[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als je je in de toekomst bezig wilt gaan houden met bitcoin en cryptocurrencies in plaats van cryptocurrency kopen, dan zal Cloud Mining je vast wel interesseren. Cloud Mining is een online proces waar een bepaalde type cryptocurrency geproduceerd of gemined wordt. Het woord ‘Mining’ betekent in feite dat een programma de boekhouding uitvoert van de cryptocurrency. Alle real-time transacties op het netwerk vinden plaats in een “Ledger”. De persoon die aan het Cloud minen is, oftewel de “accountant”, wordt dan beloont met digitale valuta. Jij als miner hebt geen mining materiaal nodig. Het enige wat jij nodig hebt, is een digitale wallet waar je je uitbetaling ontvangt. In dit artikel zullen wij de beste opties voorleggen als je geïnteresseerd bent in bitcoin cloud mining of ook wel crypto mining.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bitcoin cloud mining aanbieders

NaamOpgericht inAantal Cryptocurrencies die ze minenGeldopname viaMeer informatie
Hashflare20145Bitcoin, credit card en overschrijvingen.
Genesis-mining20136Visa en Mastercard
MiningrigrentalsFebruari 20144Bitcoin, Litecoin, Dash en Ethereum
Minergate-1Bitcoin
Eobot201322Credit card en cryptocurrency
TeraboxNovember 20141Bitcoin
OxbtcOctober 20144Bitcoin en Litecoin
Nicehash20143Bitcoin
Hashnest20141-

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hashflare review

Hashflare is een aantrekkelijke uitziende Bitcoin Cloud mining website die je alle informatie geeft omtrent Cloud mining. De website is in het Engels en kan jammer genoeg niet in Nederlands omgezet worden.

Als we naar de kenmerken kijken dan zien we dat die best aantrekkelijk zijn. Nadat je betaling bevestigd is, kun je meteen aan de slag als miner. De eerste uitbetaling vindt na 24 uur plaats. Besluit je een bedrag op te nemen, dan geef je gewoon aan hoeveel en je ontvangt het meteen. Je hoeft niet urenlang of dagenlang op je geld te wachten. Wat ook belangrijk is, is dat ze een vaste bedrag hanteren. Er zijn dus geen geborgen kosten die ze plotseling van je zullen eisen.

Alle gerelateerde informatie wordt in statistieken aangegeven zodat alles duidelijk voor je zal zijn. Je maakt alle veranderingen in real-time mee. Jij mag zelf kiezen welk pool je wilt gebruiken voor je mining. Zo kun je ervoor zorgen dat je eentje gebruikt die winstgevend is.

Je mag kiezen tussen 5 Cloud mining hardwares:

 • Script Cloud mining
 • SHA-256 Cloud Mining
 • Ethereum Cloud Mining
 • ZCASH Cloud Mining
 • DASH Cloud Mining

Verder krijg je informatie die je goed kunt gebruiken zoals uitleg over Bitcoins, verdere uitleg over Cloud mining en hoe alles te werk gaat. Je krijgt tevens voldoende informatie over het bedrijf en de personen die alles runnen.

Het enige nadeel, is dat de website in het Engels is. Verder is het een website die duidelijk is en makkelijk mee om te gaan is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Genesis-mining

Bij Genesi-mining kun je ook meteen na het activeren van je account beginnen met het verdienen van Bitcoins. De website heeft een simpele look en alles is snel te vinden.

Ze werken met diverse miningfarms. Op de website zul je enkele van ze alvast kunnen doornemen. Je kunt video’s bekijken om meer info over ze te krijgen. Hier is het mogelijk om met elk cryptovaluta te werken. Je kunt alle munten in een oogwenk wisselen. Uitbetalingen gebeuren dagelijks.

Als we naar informatie over de website kijken, dan zien we dat die volop te krijgen is. Alvast kun je nagaan welke voordelen je zult genieten wanneer je Genisi-mining gaat gebruiken zoals eenvoudige prijsstellingen en regelmatige acties. Natuurlijk krijg je ook informatie over de mensen achter deze website en waar het bedrijf gevestigd is.

