Staafmixer

Een goede staafmixer kopen kan heel goed van pas komen in de keuken. De beste staafmixer 2023 vind je hier.

Laatste update 20 april 2023

 • Staafmixer beste koop

  Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti- Staafmixer

  Meer informatie
  Samenvatting

  Als u graag in de keuken staat voor het bereiden van verschillende gerechten met 1 staafmixer, dan is de Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti net iets voor u. Doordat hij verschillende accessoires heeft en een afneembare voet kunt u binnen een handomdraai de heerlijkste gerechten en desserts maken.

  Voordelen

  Het komt met diverse accessoires

  Je kan spatvrij werken hiermee

  Nadelen

  Geen

 • Goede staafmixer

  Bosch MSM67170 ErgoMixx- Staafmixer

  Meer informatie
  Samenvatting

  De consumentenbond heeft de Bosch MSM67170 ErgoMixx als beste uitgeroepen in 2016. En dat is terecht. Met de verschillende accessoires kunt u heel wat maken. Deze goede staafmixer Bosch MSM67170 ErgoMixx heeft 12 versnellingen zodat u bent verzekerd dat al uw ingrediënten goed zijn gemixed of zo fijn mogelijk zijn gehakt.

  Voordelen

  Bevat 12 versnellingen

  De accessoires mogen in de vaatwasser

  Nadelen

  Opbergen neemt veel plaats in beslag

 • Best geteste staafmixer

  Bosch MSM88190 MaxoMixx- Best geteste Staafmixer

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Bosch MSM88190 MaxoMixx is een super moderne en best geteste staafmixer met heel veel eigenschappen van een keukenmachine. De stevige staafmixer heeft naast de vele handige accessoires ook een geweldig design en met technologieën die het gemakkelijk voor u maken om alles op de juiste manier te mixen, hakken of crushen, zodat u aan het eind kunt genieten van een geweldige maaltijd of dessert.

  Voordelen

  Moderne mixer met diverse accessoires

  Komt met 12 standen

  Nadelen

  Niet alle accessoires mogen in de vaatwasser

Beste Staafmixer 2023

De beste staafmixer kopen? Bekijk dan eens onze review met de beste staafmixers van dit moment. Een staafmixer wordt voornamelijk gebruikt om voedsel fijn te malen. Meestal heeft dit apparaat de vorm van een staaf, waarin de motor zit. Aan het uiteinde zitten er kleine mesjes die heel snel ronddraaien om het voedsel fijn te malen. Los van het fijnmalen van voedsel, kunt u met een staafmixer ook hakken, snijden, roeren in bijvoorbeeld soepen en crushen van ijs. de Zwitser Roger Perrinjaquet heeft in 1950 patent gekregen op dit apparaat. Toen noemde hij het apparaat Bamix, een combinatie van “Bat en MIXe” (slaan en mixen). Als u een staafmixer zou willen aanschaffen moet u kijken waarvoor je het zou willen gebruiken. Hierbij speelt het vermogen een grote rol. Verder moet u kijken of u een wil met een bepaald aantal standen, of moet het juist standloos zijn? Bij sommige staafmixers krijg je ook accessoires mee die het bereiden van een bepaalde maaltijd helpen versnellen. Ook kunt u kiezen uit staafmixers met accu of met een snoer. U ziet het er is keuze zat. Hier volgen de 10 beste staafmixers vergelijken die te koop zijn op dit moment. Deze staafmixer kopen review is samengesteld op basis van klantervaringen, kwaliteitstesten en prijs.

Staafmixer Top 10

NaamVermogenVaatwasser bestendigExtra kenmerkenMeer informatie
Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti- Staafmixer550 wattjakomt ook met 350ml hakmolen
Bosch MSM67170 ErgoMixx- Staafmixer750 wattjakomt onder andere met hakmolen en ice-crusher
Bosch MSM88190 MaxoMixx- Staafmixer800 wattneeheeft AntiSplash voet en TurboButton
Kenwood HB615- Staafmixer400 wattjageschikt voor het maken van puree
ETNA ESSM50IM Staafmixer800 wattjaheeft Turbostand
Tefal Ultimate HB877D- Staafmixer1000 wattjaheeft 25 snelheden en Turbo-funktie
Inventum MX301S- Staafmixer600 wattjakan ook gebruikt worden als ice-crusher
Grundig BL5340 Premium Line Staafmixer600 wattjakomt onder andere met garde en hakmes
Domo DO9028M Staafmixer400 wattjaideaal voor het bereiden van soep
Tristar MX-4150- Staafmixer170 wattneeRVS mes
 • 1. Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti- Staafmixer

