Bingo bestaat al ontzettend lang en wordt hedendaags nog steeds veel gespeeld. In bejaardenhuizen, op scholen en er wordt vast ook nog wel eens een potje bingo in je vriendenkring gespeeld. Bingo gaat al eeuwen lang mee, maar wist je dat bingo sinds de komst van het internet ook te spelen in online casino’s? Mocht je nou met vrienden spelen, is het natuurlijk ook leuk om er prijzen aan te hangen en met hen wat feitjes en weetjes over Bingo in te bespreken. In deze blog bespreken we 10 leuke prijzen voor de komende bingo avonden! 

  1. Een bordspel

Tijdens een avond waarop je een spelletje speelt en als winnaar de avond afsluit, is het natuurlijk leuk om een bordspel te ontvangen. Grote kans dat de winnaar gelijk wat mensen uitnodigt om weer een spelletjesavond te organiseren. 

  1. Cadeaukaarten

Een cadeaukaart is altijd goed, toch? Mensen vinden het vaak prettig om zelf te bepalen wat zij kopen. Met een cadeaukaart bepaal je in principe je eigen cadeautje. 

  1. Een dinerbon

Met dit cadeau doe je niet alleen de winnaar een plezier, maar vaak ook nog een ander persoon. Mensen gaan graag samen uiteten, en op deze manier laat je de winnaar ook nog eens bepalen waar hij of zij de bon wil besteden. Naast een dinerbon kun je ook kiezen voor een maaltijdbox voor gezonde maaltijden die thuis worden bezorgd.

  1. Tijdschriften

Grote kans dat dit een van de kleinere prijzen van alle prijzen is. Maar toch, het is altijd leuk om te krijgen. Mensen vervelen zich nog wel eens en dan is het altijd prettig om ergens een tijdschrift te hebben liggen. 

  1. Alcoholische versnaperingen

Misschien wordt er tijdens de bingo avond al wat gedronken, maar veel mensen vinden het altijd leuk om alcoholische versnaperingen te krijgen. En wie weet wordt de fles gelijk open getrokken door de winnaar, en eindigt het bingo avondje in een feestje! 

  1. Concertkaartjes

Veel mensen zijn gek van muziek. Als je concertkaartjes als prijs meeneemt, is het verstandig om een wat algemener concert uit te kiezen, waar verschillende genres hun muziek laten horen. Zo zullen de kaartjes sneller naar wens zijn. 

  1. Huishoudelijke spullen

Ook deze optie zal een van de kleinere prijzen zijn die je uitgeeft, maar het is altijd handig en grappig om een huishoudelijke prijs erbij te doen. Het ligt natuurlijk een beetje aan de leeftijdscategorie die aanwezig is bij het bingo avondje, maar je zult je verbazen over hoe blij mensen vaak zijn met nieuwe huishoudelijke spullen.

  1. Een vakantiebon

Mensen vinden het heerlijk om op vakantie te gaan, alleen zijn vakanties ook vaak erg prijzig. Door een vakantiebon tussen de prijzen te doen, zul je de winnaar een net wat voordeligere vakantie bieden. Wie is daar nou niet blij mee?

  1. Een tablet

Een tablet is altijd een goede optie voor zowel jong en oud. Dit is natuurlijk wel een wat duurdere prijs, maar je kunt er ook een hele hoop waardering terug verwachten! 

  1. Een gameconsole

Dit is een prijs die goed zal vallen binnen de groep van wat jongere bingo spelers. Afhankelijk van de deelnemers zou je nog kunnen kiezen tussen consoles, zodat het goed aansluit bij de wensen.