Als je hulp nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen met hun klantenservice. De website accepteert creditcard betalingen. We zien ook dat de website in Nederlands om te zetten is, dus dat maakt alles stukken makkelijker.

Als je opzoek bent naar een duidelijke website die eenvoudig mee om te gaan is, dan is Genisis-mining misschien wel wat je zoekt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Miningrentals

Bij Mining Rig Rentals is het mogelijk om 4 Cryptocurrencies te minen: Bitcoin, Litecoin, Dash en Ethereum. De website ziet er heel simpel uit en is alleen in Engels te krijgen.

Ze geven je diverse redenen waarom je Mining Rig Rentals moet gebruiken om Rigs te huren. Zo kun je vrij je pool uitkiezen, worden altcoins binnen 15 minuten uitbetaald, kun je hun RPI systeem gebruiken om te zien welke de beste Rigs zijn en je kunt ook backups voor je Pool creëren. Tevens is er een video die je de nodige informatie geeft over het huren van Rigs.

Ook kun je je eigen Rigs bij hun laten huren. Ook hiervoor geven ze diverse redenen waarom je dat per se bij hun moet doen. je mag je eigen prijzen uitkiezen, je krijgt grafieken die je belangrijke informatie geeft en dankzij hun accountingsystemen is het mogelijk om je hele geschiedenis te bekijken.

Er zijn in totaal 38 rigs waar je uit kunt kiezen. Verder heb je nog een Help Center waar je terecht kunt als je vragen hebt of als je problemen mocht hebben. Verder kun je hun twitter bezoeken om recensies van mensen te lezen. Je ziet dus dat de website heel Tot he Point is en je de nodige informatie geeft over hun services.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Minergate

Minergate geeft je de mogelijkheid om 15 Cryptocurrencies te minen, waaronder Bitcoin, Bytecoin en Zcash. De website heeft al bijna 3 miljoen mensen die gebruik maken van hun service.

Nadat je een account gecreëerd hebt mag je meteen beginnen met minen. Ze garanderen je de hoogste tarieven zodat je zoveel mogelijk winst kunt maken. Als je geld wilt opnemen, dan kun je dat dagelijks doen en wel vanaf 0.01 coin. Ze leggen je stap voor stap uit wat Cloud mining allemaal inhoudt zodat je genoeg informatie hebt wanneer je een contract begint.

De website geeft je blockchains van alle currencies zodat je transacties in de gaten kunt houden. Ook Pool stats zijn zo aangegeven. Alles staat netjes en duidelijk aangegeven. Ze hebben ook een calculator waar je je winsten per currencie mee kunt berekenen.

Als je de website doorgenomen hebt, kun je overgaan tot het tekenen van je contract en het downloaden van je mining programma. Minergate kan in verschillende talen omgezet worden, maar jammer genoeg niet in het Nederlands.

Minergate is een website die duidelijke informatie geeft en je hulp aanbiedt als je iets niet begrijpt of als er iets mis mocht gaan. Belangrijk is dat het van een betrouwbare bedrijf is waar je ook genoeg informatie van krijgt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Eobot

Eobot is een populaire Cryptocurrencie exchange website die daarnaast ook andere mogelijkheden biedt waar Cloud mining een onderdeel van is. Ze hebben bijna 2 miljoen gebruikers en zijn dagelijks aan het groeien.

Hier werken ze wel met 21 Cryptocurrencies die je kunt wisselen en minen. Als we naar Cloud mining kijken, dan zien we dat ze aangeven wat je allemaal kunt verwachten wanneer je hun website gaat gebruiken. Je krijgt om de 60 seconden mining updates, je mag uitkiezen in welk valuta je uitbetaald wilt worden, als je wilt mag je je eigen fracties en cloud instanties bezitten, enz.

Onderaan heb je een mining inventaris en ook een calculator die je kunt gebruiken voor berekeningen. Omdat ze eerlijk met hun klant willen zijn, geven ze ook aan wat de risico’s zijn van Cloud mining en hoe je het beste ermee om moet gaan.

