Voedsel zal altijd nodig zijn. Daarom zit jouw familie al generaties lang in de landbouw. Bovendien hebben jullie er plezier aan. Uiteraard zijn jullie je ervan bewust dat landbouw hard werken is. Je weet maar al te goed dat je het met mankracht alleen niet redt. Zeker niet als je wilt uitbreiden en de productie wilt verhogen. Je hebt dus machines nodig, kwalitatief goede landbouwmachines. En dat is waar jij continu naar op zoek bent. Minimale investering met maximale omzet. Deze combinatie tref je aan bij MDS, Machines De Schutter BV.

Top 10 machines van dit moment

  • Tweewielige trekker
  • Graszodensnijder
  • Mobiele sproeier F200/ F50081/F50092
  • Automatische beregeningsmachine
  • Bladzuiger Tornado voor 3punt
  • Precisiestrooier
  • Grondfrees MC67
  • Nibbi frees 095
  • Bio-hakselaar R70
  • Bio-hakselaar R240-R240M

De grond gereed maken

Ook in de landbouw is een goede voorbereiding van belang. De grond moet gereed gemaakt worden voor het zaad. Wellicht heb je maaiers nodig voor het verwijderen van onkruid of hoog gras. Vervolgens heb je grondbewerkingsmachines nodig om de bodem goed los te maken. Zodat de bodem luchtig is en regenwater erdoor heen kan. Uiteraard moet het voorbereidingsproces snel en efficiënt gebeuren. Bekijk hier landbouwmachines voor het bewerken van je grond.

Zaaien

Eenmaal de grond gereed is, heb je machines en werktuigen nodig voor het zaaien. Afhankelijk van het gewas heb je speciale landbouwmachine hiervoor nodig. En ook hier weer komen de maaiers van pas want de aanplant moet onderhouden worden. Je ziet dat je investering continu voor je moet blijven werken. Verder heb je machines en werktuigen nodig voor het bevloeien van je aanplant. En dan wil je over de beste landbouwwerktuigen beschikken zodat je zorgeloos door kunt met jouw landbouwactiviteiten. Een erg populaire zaaimachine is de Zaaikit 80, met een werkbreedte van 84 cm en een gewicht van 84 kg.

Oogsten

Kennis en ervaring gecombineerd met de juiste landbouwmachines resulteert in prachtige oogsten iedere keer. Een flinke aanplant levert een flinke oogst op. En die moet je zo snel als mogelijk binnenhalen. Voor het binnenhalen van de oogst zijn er ook landbouwmachines ontwikkeld voor je die het werk moeten verlichten. Daarnaast gaat het erom dat het werk ook snel en efficiënt uitgevoerd kan worden. Zodat je opnieuw de voorbereiding kan treffen voor het inzaaien. In Nederland is de aardappelrooier erg gewild, deze volautomatische machine zorgt dat jij de grootste uitdagingen kan aangaan op de landbouw. Wat jou werkt weer gemakkelijker en efficiënter maakt.

Uiteindelijk wil je beschikken over de beste landbouwmachines. Ongeacht de fase van het proces, je wilt top landbouwmachines hebben. Voor het bewerken van de grond, zaaien, bevloeien, onderhoud en tenslotte de oogst. Bij elke fase wil je ongestoord aan de slag met jouw landbouwmachines. Bekijk hier daarom de landbouwmachines van MDS. Het grootste en beste assortiment van alle landbouwmachines en werktuigen die je nodig hebt. Voor het succesvol grond bewerken, zaaien en oogsten in de landbouw.