VR bril

Een goede vr bril kopen zorgt er voor dat er een nieuwe wereld voor je open gaat. De beste vr bril vind je hier.

Laatste update 25 april 2023

 • Beste keuze

  VR BOX VR Bril + Bluetooth Remote Control

  Meer informatie
  Samenvatting

  Het eerste model van onze top 10 is de VR BOX van het merk MikaMax. Deze VR bril is gemaakt voor smartphones en behoort dus tot de categorie van Smartphone VR brillen. Hierbij gaat het specifiek om smartphones met een schermgrootte van 4.7 tot en met 6 inch.

  Voordelen

  Fraai design

  Handig in gebruik

  Nadelen

  Gevoelig

 • Beste prijsklasse

  VR-i EVOLUTION 3.0

  Meer informatie
  Samenvatting

  De tweede VR bril van onze top 10 beste virtual reality bril, is van het merk VRi en als we de klantervaringen mogen geloven, is de VR-i EVOLUTION 3.0 op dit moment een van de beste modellen. Deze VR bril behoort tot de groep van Smartphone – VR brillen, je kan hem dus aan een aantal verschillende smartphones koppelen.

  Voordelen

  Scherper beeld

  Gemakkelijk te gebruiken

  Past bij de meeste smartphones

  Nadelen

  Prijzig

 • Favoriete keuze

  VR-i EVOQUE

  Meer informatie
  Samenvatting

  De VR brillen van het merk VR – i doen het momenteel erg goed. Dit zul je ook merken aan onze top 10, we hebben namelijk meerdere brillen van dit merk belicht. Zo ook de derde in deze top 10, de VR – i EVOQUE.

  Voordelen

  Compact

  Geweldige beeldkwaliteit

  Nadelen

  Geen

Beste VR bril 2023

Virtual Reality (VR) is een technologie die ervoor zorgt dat je je als het ware in een hele andere wereld waant. Deze wereld zie je eigenlijk gelijk op je netvlies, maar door 3D technologie en andere simulators, lijkt het alsof je er ook zelf in zit een film kijken met vr bril is bijvoorbeeld een geweldige en niet te vergeten ervaring. VR technologie bestaat al sinds de jaren negentig, maar begon pas in de 21e eeuw echt populair te worden. Tegenwoordig wordt het in alle mogelijke gebieden gebruikt: geneeskunde, onderwijs, bouw en constructie, training, entertainment, enz. Populair voor de VR technologie zijn de VR accessoires die helpen om in de virtuele wereld te komen. Een van de meest bekende accessoires is de VR bril. Deze brillen zijn er in ontelbare maten, merken en modellen. Het kan dus knap lastig worden om, vooral als beginner, eentje uit te kiezen. We hebben daarom een lijst samengesteld van de 10 beste VR bril van het moment.

Top 10 Beste Virtual Reality Bril

NaamMaximale - minimaal schermformaat telefoonOplaadbaarDraadloosMeer informatie
VR BOX VR Bril6 - 4.7NeeJa
VR-i EVOLUTION 3.0-NeeJa
VR-i EVOQUE6 - 4NeeJa
VR SHINECON 2.0 PRO-NeeJa
Samsung Gear VR-NeeNee
VR SHINECON 4.0 IMAX-NeeNee
Google Cardboard5.5 - 4NeeJa
Google Cardboard V26 - 4NeeJa
VR WORLD – VR Box6 - 4 NeeJa
 • 1. VR BOX VR Bril + Bluetooth Remote Control

  Meer informatie

  Het eerste model van onze top 10 is de VR BOX van het merk MikaMax. Deze VR bril is gemaakt voor smartphones en behoort dus tot de categorie van Smartphone VR brillen. Hierbij gaat het specifiek om smartphones met een schermgrootte van 4.7 tot en met 6 inch.

  Verder werkt deze VR bril op Android en iOS besturingssystemen. Het voordelige aan de VR BOX zijn de HD optische lenzen, die ervoor zorgen dat je echte HD beeldkwaliteit in 3D te zien krijgt. Van je smartphone maak je dus een in – home bioscoop! Je hoeft je ook geen zorgen te maken over ongemak bij te lang dragen van de VR BOX, denk maar aan een complete season van je favoriete serie die een aantal uren duurt. De VR BOX heeft namelijk een goed zittende hoofdband met zacht schuimen randen, waardoor je urenlang in je virtuele wereld kan blijven, zonder last te hebben van een vervelend gevoel door de bril.