De website ziet er een beetje minde rprofessioneel uit vergeleken met de andere Cloud mining websites, maar dat betekent niet dat ze niet te vertrouwen zijn. Er is een chatbox aan de rechterkant waar cliënten met elkaar kunnen chatten en kunnen helpen als je vragen mocht hebben.

De website is in het Engels en gebruikt Google Translate om de taal in Nederlands om te zetten. Dat zorgt jammer genoeg niet voor een perfecte vertaling, maar grotendeels zul je er wel uitkomen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Terabox

Terabox beweert de goedkoopste Cloud mining website te zijn. Ook beweren ze dat ze het gemakkelijkst en meest efficiënte website zijn. Hier kun je alleen Bitcoins minen.

Zodra je op de website zijn kun je meteen informatie lezen hoeveel GHS (hashing power) er is. GHS is het totale kracht dat Cloud mining mogelijk maakt. Hoe meer GHS je hebt, des te meer Bitcoins je kunt genereren. Ook kun je lezen wat de huidige Bitcoin prijs is. Om te beginnen hoef je maar 4 simpele taken doen. Het neemt maar 5 minuten en je kunt daarna meteen aan de slag.

Ze geven je meerdere redenen waarom je juist hun website moet gebruiken. Je krijgt bij hun de laagste prijzen voor GHS, hun website is eenvoudig mee om te gaan, je krijgt een dashboard waarmee je alle veranderingen goed bij kunt houden en natuurlijk kun je bij hun altijd op support rekenen. Als je een probleem hebt, dan nemen ze meestal binnen 1 uur contact met je op.

Terabox is heel tot he point en geeft je bijna alle informatie meteen op de Homepage. Je krijgt ook een korte samenvatting over Cloud mining en wat dat allemaal inhoudt. Jammer genoeg is de website alleen in het Engels te krijgen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Oxbtc

Wanneer je Oxbtc gaat Googlen, dan zul je meteen opmerken dat alles in het Manadarij staat, maar laat dat je niet afschrikken. Zodra je op de website bent, kun je het in Engels omzetten.

Je kunt bij hun in totaal 4 currencies minen: BTC, ETH, LTC en ZEC. Ook hier beweren ze dat ze met de laagste prijzen werken. Ze geven ook meteen aan hoeveel hun GHS is per USD. Verder krijg je relevante informatie zoals wat Cloudhash hosting allemaal inhoudt voor cryptocoin fans, industrie buitenstaanders en mining giganten. Ze geven je ook meteen adviezen erover en je krijgt foto’s te zien van hun machines.

Verder vertellen ze dat ze Hash nodes in diverse landen hebben en dat hun systeem 100% veilig is dankzij de SSL encryptie. Tevens hebben ze geen minimum bedrag dat je kunt opnemen. Ze beloven je een eenvoudige en prettige samenwerking.

Het is een website die het proberen waard is. De website zelf is eenvoudig mee om te gaan. Jammer genoeg is het alleen in de Engelse taal te krijgen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Nicehash

Bij Nicehash kunnen zowel kopers als verkopers van Hash power terecht. Nicehash beweert de grootste crypto-mining markt te zijn. Het is interessant om te weten dat ze ook in Amsterdam een server hebben.

Als koper en verkoper zie je meteen waar je moet zijn om je zaken te regelen. Als je wilt verkopen, dan wordt je in Bitcoins uitbetaald, kun je dagelijks geld opnemen en krijg je gratis software met bijbehorende instructies. Voor de verkoper zijn er ook aantrekkelijke kenmerken. Je mag kiezen welke pool je wilt minen, je betaalt alleen voor serieuze aandelen en je mag wanneer dan ook cancelen.

Om te wijzen dat ze serieus te werk gaan geven ze ook aan wanneer ze hun verkopers de laatste keer uitbetaald hebben, wanneer kopers voor het laatst bestelt hebben en wat de laatste nieuws is op het gebied van cryptocurrencies.