  Meer informatie

  Als u graag in de keuken staat voor het bereiden van verschillende gerechten met 1 staafmixer, dan is de Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti net iets voor u. Doordat hij verschillende accessoires heeft en een afneembare voet kunt u binnen een handomdraai de heerlijkste gerechten en desserts maken. Dankzij de gepatenteerde PowerBell design van de staafmixervoet van de Multiquick 3 MQ325 Spaghetti, blijft uw keuken altijd spatvrij. Verder kunt u kiezen uit 2 snelheden. De knopjes zijn zodanig gezet dat u deze makkelijk met een hand kunt bedienen.

  Een groot voordeel van de Multiquick 3 MQ325 Spaghetti is dat u verschillende accessoires hebt om binnen handomdraai verschillende gerechten te maken. Een ander voordeel is dat u door het PowerBell design altijd spatvrij kunt werken. Een nadeel is dat de maat een beetje onduidelijk af te lezen kan zijn. De Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti- Staafmixer is ontzettend populair, en maakt daarom onderdeel uit van deze top 10 beste staafmixers.

  Met een vermogen van 550 watt kunt u met de Multiquick 3 MQ325 Spaghetti veel doen. Na het gebruiken kunt u de staafmixervoet en overige accessoires gewoon in de vaatwasser doen. Bij het kopen van de Multiquick 3 MQ325 Spaghetti krijgt u de Multiquick 3 staafmixer, een 350ml hakmolen, een roestvrijstalen garde, 600ml kunsstof maatbeker en een handleiding.

  Voordelen

  Het komt met diverse accessoires

  Je kan spatvrij werken hiermee

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Bosch MSM67170 ErgoMixx- Staafmixer

  Meer informatie

  De consumentenbond heeft de Bosch MSM67170 ErgoMixx als beste uitgeroepen in 2016. En dat is terecht. Met de verschillende accessoires kunt u heel wat maken. De Bosch MSM67170 ErgoMixx heeft 12 versnellingen zodat u bent verzekerd dat al uw ingrediënten goed zijn gemixed of zo fijn mogelijk zijn gehakt. De accessoires zijn onder andere een hakmolen, een crusher voor ijs en een garde voor het kloppen van bijvoorbeel ei en room.

  Een voordeel van de Bosch MSM67170 ErgoMixx isda u met de 2,6 meter lange snoer vrij kunt bewegen. Verder kunnen de accessoires gewoon in de vaatwasser. Een nadeel is dat het opbergen wel wat ruimte in beslag kan nemen. Misschien wel de beste staafmixer voor jou.

  De Bosch MSM67170 ErgoMixx heeft een vermogen van 750 watt. Verder heeft hij een snoer van 2,6 meter. Er zijn 12 versnellingen aan deze staafmixer, waardoor u steeds het juiste resultaat heeft bij het fijnhakken, crushen of mixen. Bij het kopen van deze staafmixer krijgt u standaard een eiwitklopper, een universele hakker, een mixer- of maatbeker, een crusher en de Bosch staafmixer MSM67170.

  Voordelen

  Bevat 12 versnellingen

  De accessoires mogen in de vaatwasser

  Nadelen

  Opbergen neemt veel plaats in beslag

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Bosch MSM88190 MaxoMixx- Staafmixer

  Meer informatie

  De Bosch MSM88190 MaxoMixx is een super moderne staafmixer met heel veel eigenschappen van een keukenmachine. De stevige staafmixer heeft naast de vele handige accessoires ook een geweldig design en met technologieën die het gemakkelijk voor u maken om alles op de juiste manier te mixen, hakken of crushen, zodat u aan het eind kunt genieten van een geweldige maaltijd of dessert. Voordelige staafmixers zijn er bijna niet.

  Zo heeft de Bosch MSM88190 speciaal voor het hakken de QuattroBlade Pro ontworpen zodat alle ingrediënten fijngehakt worden. Door de vorm van de staafmixerkop worden alle ingrediënten gehakt en zuigt het apparaat zich niet vast aan de maatbeker. Verder heeft de Bosch MSM88190 ook een TurboButton waardoor u het maximale vermogen kunt halen om sneller uw ingrediënten te bereiden. Met 12 standen heeft u met deze staafmixer ontelbare mogelijkheden.