  Om te voorkomen dat je duizelig wordt door te lang met de VR BOX bezig te zijn, is er een steloptie aanwezig, zodat je de bril steeds naar de juiste ooghoogte kan brengen. Ook komt deze VR bril met een Bluetooth Remote Control, zodat je zonder al teveel moeite instellingen kan veranderen tijdens het gamen of kijken naar een film. Verder heeft de Bluetooth Remote Control een bereik tot 10 meter, tot 300 uur aan standby tijd en is het licht en makkelijk te verplaatsen.

  In feite is de MikaMax VR BOX een prima model voor beginners en dankzij de features kun je optimaal genieten van de virtuele wereld.

  Voordelen

  Fraai design

  Handig in gebruik

  Nadelen

  Gevoelig

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. VR-i EVOLUTION 3.0

  Meer informatie

  De tweede VR bril van onze top 10 is van het merk VRi en als we de klantervaringen mogen geloven, is de VR-i EVOLUTION 3.0 op dit moment een van de beste modellen. Deze VR bril behoort tot de groep van Smartphone – VR brillen, je kan hem dus aan een aantal verschillende smartphones koppelen. Denk maar aan de iPhone XS, Sony Xperia, Samsung S9, S8, S7, Huawei, enz. Het gaat erom dat je smartphone een afmeting van 82 x 160 mm moet hebben om in de houder van de VR-i EVOLUTION 3.0 te passen. Dit is de beste VR bril voor Iphone.

  De eerste voordelige feature aan deze VR bril is, dat het extra grote lenzen met een diameter van ongeveer 42 mm heeft. Dit zorgt ervoor dat je de beelden veel duidelijker en levendiger ziet. Voor het gemak kan je deze lenzen stellen naar ooghoogte met een instelknop aan de bovenzijde van de bril, zodat je zonder je ogen te vermoeien, naar de film of game kan kijken. Zoals we dat gewend zijn, kan je deze VR bril gebruiken voor 3D VR games, 360 graden films en de vele 360 graden videos die op Youtube te vinden zijn. Natuurlijk kan je ook een aantal VR apps downloaden vanuit de Google Playstore.

  Om ervoor te zorgen dat de VR-i EVOLUTION 3.0 ook na een hele poos aan te trekken, niet voor ongemak zorgt, is er aan achterzijde van het elastieken bandje een grote pad aangebracht. Dit zit comfortabeler dan het elastiek alleen. Ook zijn deze bandjes verstelbaar, zodat je met alle gemak kan genieten van je VR wereld. Wil je nog meer gemak bij het gebruiken van de VR-i EVOLUTION 3.0? Koop dan de VR-i RHYTHM Bluetooth erbij!

  Voordelen

  Scherper beeld

  Gemakkelijk te gebruiken

  Past bij de meeste smartphones

  Beste VR bril voor Iphone

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. VR-i EVOQUE

  Meer informatie

  De VR brillen van het merk VR – i doen het momenteel erg goed. Dit zul je ook merken aan onze top 10, we hebben namelijk meerdere brillen van dit merk belicht. Zo ook de derde in deze top 10, de VR – i EVOQUE.

  Van de VR – i EVOQUE kunnen we vertellen dat het een nogal compacte VR bril is, omdat je met 2 knoppen aan de zijkanten kan vergroten of verkleinen. Behalve dat dit erg handig is voor wanneer je de bril na gebruik moet opslaan, zorgt deze optie ervoor dat je de bril altijd naar de juiste afmeting kan aanpassen. Zo heb je nooit een slechtzittende VR bril tijdens een spannende game of film.

  De VR – i EVOQUE is een Smartphone VR bril, je kan het dus aan bijna elke smartphone bevestigen, zolang het in de houder past. Daarvoor moet je smartphone afmetingen van 3.6 – 6 inch (82 x 154 mm) hebben. Het koppelen van je smartphone aan de VR – i EVOQUE doe je met een handige clip.