De website ziet er heel simpel uit en is binnen de kortste keren helemaal doorzocht. Je wordt iet opgezadeld met ingewikkelde informatie. Jammer genoeg is de website alleen in het Engels te krijgen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Review Hashnest

Hashnest biedt een aantal meer mogelijkheden dan de voorgaande Cloud mining websites. je kunt het ook gebruiken om je cryptocurrencies te exchangen, maar eerst moet er een account bij hun gemaakt worden.

Bij hun is het mogelijk om 8 currencies te minen waaronder Bitcoins, Zcash en Siacoin. Wanneer je dewebsite opent, krijg je meteen een video die je kunt bekijken die je informatie geeft over de website. Ook kun je lezen wat je allemaal via Hashnet kunt doen. Ze hebben ook foto’s geplaatst zodat je hun mining farm kunt bekijken met alle machines die gebruikt worden voor het minen.

Verder hebben ze ook Antminers te koop als je toch mocht besluiten om thuis te gaan minen in plaats van dat je een Cloud mining website gaat gebruiken. Ook is het mogelijk om een handige App te downloaden zodat je ook via je smartphone alle veranderingen goed gaat kunnen volgen.

De website is duidelijk wat ingewikkelder en is meer bedoelt voor mensen die al een goede grip hebben op Cloud mining. Natuurlijk zal het niet veel tijd nemen om alles goed te begrijpen. De website geeft je voldoende informatie om je op weg te helpen. De website kan in diverse talen omgezet worden, maar niet in Nederlands.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Over cloud mining bedrijven

Een Cloud mining bedrijf is dus binnen een korte periode heel belangrijk geworden. Vroeger toen cryptocurrencies minde populair waren, kon een miner nog met zijn eigen computer alles regelen. Dat kan jammer genoeg niet meer en heeft men speciale apparaten nodig om hen op weg te helpen. Vele mensen kiezen liever om Cloud mining bedrijven te gebruiken, dan dat ze dure materialen kopen die hun in de toekomst alleen maar meer zal kosten.

Er zijn ook websites en mensen die machines aan mensen verhuren om hen meer hash te geven. Meestal gebeurt dat wanneer er een nieuwe digitale munt gelanceerd wordt en men vermoedt dat die winsten zal binnenbrengen. Dat is nog lang geen garantie en ga je dan meer kansen nemen die misschien geen positieve gevolgen zal hebben. Cryptocurrencies zijn alleen maar aan het groeien en het lijkt erop dat de bedrijven niet zo snel zullen verdwijnen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Diensten van cloud mining bedrijven

Als je gebruik wilt maken van een betrouwbare Cloud mining bedrijf, dan moet je bij de meeste bedrijven eerst een contract kopen. Via zo een contract krijg je een bepaalde hoeveelheid hashpower die dan gebruikt wordt om cryptocurrencies voor je te minen tegen een bepaalde prijs. Om vele miners te kunnen accommoderen, hebben ze genoeg hardware nodig. Daarom hebben ze grote mining-farms met hardware zodat ze genoeg kracht hebben om de cryptocurrencies te kunnen minen.

Naast Cloud mining is het ook mogelijk om aan Pool mining te doen. Dit is ideaal voor een groep mensen. In een groep is de kans groter dat je een Bitcoin vindt. De opbrengsten worden dan onder de leden verdeelt. Alle grote bedrijven hebben een Pool of zijn aangesloten aan eentje. Verder zijn er ook bedrijven die hardware te koop aanbieden. Ze geven ook garantie zodat ze het voor je zullen nakijken wanneer het problemen geeft.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De voordelen van Cloud mining

In het verleden deden alleen programmeur en andere mensen met kennis van computers aan Bitcoin mining, maar dat is verandert dankzij de komst van Cloud mining. Dit brengt voor jou vele voordelen met zich mee:

 • Je hebt geen technische kennis of materiaal nodig om aan Cloud mining te doen. Het mining materiaal wordt onderhouden door een bedrijf.
 • Je kunt dagelijks de opbrengsten opnemen in je wallet.
 • Geen mining materiaal betekent geen stijging van de elektriciteitskosten, want er is ventilatie nodig om de mining hardware koel te houden.
 • Je gaat ook niet te maken hebben met ventilators die constant lawaai maken.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer het materiaal gerepareerd moet worden.
 • Als Cloud mining niet meer winstgevend is, dan hoef je je ook niet druk te maken over het verkopen van je materiaal.

