Wil jij ook de voordelen ontdekken van een private lease? Dan heb je niet enkel een goede aanbieder nodig, maar ook een geweldige wagen! Wij inspireren je graag door de top 10 beste leaseauto’s voor je op een rijtje te zetten. Met welke cruise jij binnenkort door de straten?

Hyundai KONA Electric

Deze 484 km actieradius SUV is gemaakt om inzittenden luxe, comfort en stijl te bieden. De Hyundai KONA Electric is een volledig elektrische auto die zich zowel in de stad als op buitenwegen als een vis in het water voelt.

Volkswagen e-up!

Deze auto heeft een bereik van 250 km en daarmee is het een uitstekende stadsauto. Geniet van zijn moderne snufjes, waaronder Climatronic en rijstrookassistentie.

Tesla Model 3

Genieten van een 15 inch touchscreen, een snelle acceleratie van 0 naar 96 km per uur in 3 seconden en een sportieve look? Ga dan voor een Tesla Model 3 leaseauto. Rij jij straks rond in de Performance, de Long Range of de Standard Range Plus?

De Volkswagen ID.3

Deze elektrische auto heeft een actieradius van maximaal 550 km waardoor jij zorgeloos met je auto van en naar werk gaat.

Skoda Enyaq iV


Deze stoere, elektrische SUV is een populaire leaseauto voor zakelijke rijders, maar het is ook een goede gezinswagen. Met een 536 km actieradius kun je er prima mee op vakantie in eigen land en het biedt genoeg ruimte voor de kinderen, de bagage en de hond.

Kia e-Niro

De Kia e-Niro heeft een bereik van 455 km. Dit, in combinatie met zijn aantrekkelijke prijs, maakt het een populaire auto voor zowel koper als leaser. Deze auto is extra zuinig, doordat het remenergie terugwint.

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is in veel uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor er voor ieder wat wils is. Ga je voor een lease auto met een Pro accu? Dan geniet je van een bereik van maar liefst 521 km!

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld. Of het nu om een zakelijke leaseauto, een private leaseauto, een occasion of een nieuwe, gekochte auto gaat, de compacte afmetingen en nieuwste features van de laatste generatie maken iedere Volkswagenfan enthousiast!

Peugeot (e)-208

De Peugeot e-208 is sportief, volledig elektrisch en ook nog eens heel leuk om te zien. Het biedt je een maximale actieradius van 340 km en is na een halfuur aan de snellader weer voor 80 procent opgeladen.

Volvo XC40 Recharge

Dit is de eerste Volvo SUV die volledig elektrisch is. Het is een krachtig model met een maximale actieradius van wel 420 km.