  Net als de andere VR – i modellen, heeft ook de VR – i EVOQUE extra grote lenzen die je naar juiste ooghoogte kan verstellen. Voor extra draaggemak is er een pad aan de achterzijde van het elastieken bandje, zodat je daar geen last van krijgt, wanneer je de bril voor een lange tijd aanhebt. Ook zijn deze bandjes verstelbaar aan de boven en zijkant.

  Wat kan je allemaal met de VR – i EVOQUE. In feite alles wat je met een kwaliteits Smartphone VR bril kan doen: 3D VR games, 360 graden films en videos (op Youtube) en VR applicaties, die je vanuit de Google Playstore kan downloaden.

  Voordelen

  Compact

  Geweldige beeldkwaliteit

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. VR SHINECON 2.0 PRO + SHINECON REMOTE

  Meer informatie

  Een bekend merk op de markt van VR brillen, is SHINECON en omdat de brillen het nogal goed doen, zit een van de modellen ook in onze top 10, namelijk de SHINECON 2.0 PRO. De SHINECON 2.0 PRO is onderdeel van de nieuwe generatie van SHINECON VR brillen en heeft dus een aantal, verbeterde features.

  Voor we naar die features gaan, is het goed te weten, dat de SHINECON 2.0 PRO bedoeld is voor smartphones. Het kan aan de meeste, bekende smartphones gekoppeld worden, waaronder de Sony Xperia, iPhone XS, Samsung S9, Huawei, enz. Voorwaarde is wel dat de smartphone een afmeting moet hebben van 4 tot en met 6 inch. Het koppelen aan de VR bril gebeurd met een uitklapbare, magnetische klep.

  De meest opvallende feature aan de SHINECON 2.0 PRO is, dat de verschillende onderdelen goed verstelbaar zijn. De lenzen kunnen bijvoorbeeld op verschillende hoogten van elkaar gesteld worden. Handig voor mensen met een oogafwijking. Verder is er een scherpselfunctie voor wanneer je een bril draagt.

  De SHINECON 2.0 PRO heeft verder verstelbare hoofdbandjes met klittenband. In zijn geheel is de bril nogal comfortabel ontworpen, met aan weerzijden zachte, lederen schuimkussens. Dit zorgt ervoor dat je urenlang, ongestoord in je virtuele wereld kan ronddwalen, zonder last te krijgen van de bril.

  Erg leuk aan de SHINECON 2.0 PRO is dat je bij het kopen ervan, een Bluetooth Remote Control erbij krijgt. Hiermee kan je makkelijk, verschillende instellingen veranderen wanneer je bezig bent te gamen of bij het kijken naar een film of video. De remote heeft een bereik van 10 meter en een standby tijd van ongeveer 300 uren.

  Voordelen

  Lenzen afzonderlijk verstelbaar

  Comfortabel ontworpen

  Nadelen

  VR apps zijn niet allemaal compatible

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Samsung Gear VR

  Meer informatie

  Als we het hebben over de beste VR brillen van het moment, dan mogen bekende namen niet ontbreken in onze lijst. Zo ook de VR brillen van Samsung, met name de Samsung Gear VR. Zoals verwacht is deze VR bril bedoeld voor smartphones, specifiek voor de Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Houd er wel rekening mee dat de Samsung Gear VR niet werkt op de S8 en S9.

  Het eerste dat we over de Samsung Gear VR kunnen vertellen is, dat de beeldkwaliteit behoorlijk goed is. Dit komt door de veel hogere resolutie en het groot aantal pixels van ondere de S6. Je kunt hierdoor VR games, 360 graden films en VR Youtube videos bekijken als zou je in een bioscoop naar een 3D film kijken.

  Een andere feature waarop de Samsung Gear VR scoort, is het design ervan. De pasvorm van de hoofdband is redelijk goed, waardoor de bril nogal comfortabel zit. Verbeteringen zie je aan de touchpad, die aan de zijkant van de bril zit en welke je met je vingers kan bedienen. De Samsung Gear VR is verder geschikt voor brillendragers. Natuurlijk kan je ook heel wat VR apps downloaden uit de Google Playstore.