Er zijn duidelijk vele voordelen eraan verbonden. Je bespaart geld, hoeft geen veranderingen te ondergaan in je huiselijke omstandigheden en hoeft je niet druk te maken over rigs die vroeg of laat onderhoud nodig mochten hebben. Dit alleen al zijn reden genoeg om aan Cloud mining te beginnen.

Beste Cloud mining aanbieders

Er zijn vele Cloud mining aanbieders online te vinden waar je gebruik van kunt gaan maken, maar het is geen goed idee om bij de eerste de beste website te beginnen. Het is vanzelfsprekend dat er aanbieders zijn die niet te vertrouwen zijn en die er alleen op uit zijn om jouw geld te stelen. Hier zullen we het hebben over een aantal gerenommeerde bedrijven die helemaal goedgekeurd zijn en waar je met een gerust hart kunt beginnen met je Cloud mining.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cloud mining ervaringen

Als je twijfelt over welke website je moet gebruiken, dan kun je altijd nog de recensies van mensen doornemen om te zien of ze positieve ervaringen hebben gehad. Om je een beetje overweg te helpen, hebben we hier enkele reviews van mensen die gebruik hebben gemaakt van bovenstaande websites.

Hashflare.io werd in 2015 opgericht en bestaat dus niet lang. Toch is het een zeer populaire website. Ze werken met vaste bedragen en met jaarlijkse contracten. Er zijn mensen die tevreden zijn ermee en die beweren dat ze de eerste 30 dagen van hun contract zeer tevreden zijn. Ze kunnen dagelijks geld opnemen en hebben een keer zelfs $ 1.15 kunnen opnemen. Toch zijn er mensen die niet helemaal tevreden zijn ermee. Sommige mensen vinden het vervelend dat ze vroeger contracten gingen aanbieden die oneindig geldig zouden zijn, maar nu is daar verandering in gekomen. De contracten zijn nu maar een jaar geldig en mensen die al een oneindig durende contract genomen hadden, zagen ze veranderen in jaarlijkse contracten. Sommige mensen beweren zelfs dat het een scam website is, maar er zijn geen harde bewijzen en er zijn mensen die de website verdedigen.

Genesis-mining.com bestaat al sinds 2013 en is misschien het populairste website op de lijst. Het is alom bekend dat ze geen scam website zijn. Ze hebben mining farms in diverse locaties en dat zorgt voor meer beveiliging. Ze zijn ook geregistreerd bij de SEC voor een Bitcoin mining fund. De meeste recensies zijn positief. Mensen met negatieve recensies zijn over het algemeen niet tevreden over het langzame proces van geld verdienen. Het is een betrouwbare en goedwerkende website, maar verwacht niet in een korte periode veel geld te zullen maken.

Miningrigrentals.com is een website waar je mining rigs kunt huren. Ze houden zich bezig met het minen van cryptocurrencies, maar ze zijn het meest bekend voor hun rentals. De meeste mensen zijn zeer tevreden met hun rigs. Als je van plan bent om materiaal te huren om thuis te minen, dan is deze website zeker een aanrader. je krijgt genoeg informatie over elke rig zodat je precies weet wat je krijgt. Sommige mensen klagen wel over de hoge huurprijzen, maar over het algemeen is men zeer tevreden.

Minergate is een website die je een programma geeft zodat je op je computer Bitcoins kunt minen. Met hun kun 14 cryptocurrencies minen. Het is gemakkelijk om mee om te gaan en werkt ook snel. Ze bestaan al sinds 2014 en hanteren lage prijzen. Men heeft wel opgemerkt dat ze hash power stelen en delen van de opbrengsten toe-eigenen. Dat kan zijn omdat ze goedkope prijzen aanbieden en zo een profijt willen maken, maar het zou beter zijn als ze dit aan hun klanten vertelden. Toch is het geen scam website en is het zeer populair. Probeer wel van tevoren zoveel mogelijk informatie erover in te winnen om niet voor verassingen komen te staan.