  Een voordeel van de Bosch MSM88190 is dat hij een AntiSplash voet heeft waardoor het bij het bereiden van de ingrediënten minder spat. Nog een voordeel is dat het koord spiraalvormig is waardoor u makkelijk  kunt bewegen.  Een nadeel is wel dat niet alle onderdelen van de Bosch MSM88190 in de vaatwasser mogen.

  Het vermogen van de Bosch MSM88190 is 800 watt, wat al aangeeft hoeveel u ermee kunt doen.  met 12 versnellingen en een antispat systeem maakt u in een mum van tijd de lekkerste gerechten. Het spiraalvormig snoer van 2,6 meter maakt het mogelijk dat u vrij kunt bewegen als u bezig bent. Bij het kopen van de Bosch MSM88190 krijgt u een Crushed ice mes, een mix- maatbeker,  een mixterstaaf, een eiwitklopper, universele hakker, deeggereedschap van plastiek en 2 deksels.

  Voordelen

  Moderne mixer met diverse accessoires

  Komt met 12 standen

  Nadelen

  Niet alle accessoires mogen in de vaatwasser

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Kenwood HB615

  Meer informatie

  Kenwood heeft verschillende producten waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. De duurzame apparaten worden al sinds 1947 zodanig ontworpen dat u er jarenlang plezier mee beleefd. Een daarvan is de Kenwood HB615 staafmixer.

  Met deze staafmixer kunt u mengen, roeren, vermalen en mixen van verschillende ingrediënten. Met het uniek Suregrip gebruikt u de Kenwood HB615 met gemak. Na gebruik kunt u de staafmixer handig opbergen. De Kenwood HB615 heeft 2 snelheden en is door zijn grootte niet geschikt voor het bereiden van iets grotere maaltijden, net als bijvoorbeeld de Bosch MSM88190 MaxMixx. Kenwood HB615- Staafmixer kopen? Bekijk hieronder de prijzen.

  Een voordeel van de Kenwood HB615 is het opberggemak. Verder is het heel geschikt voor het bereiden van puree. Een nadeel is dat de knoppen een beetje hard zijn om in te drukken.

  De Kenwood HB615 heeft een vermogen van 400 watt. Verder heeft deze staafmixer 2 versnellingen en is hij met een gewicht van 0,95kg heel erg licht en makkelijk te bedienen. De Kenwood HB615 is vaatwasser bestendig. Bij het kopen krijgt u naast de staafmixer ook een maatbeker van 0,7l.

  Voordelen

  Je kunt mengen, roeren, vermalen en mixen ermee

  Gemakkelijk om op te bergen

  Nadelen

  De knoppen zijn een beetje hard om in te drukken

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. ETNA ESSM50IM Staafmixer

  Meer informatie

  Al anderhalve eeuw levert ETNA produkten van een goede kwaliteit en een professionele uitstraling, waarmee u optimaal presteert in de keuken. Deze produkten zijn van betaalbare kwaliteit en zorgen voor jarenlange kookplezier. Een van de produkten is de ETNA ESSM50IM Staafmixer. ETNA ESSM50IM Staafmixer is ontzettend populair. Deze staafmixer bestellen, scroll dan snel verder.

  De ETNA ESSM50IM Staafmixer is met zijn professionele uitstraling een echte blikvanger te noemen. Net als de Bosch MSM88190 MaxMixx is deze staafmixer met een vermogen van 800 watt een stevig apparaat. Met 8 snelheden en de turbostand heeft u voor de bereiding van de verschillende gerechten altijd de juiste snelheid. De onderdelen zijn allemaal vaatwasser bestendig.

  Een voordeel van de ETNA ESSM50IM Staafmixer is dat hij makkelijk op te bergen is in een sethouder die u ook meekrijgt. Een nadeel is echter dat u niet zoveel als de Bosch MSM 88190 kunt doen. deze staafmixer heeft iets minder mogelijkheden.

  De ETNA ESSM50IM Staafmixer heeft een vermogen van 800 watt. Bij het kopen krijgt u een 800ml maatbeker, een 500 ml hakmolen en een sethouder erbij.