  Al met al is het een uitstekende en stijlvol ontworpen VR bril, die voor geweldige beeldkwaliteit zorgt.

  Voordelen

  Uitstekende beeldkwaliteit

  Zit comfortabel

  Geschikt voor brillendragers

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. VR SHINECON 4.0 IMAX

  Meer informatie

  Aangezien Shinecon een van de betere merken is in de markt van VR brillen, moet het je niet verwonderen dat er nog een model van hun in onze top 10 zit: de VR SHINECON 4.0 IMAX. Zoals met de meeste andere VR brillen, is de SHINECON 4.0 IMAX bedoeld voor smartphones met een schermgrootte vanaf 4.5 tot 6 inch. Verder gaat de bril samen (het is compatible) met zowel Android als iOS besturingssystemen.

  De SHINECON 4.0 IMAX wordt met een uitklapbare, magnetische klep gekoppeld aan je smartphone. Zoals met elke goede VR bril, kan ook de SHINECON 4.0 IMAX versteld worden naar de juiste ooghoogte, zodat je geen last krijgt van duizeligheid of vermoeide ogen. De brillendragers onder ons kunnen deze VR bril ook gerust kopen, de SHINECON 4.0 IMAX heeft namelijk een scherpstelfunctie, zodat je ook zonder bril kan genieten van je VR game of 360 graden film.

  Andere voordelige features zijn een ingebouwde headset, die zorgt voor betere geluidskwaliteit en het comfortabel ontwerp, waarbij je gezicht bij het dragen van de bril omringd is met zachte, lederen kussens. Verder is er nog een verstelbaar hoofdbandje met klittenband.

  Wat we als laatst nog kunnen vertellen, is dat je bij het kopen van de SHINECON 4.0 IMAX, een Bluetooth Remote Control erbij krijgt. Deze is heel goed te gebruiken als Gamepad of om tijdens gebruik, instellingen te veranderen.

  Voordelen

  Verstelbaar

  Comfortabel

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Google Cardboard

  Meer informatie

  Deze lijst bestaat uit de 10 beste VR brillen van het moment en zoals je gemerkt moet hebben, bedoelen we met beste niet perse, de duurste modellen! Het gaat ons vooral om de uitstekende features. Een zo een model, die helemaal apart is van de rest en daarom ook in onze top 10 zit, is de Google Cardboard.

  Google Cardboard is eigenlijk een project dat als doel heeft om Virtual Reality en 3D technologie bereikbaar en beschikbaar te maken voor iedereen. Ook de gemiddelde man moet kunnen genieten van een VR game, zonder daarvoor minimaal €400 te hoeven neertellen voor een VR bril.

  In feite is de Google Cardboard een soort budget VR bril, waarvan je dus geen geavanceerde opties moet verwachten. In tegenstelling met andere brillen die van plastic gemaakt zijn, is de Google Cardboard van hard karton. Het karton vouw je dan in elkaar, zodat hij in brilvorm zit. Niet al te moeilijk, omdat ze met duidelijke aanwijzingen komen. Je download daarna een VR app of ander filmpje op je smartphone, schuift de smartphone aan de voorkant van de bril naar binnen en volgt de instructies van de app of het filmpje op. Ook kan je VR videos via Youtube bekijken. Een simpele manier om de VR wereld te beleven. Let er wel op dat deze VR bril bedoeld is voor smartphones met een schermgrootte tot 6 inch.

  Google Cardboard komt ook met een hoofdbandje, zodat je de bril niet voor je hoeft te houden en dus meer geniet van je film of andere video. Google Cardboard is dus een eenvoudige en goedkope manier om kennis te maken met de geweldige wereld van VR technologie.

  Voordelen

  Goedkoop

  Makkelijk te gebruiken

  Nadelen

  Zit minder comfortabel

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Google Cardboard V2

  Meer informatie

  Het unieke aan de Google Cardboard maakt dat we ook de vernieuwde versie van deze budget VR bril in onze top 10 hebben opgenomen. De Google Cardboard V2 is net als zijn voorganger bedoeld voor smartphones. Alleen geld hier een maximale schermgrootte van 5.5 inch. De smartphone schuif je dan aan de voorzijde van de bril.

