderzalen in Eindhoven is ‘Lava’. De zaal is 85m² en is uitermate geschikt voor vergaderingen, teambuilding en workshops tot 36 personen. De kleur oranje staat voor dynamiek en creativiteit en het heeft de nodige audiovisuele middelen tot zijn beschikking. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot twee subruimtes, waardoor het ideaal is om in subgroepen te werken.

  1. Terra

Ben je op zoek naar een ruimte die rust uitstraalt? Dan is deze ruimte in Tilburg uitermate geschikt door de rustgevende vormgeving. Er hangen kunstobjecten aan de muur, de ruimte heeft warm-gele vloerbedekking, nieuwe audiovisuele middelen en goede stoelen. Wil je een vergadering combineren met lunch? Dat kan! De ruimte is geschikt voor 18 personen in een U-vorm.

  1. Dommel

Is je bedrijf toe aan heldere en frisse ideeën? Dan is vergaderruimte Dommel met 50m2 een geschikte optie. Waarom heet deze ruimte ‘Dommel’? Op de muur zie je de verankering met Brabant terugkomen met het stromende water van de Dommel. Het bedrijf Seats2meet, waar je deze ruimte kunt boeken, heeft bewust gekozen voor de heldere en frisse kleur blauw. Deze ruimte straalt kalmte en rust uit. De ruimte is te boeken voor 18 tot 24 personen.

  1. Kleur

De naam zegt het natuurlijk al: deze ruimte bevat veel kleur. Een ruimtelijke zaal in Tilburg met een grote tafel en gekleurde stoelen. Het schilderij van Marsman geeft extra sfeer aan de zaal. Wil je een presentatie houden met een LEDscreen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Deze ruimte is ideaal voor een groep tot 12 personen.

  1. Cirkel

Wat voor vorm zou de tafel hebben? Juist, de tafel heeft een vorm van een cirkel. De stoelen zijn tevens rond afgewerkt en de kleur blauw staat voor volharding en actiegerichtheid. Deze zaal in Eindhoven is uitermate geschikt voor training- en coachingsessies, omdat je hier terecht kunt met 5 personen. Een rustige omgeving met weinig afleidingen.

 

  1. Thuis

Voel je thuis bij Seats2meet in de ‘thuis’ vergaderzaal met 4 comfortabele stoelen. Deze ruimte is geschikt voor 1-op-1 gesprekken, coaching gesprekken en sollicitatiegesprekken.

Heb jij binnenkort een vergadering, coaching gesprek of seminar? Neem dan zeker eens een kijkje bij Seats2meet voor vergaderlocaties Eindhoven of vergaderen in Tilburg.