  Voordelen

  Bevat 8 snelheden en een turbostand

  De onderdelen zijn allemaal vaatwasser bestendig

  Nadelen

  Heeft minder mogelijkheden dan de andere modellen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Tefal Ultimate HB877D- Staafmixer

  Meer informatie

  Met een vermogen van 1000 watt is Tefal Ultimate HB877D de krachtigste staafmixer van Tefal. Als u zoekt naar een krachtige staafmixer, die goed presteert als het gaat om de bereiding en ook stijlvol is ontworpen, dan is de Tefal Ultimate HB877D echt iets voor u.

  Deze staafmixer heeft wel 25 snelheden die, samen met de Turbo- funktie ervoor zorgen dat al uw ingrediënten op de juiste manier worden bereid. Door de ActivFlow-technologie bent u ervan verzekerd dat alles fijn gemalen is. dankzij de anti-spatkap hoeft u zich geen zorgen te maken dat er gemorst zal worden bij het voorbereiden of klaarmaken van de maaltijden. De handgreep met soft-touch coating zorgt ervoor dat u heel comfortabel de staafmixer kunt bedienen. De Tefal Ultimate HB877D- Staafmixer is ontzettend populair.

  Een voordeel van de Tefal Ultimate HB877D is dat u door de ActivFlow-technologie fijn gehakte of gemalen ingrediënten hebt. Een nadeel van de Tefal Ultimate HB877D is dat u, ondanks het vermogen, toch wel minder opties hebt dan de Bosch MSM88190.

  De Tefal Ultimate HB877D heeft een vermogen van 1000 watt. Met 25 snelheden en de turbo-funktie weet u zeker dat de juiste ingrediënten worden gemixed, gehakt of gemalen op de juiste snelheid. De onderdelen van de Tefal Ultimate HB877D zijn vaatwasser bestendig. Bij het kopen krijgt u een 800ml mengbeker, een hakmolen van 500ml, een garde, een pureervoet en een handleiding mee.

  Voordelen

  Het heeft wel 25 snelheden

  De ActivFlow-technologie geeft je fijn gehakte of gemalen ingrediënten

  Nadelen

  Geeft je minder opties

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Inventum MX301S- Staafmixer

  Meer informatie

  De apparaten van het merk Inventum worden op een duurzame manier gemaakt van de beste materialen, waardoor deze producten ook veel langer meegaan. Ook zijn ze behalve steengoed ook nog stijlvol. Reden genoeg om dus een van de apparaten van Inventum in huis te halen. Inventum MX301S- Staafmixer bestellen? Bekijk hieronder de prijzen.

  Een van de produkten is de Inventum MX301S staafmixer die meerdere funkties heeft. Hij kan gebruikt worden om te mixen, mengen, kloppen en hakken. De MX301S beschikt over een turbostand die, door deze ingedrukt te houden, maakt dat u nog sneller kunt mixen.de staafmixervoet is van RVS en afneembaar, dus gemakkelijk schoon te maken.

  Een voordeek van de MX301S is dat u naast alleen het mixen, ook gebruikt van maken van andere funkties, zoals het hakken. Een nadeel is wel dat hij niet in zijn geheel in de vaatwasser kan. Alleen de RVS staafmixervoet kan in de vaatwasser.

  Voordelen

  Geeft je mindere functies

  Duurzame bouw

  Nadelen

  Niet alle onderdelen passen in de vaatwasser

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Grundig BL5340 Premium Line

  Meer informatie

  Hoewel het merk Grundig al meer dan 70 jaar op de markt is, krijgt het nupas meer bekendheid. Het Duits bedrijf dat actief is in meer dan 65 landen, ontwikkeld produkten met de nieuwste techmologieën voor een betaalbare prijs. Grundig test al haar apparaten voordat ze de markt opgaan. Zo bent u ervan verzekerd dat u kwalitatief goede produkten krijgt.

  Een van de produkten uit de fabriek van Grundig is de BL 5340 Premium Line. Deze 600 watt staafmixer is geschikt voor elke keuken. De BL 5340 Premium Line heeft 2 snelheden en turbo- snelheid waardoor u al heel wat tijd bespaart met het snijden, hakken of mixen van verschillende ingrediënten. De accessoires die u krijgt met deze staafmixer zijn allemaal vaatwasserbestendig. De Grundig BL5340 Premium Line is een topkwaliteit mixer. Deze staafmixers zijn online het voordeligst verkrijgbaar.