  Wat is verbeterd aan de Google Cardboard V2? In de eerste plaats is het karton iets steviger gemaakt, zodat de bril wat steviger zit. Verder zijn de lenzen ook wat breder in diameter, zodat een veel beter VR beeld ziet. Wat we natuurlijk niet moeten vergeten is dat de V2 versie readymade is, hij is dus al in brilvorm gevouwen. Heel makkelijk voor als je daar niet zo handig in bent. Net als zijn voorganger heeft de V2 ook een hoofdbandje, zodat je lekker makkelijk naar een filmpje kan kijken, zonder de bril zelf vast te houden.

  De andere bijkomende feature is NFC, waarmee je favoriete apps op je smartphone automatische opengaan, wanneer je de bril gaat gebruiken. Wat kan je allemaal bekijken met Google Cardboard V2. In feite een heleboel. Apps, Youtube videos, games, plaatjes en ander VR beeldmateriaal dat speciaal voor deze bril ontworpen is. De verschillende VR apps voor Google Cardboard V2 vind je in de Android Play Store of Apple App Store.

  Op een goedkope een eenvoudige manier genieten van VR? Dat kan dus met Google Cardboard V2.

  Voordelen

  Readymade

  Makkelijk te gebruiken

  Erg goedkoop

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. VR WORLD – VR Box

  Meer informatie

  De laatste VR bril die onze top 10 heeft bereikt, is van het merk VR Box. VR World is de opvolger van de VR Box 2.0 en heeft een aantal geweldig verbeterde features. Verder ondersteunt het deels de Google Cardboard, een VR bril die ook in onze top 10 zit.

  Net als de rest, is ook VR World bedoeld voor smartphones, zoals de Apple iPhone 5 / 5S / 6 / 6 plus, Samsung Galaxy S5 / S6 / S6 edge / Note 4, Sony Xperia, Huawei, LG Nexus, enz. Grote kans dat jouw smartphone er ook bijzit, maar houd er wel rekening mee dat de smartphone een schermgrootte moet hebben van 3.5 tot en met 6 inch. Dit zodat het in de houder van de bril past.

  Wat is beter aan de VR World? Het eerste zijn de iets grotere, objectieve lenzen, die ervoor zorgen dat je een veel betere 3D beeldervaring krijgt. Pluspunt hieraan is dat je de lenzen kan verstellen naar de juiste hoogte, zodat je nooit last krijgt van duizeligheid, ook al zit je lange tijd met de bril op je neus.

  De VR World is ook vooruitgegaan op draagcomfort. Zo heeft de hoofdband van deze bril een schuimen rand, zodat je ook na uren gamen of bekijken van films, geen last krijgt van het gewicht van de bril. De VR Worl is verder erg licht, compact en dus makkelijk draagbaar. Wat kan je allemaal bekijken met de VR World? De keuze is groot: films, games, apps en andere plaatjes vanuit de App store, Play store en Youtube.

  Het geweldige aan dit alles is, dat de VR World veel goedkoper is, dan bijvoorbeeld de Samsung Gear VR, maar je krijgt nog steeds dezelfde features. Wil je dus tegen een gereduceerd bedrag genieten van VR, dan is VR net iets voor jouw.

  Voordelen

  Comfortabel

  Makkelijk te gebruiken

  Relatief goedkoop

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste VR bril

Met Virtual Reality kom je dus in een wereld of omgeving terecht die er eigenlijk niet is. Deze omgeving kan van alles zijn en is meestal afhankelijk van de setting waarin de VR technologie gebruikt wordt. Enkele heel bekende toepassingen van VR in de praktijk zijn onder andere:

 • Entertainment: VR games spelen, VR films kijken, VR 360 videos bekijken, live stream videos in 3D zien, enz.
 • Bouw en constructie: rondlopen in een flat of penthouse om te zien hoe het geheel eruit ziet, zonder dat het gebouw nog bestaat.
 • Internationale gesprekken: een verbeterde versie van Skype, waarbij iedereen eigenlijk in dezelfde ruimte zit om bijvoorbeeld te vergaderen.
 • Geneeskunde: mensen met pleinvrees en andere stoornissen kunnen op hun gemak, van huis uit werken aan het overwinnen van hun fobies.