Eobot werd in 2013 opgericht en is samen met Genesis-mining één van de eerste Cloud mining providers. Het is niet moeilijk om met de website om te gaan en als een beginner is dat zeker welkom. Ze hebben een goede klantenservice en je kunt ze op diverse manieren bereiken. Het is een betrouwbare website die door vele miners gebruikt wordt. Het is wel jammer dat de prijzen wat hoog zijn dankzij de hoge onderhoudskosten. Ook krijg je niet veel informatie over de eigenaren, maar het is zeker geen scam website.

Terabox bestaat al sinds 2014 en werd toen wel beschouwd als een betrouwbare website. Of ze dat nu nog zijn valt nog te bekijken. Ze hanteren lage prijzen en hebben speciale acties die aantrekkelijk lijken, maar vele mensen waarschuwen je om dit website liever niet te gebruiken. Je krijgt geen informatie over de eigenaren en mensen beweren dat de website “red flags” hebben die beter vermeden kunnen worden. Of ze 100% scam zijn is niet duidelijk, maar het is beter om voorzichtig te zijn.

Oxbtc.com is een vrij nieuwe Cloud mining website. Ze bestaan sinds 2016 en is opgericht door invloedrijke Chinese investeerders. Hier weet je dus wie de eigenaren zijn. Het is een combinatie van verschillende Cloud hashing websites en je kunt hier zowel Cloud minen en Bitcoins investeren. Ze hanteren lage prijzen en geven je de mogelijkheid om Hash power te ruilen. Het is een betrouwbare website en geeft je de mogelijkheid om meerdere handelingen tegelijk te plegen. Sommige delen van de website zijn wel alleen in Mandarijn te krijgen en dat kan best vervelend zijn.

Nicehash.com is een website die veel meer dan alleen Cloud mining aanbiedt. Bij hun kun je je geld op diverse manieren investeren en dat is veel aangenamer dan dat je je bezighoudt met diverse websites. Zo kun je Cloud minen, Pool minen en hash power ruilen. Het is ’s werelds grootste Crypto-mining website. Je kunt nagaan wie de oprichters zijn en je krijgt genoeg informatie over hun diverse producten. Het wordt dagelijks door 330.000 miners gebruikt en is een betrouwbare website. Ze hanteren wel diverse prijzen voor Amerikaanse en Europese klanten.

Hashnest.com geeft je de mogelijkheid om je Bitcoins te minen en om mining rigs te huren. Bij hun kun je ook hashrates ruilen. Het is zeker één van de beste Cloud mining websites die je zult vinden. Ze zijn er al sinds 2014 en hebben een goede reputatie opgebouwd. Jammer genoeg kun je hier alleen Bitcoins minen, maar dat is nou eenmaal de populairste Cryptocurrency. Net als bij Genesis-mining moet je hier ook niet verwachten dat je snel winst zult maken. Toch is dit een goede website om in zee te gaan.

Het is belangrijk om genoeg informatie over deze Cloud mining websites in te winnen voordat je geld gaat investeren erin. Je moet weten waar je mee te maken hebt zodat je je stappen goed kunt plannen. Er zijn genoeg websites online die je een handje zullen helpen en die ook nog diverse websites voor je vergelijken om te zien welke van ze het beste zijn en de goedkoopste prijzen hanteren. Cloud mining moet niet gebruikt worden als een manier om snel geld te maken. Doe het als een experiment of om iets nieuws uit te proberen en verwacht niet teveel ervan.

Zijn er dan ook andere coins die je kan minen? Dit is per partij verschillend. Sommige bieden ook ethereum mining aan of dash mining bijvoorbeeld. Belangrijk om te weten is dat ook niet elke coin gemined kan worden. Doe dus vooraf goed onderzoek wat mogelijk is. Crypto mining wordt steeds meer gedaan en wordt daarom ook een stukje lastiger. Het is belangrijk een goed cloud mining contract te zoeken en bovenstaande partijen kunnen dit aanbieden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]