  Een voordeel is dat de BL 5340 Premium Line makkelijk op te bergen is en het neemt ook niet veel plek in beslag. Een nadeel is dat u met dit model geen ice crusher heeft.

  Het vermogen van de BL 5340 Premium Line is 600 watt. De snoer is 1,2 meter waardoor u toch bewegingsvrijheid hebt tijdens de voorbereiding. Bij het kopen van de BL 5340 Premium Lime krijgt u de basiseenheid met mototr, een losse mixer, een gardehouder, een garde, hakkersdeksel, hakmes, hakkom met antislip bodem, maatbeker, maatbekerdeksel en opbergunit.

  Voordelen

  Het heeft 2 snelheden en turbo- snelheid

  Neemt niet veel plek in beslag

  Nadelen

  Het heeft geen ice crusher

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Domo DO9028M

  Meer informatie

  Bij Domo, een Belgisch produkt, worden de huishoudelijke apparaten voornamelijk afgestemd op de behoeften en wensen van de klant. Hierbij is het belangrijk dat de produkten er goed uitzien tegen een goede kwaliteit. Een van de produkten is de Domo DO9028M. Deze staafmixer heeft 2 snelheden, namelijk normaal en turbo. Door de ergonomische handgreep met soft touch schakelaar kunt u de staafmixer comfortabel bedienen met een hand. De afneembare soepstaaf is van roestvrijstaal en is bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor kunt u altijd nog de laatste ingrediënten met elkaar mixen terwijl de soep kookt. De Domo DO9028M is een populaire keukenmachine. Staafmixers vergelijken doe je eenvoudig en snel met onze staafmixer top 10.

  Een voordeel is dat de Domo Do9028M makkelijk te reinigen is. een nadeel is wel dat hij nog niet niet alles fijn prakt of snijdt waardoor er soms nog grotere stukjes in het fijn gedeelte is.

  Het vermogen van de Domo DO9028M is 400 watt. Deze staafmixer is ideaal te gebruiken bij het maken van soepen. Hij heeft 2 mixstanden en een koord van 1,5 meter lang. Bij het kopen van de DOMO DO9028M krijgt u de staafmixer met afneembare, roestvrijstalen soepstaaf en de handleiding.

  Voordelen

  Het is bestand tegen hoge temperaturen

  Gemakkelijk te reinigen

  Nadelen

  Het hakt niet alles fijn

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Tristar MX-4150- Staafmixer

  Meer informatie

  De verschillende ontwerpen en prijzen van de huishoudelijke apparaten van Tristar maken dit merk aantrekkelijk voor ieder huishouden. Deze apparaten zijn vanwege hun prijs- kwaliteit verhouding heel aantrekkelijk voor vrijwel iedere huishouden. Een van de producten van Tristar is de MX-4150 staafmixer.

  Als u graag fruithapjes maakt, of een gezonde shake is de Tristar MX-4150 net iets voor u. Met een vermogen van 170 watt en een bijbehorend RVS mes maakt u binnen de kortste keren de lekkerste fruithapjes en lekkerste shakes. De Tristar MX-4150 heeft verder ook een ophanghaak waardoor u na gebruik de staafmixer makkelijk kunt opbergen.

  Een voordeel van de Tristar MX-4150 is dat u hem gemakkelijk kan opbergen na gebruik. Een nadeel is dat u de mixer niet uit elkaar kan halen. Hierdoor is het moeilijker om die schoon te krijgen.

  Met een vermogen van 170 watt kunt u al de lekkerste hapjes maken. De Tristar MX-4150 heeft een snoer. Verder heeft hij een ophanghaak waardoor hij makkelijk op te bergen is. De mixer kunt u niet uit elkaar halen, dus bij het schoonmaken extra voorzichtig zijn. Dit model heeft 1 snelheid waarmee u gemakkelijk lichte hapjes in elkaar kan zetten. Bij het kopen krijgt u de staafmixer en een handleiding.