Hoe werkt een VR bril?

Natuurlijk kan deze technologie niet werken zonder ondersteunende accessoires. De meest bekende zijn VR brillen. VR brillen zorgen ervoor dat je het virtueel beeld op je netvlies te zien krijgt en omdat deze bril je gezichtsveld helemeel omsluit (je ziet dus niets van je werkelijke omgeving), is het gevoel in een andere wereld te zijn, nog sterker aanwezig. VR brillen zijn er in 4 verschillende soorten en dit bepaald weer in welke setting het gebruikt wordt. Deze 4 VR brillen zijn:

 • Smartphone VR bril. Zoals de naam het zegt, wordt deze bril gekoppeld aan je smartphone. Dit is de meest bekende en betaalbare VR bril van het moment. Het enige dat je nog doet, zijn enkele VR apps te downloaden en de bril opzetten. Deze bril is ook een goede optie voor wanneer je pas begint met VR.
 • PC/laptop VR bril. Dit model wordt vastgemaakt aan een krachtige PC of laptop. Ook hier moet je enkele VR apps downloaden, waarna je games en apps kan spelen/bekijken.
 • Spelcomputer VR bril. Deze VR bril ps4 is bedoeld voor geavanceerde gamers en wordt gekoppeld aan bijvoorbeeld een Playstation. Ook hier zijn er VR apps beschikbaar voor de vr bril ps4 die je dan via de Playstation moet downloaden.
 • Standalone VR bril. Dit is de meest geavanceerde VR bril en waarschijnlijk ook de duurste. Daartegen over staat dat de beeldkwaliteit ook het best is. Standalone modellen hebben een ingebouwde computer en hoeven dus niet vastgekoppeld te worden aan een ander apparaat. Je bent dus veel vrijer in het bewegen, als je bijvoorbeeld aan het gamen bent.

Voordelen van een VR bril kopen

 • Gemak. VR brillen zorgen in verschillende sectoren voor heel wat gemak. Denk bijvoorbeeld aan architecten die door een nog te op te zetten gebouw kunnen lopen om het ontwerp te checken op fouten.
 • Innovatief en probleemoplossend. Bedrijven die vestigingen over de hele wereld hebben, kunnen veel gemakkelijker met elkaar communiceren en gezamelijk werken aan een probleem, omdat met de VR het erop lijkt alsof iedereen in 1 ruimte is.
 • Geweldige ervaring. In de entertainment wereld (games, films en live videos) kan niets het opnemen tegen VR. Je zit als het ware gewoon in de game of film.
 • Bespaart op tijd en geld. VR wordt vaak gebruikt bij trainingen op afstand. Een training voor je werknemers kan dus gewoon vanuit kantoor, zonder tijd en geld te besteden aan reizen.

Welke vr bril kopen?

Wanneer je eraan denkt om een VR bril aan te schaffen, zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden wat betreft welke vr bril kopen, zodat je je geld niet in een verkeerde aankoop stopt. Ga eerst na waarom je de VR bril wilt kopen: is het omdat je kennis wilt maken met VR, betere gamingervaring wilt of is het bedoeld voor aan het werk, om klanten bijvoorbeeld een rondleiding te geven in een nog te bouwen flat?

Als beginner in de VR technologie heb je eigenlijk al genoeg aan Smartphone VR brillen. Zo een goedkope VR bril, zijn niet al te duur (tussen de €20 en €40) en geven je een redelijk goed beeld van hoe het er allemaal aan toe gaat. Wil je hem hebben voor games, dan zijn de iets geavanceerdere modellen, zoals de VR bril PS4 of de Standalone VR brillen beter geschikt. Houd er dan wel rekening mee, dat je flink wat meer gaat neertellen, deze modellen kosten minimaal €400! Kijk dus eerst goed rond en als het kan, wacht dan even af tot er betere modellen op de markt komen. Heb je inmiddels eentje uitgekozen uit onze top 10 VR bril review?

Welke vr bril is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor de beste goedkope vr bril terwijl andere een ps4 vr bril kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 vr brillen samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over vr brillen?

De consumentenbond beste koop vr bril is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.