  Voordelen

  Het maakt lekkere fruithapjes en shakes

  Gemakkelijk op te bergen

  Nadelen

  Mixer is niet uit elkaar te halen

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste staafmixer

Er zijn verschillende soorten staafmixers. In dit artikel zijn die met een snoer aangehaald. Er zijn ook modellen zonder snoer, die dan opgeladen moeten worden voor optimaal gebruik. Als u nog niet weet of u een staafmixer wilt hebben met of zonder snoer is het misschien handig na te gaan waar de stroombron zit ten opzichte van uw werkruimte. Verder kunt u ook vooraf nadenken of u van plan bent om de mixer aaneengesloten te gebruiken. In zo een geval is het beter om een staafmixer met snoer te gebruiken. Neemt u toch een staafmixer met snoer dan is het handig om de spiraalsnoer te nemen. Zo kunt u vrijer bewegen en zit de snoer u ook niet in de weg. Over het algemeen geldt hoe groter het vermogen, hoe krachtiger de motor. Verder zijn staafmixers waarvan de voet niet verwijderd kan worden, zoal de Tristar MX-4150, iets krachtiger dan die staafmixers waarvan u de voet eraf kunt halen. Verder heeft u ook kunnen lezen dat er staafmixers zijn met verschillende snelheden. Bij de Tristar MX-4150 ziet u dat er echter maar 1 versnelling is. Door de versnellingsknop ingedrukt te houden, gaat de snelheid omhoog of omlaag. Bepaalde staafmixers hebben onderdelen die niet in de vaatwasser kunnen. Deze kunt u gewoon op de hand wassen of met een vochtige doek afnemen. In onze staafmixer top 10 ben je meer te weten gekomen over de beste staafmixers. De beste staafmixer kopen is dus niet heel lastig.

Technische informatie van staafmixers

Staafmixers hebben verschillende vermogens zodat u de juiste dingen ermee kunt doen. voor het bereiden van babyprakjes, fruithapjes of smoothies heb je staafmixers nodig met een kleiner vermogen. Voor het bereiden van bijvoorbeeld aardappelen heb je staafmixers nodig met een veel hoger vermogen. er zijn dus staafmixers in de volgende klassen:

 • < 200 watt
 • 201- 600 watt
 • 600- 800 watt
 • > 800 watt

Om de verschillende maaltijden te bereiden hebben de staafmixers verschillende standen, zodat u kunt veranderen van snelheid. Andere staafmixers hebben maar 1 stand, waarbij u de snelheid bepaald door de knop harder of zachter in te drukken. Als u een staafmixer zou kopen zou u, aan de hand waarvoor u het wil gebruiken, moeten kiezen uit de volgende klassen:

 • 1-2 standen
 • 3- 10 standen
 • 10- 20 standen
 • > 20 standen
 • Traploos

Bij de meeste staafmixers kunt u de voet loskoppelen en er andere accessoires bij doen. Die krijgt u bij aankoop van de staafmixer zelf, of soms kunt u ze ook los bijkopen. Dat hangt van het merk en het model dat u aanschaft.

Zoals eerder aangehaald in dit artikel, heb je staafmixers met en zonder snoer. De staafmixers zonder snoer hebben een accu die dan om de zoveel tijd opgeladen moet worden. Een aanrader is om de accu iedere keer na gebruik weer op te laden, zodat u de keer daarop weer optimaal gebruik kunt maken van uw staafmixer. Een nadeel is wel dat de accu plotseling kan leeglopen als u aaneengesloten bezig bent met de staafmixer. Bij het model met snoer is die met een spiraalsnoer het voordeligst: de snoer staat niet in de weg en u kunt vrij bewegen. Wel moet u van tevoren nagaan waar het stopcontact is ten opzichte van uw werkplek. Staafmixers vergelijken is dus verstandig, en wordt altijd aangeraden.

Vergeet u niet om te onderzoeken of u garantie heeft op het product dat u aanschaft. Om u als consument te beschermen is het altijd handig als u apparaten koopt waarop er garantie is. zo voorkomt u dat u voor kosten moet opdraaien voor bijvoorbeeld een beschadigd handvat, terwijl dat niet door u komt. Ook als het product binnen een bepaalde tijd beschadigt of mankementen vertoont bent u dankzij uw garantie op het product beschermd. Zonder garantie moet u dan opdraaien voor de kosten en dat is zonde van uw tijd en geld. Vind u eentje leuk uit onze top 10 staafmixer review?

Interessante pagina’s:

Wat is de beste staafmixer?

Om nou echt te zeggen wat is de beste staafmixer, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een krachtige staafmixer kopen terwijl andere gewoon de beste staafmixer kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze staafmixer test top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over staafmixers?

De consumentenbond beste koop staafmixer is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.