[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heb je een Simlock vrije telefoon? Wat je hier nodig hebt is een SIM Only abonnement die helemaal bij je wensen past. Ook wanneer je abonnement verlopen is kun je ervoor kiezen om een heel ander abonnement te nemen. Wanneer je een SIM only abonnement neemt, dan betaal je alleen voor data, minuutjes en sms’jes. Zowel nieuwe als verlengende klanten kunnen gebruik maken ervan. Hier zijn er enkele providers waar je zeker wel een passende abonnement zult vinden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste SIM Only Abonnement 2021

NaamBasis tariefMaand/jaar abonnementMeer informatie
Youfone€ 4,- maand en jaar abonnement
Simpel€ 2.50 jaar abonnement
Ben€ 9,-maand en jaar abonnement
Hollandse Nieuwe€ 10,-jaar abonnement
Robin Mobile€ 19.95maand abonnement
Simyo€ 6,-maand en jaar abonnement
Tele2€ 10,-maand en jaar abonnement
Telfort€ 9,-jaar abonnement
T-Mobile€ 7,-jaar abonnement
Vodafone€ 11,-maand abonnement

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Youfone Sim Only

Als je een abonnement bij Youfone neemt, dan is de eerste maand helemaal gratis.

Bij Youfone ben je altijd in controle. Van het kiezen van je gewenste abonnement tot het regelen van je kosten in MyYoufone en de Youfone App.

Ze hebben 3 bundels aan te bieden:

 • SIM Small: hier betaal je € 4,- per maand. De aansluitkosten zijn €95 en het is maandelijks opzegbaar. Hier krijg je 125 min/sms.
 • SIM Large: dit kost € 10,- per maand. Hiermee kun je onbeperkt bellen en krijg je 1250 MB. Dezelfde aansluitkosten gelden en het is ook maandelijks opzegbaar.
 • SIM XLarge: dit kost € 15,- per maand. Ook hiermee kun je onbeperkt bellen en krijg je 2500 MB voor 4G. De aansluitkosten zijn €95, maar je kunt pas na 24 maanden opzeggen.

Ook heb je de mogelijkheid om je eigen pakket samen te stellen. SIM Large is hun meest gekozen pakket. Er is een korting op de bundels en die blijft altijd geldig. Ze komen met een Premium KPN-netwerk, gratis nummerbehoud.

Je kunt een dataplatform instellen zodat je het internet niet meer kunt gebruiken wanneer je abonnement verlopen is. Zo voorkom je extra kosten. Dat kun je gratis via MyYoufone doen. Data bijkomen voor de rest van de maand is ook mogelijk.

Probeer het de eerste maand gratis uit om te zien of het wel wat voor je is. Je krijgt ook 14 dagen bedenktijd. Als er iets mocht zijn, dan kun je gratis de klantenservice om advies of hulp vragen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FYoufone||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sim only abonnement bij Simpel

Simpel heeft simkaarten die geschikt zijn voor alle toestellen.

Bij Simpel kun je rekenen op een supersnelle internetverbinding. Niet vreemd gezien je internet zult krijgen van de best geteste netwerk van Nederland. Je krijgt gratis 4G van Simpel. Het heeft een downloadsnelheid van 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Het is stabieler en je hebt zowel binnenshuis als buitenshuis een betere dekking. Ook mag je gratis je eigen nummer behouden.

Hier kun je een abonnement zonder kredietcheck krijgen. Het is één van de weinige telecomproviders die dit doet. Zelf als je in het verleden door een foutje een negatieve registratie bij een kredietregistratiebureau hebt, kun je een abonnement bij hun afsluiten. Als je wel daarvoor kiest, dan zal Simpel wel een kredietcheck moeten uitvoeren.

Het is niet nodig om een bankafschrift of een kopie van je legitimatie in te leveren. Ze vertrouwen erop dat je gewoon je rekening zult betalen. Het enige wat je nodig hebt, is een bankafschrift die op jouw naam is en dat je 18 jaar oud bent.

De abonnementskosten moeten één maand van tevoren betaald worden. Dit doe je natuurlijk maandelijks. Als je ervoor zilt zorgen dat je verbruik niet overschreden wordt, dan kun je een Platform instellen. Wanneer je je limiet bereikt hebt, krijg je een smsje. Je kunt het wanneer dan ook naar je wensen aanpassen. Dankzij de App heb je altijd inzicht op je verbruik.

Je gaat wel voor je Platform moeten betalen. Het kost € 10,-.

Simpel levert je SIM helemaal aan huis. Je kunt het binnen 2 werkdagen verwachten.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FSimpel||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ben

Als je naar een provider zoekt die je heel voordelige tarieven kan geven, dan is Ben misschien wat je zoekt. Het is mogelijk om een SIM te krijgen voor € 9,-.

Ben heeft diverse bundels waar je een keuze uit kunt maken. Er zijn zowel belbundels als internetbundels. Als je alleen wilt bellen en sms’en dan ben je niet verplicht om een internetbundel te nemen. Het is ook mogelijk om je eigen bundel samen te stellen. Je abonnement kun je maandelijks of na 2 jaren opzeggen. Ze hebben een tarievenoverzicht die je rustig door kunt nemen. Natuurlijk krijg je een 4G netwerk die veel sneller is dan 3G. 4G heeft een 100 Mbps download en 10 Mbps upload.

Je mag je nummer gratis behouden. Als je gekozen hebt welk bundel je wilt, dan kun je overgaan tot de bestelling en betaling. Afhangend van je betaalmethode zal je SIM via post opgestuurd worden of bezorgd worden.

Je bundel mag je maandelijks gratis wijzigen. De MB Pauze zorgt ervoor dat je geen extra kosten krijgt nadat je abonnement verlopen is. de MB Pauze kun je wanneer dan ook aan- of uitzetten. Verder zijn er speciale tarieven voor wanneer je je SIM in en vanuit het buitenland wilt gebruiken.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FBen||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hollandse Nieuwe Sim only

Bij Hollandse Nieuwe krijg je 3 SIM kaarten in 1. Je krijgt dus een normale, een micro en een nano simkaart. Het maakt dus niet uit wat voor telefoon je hebt. J drukt gewoon de simkaart die je nodig hebt uit de plastic kaart.

Hier mag je je eigen bundel samenstellen. Je bepaald zelf hoe lang je abonnement zal duren en hoeveel MB je wilt. Je krijgt een standaard internetsnelheid van 4G. Betaling ervoor gebeurt altijd vooraf op basis van automatisch incasso. De eerste maandelijkse bundel betaal je via iDEAL.

Je voormalige nummer mag je gratis behouden. Je moet het dan aan ze doorgeven en je krijgt instructies hoe je dat kunt regelen. Je abonnement start zodra je nummer is overgezet na een aanvraag nummerbehoud of zodra je sim is geactiveerd.

Het is niet mogelijk om zomaar uit je bundel te gaan. Je krijgt een bericht wanneer je maandelijkse tegoed op is zodat je die niet kan overschrijden. Als je extra tegoed wilt, dan wordt die voor een lager tarief verbruikt. Je maandelijkse tegoed is de hele maand geldig. Als je daarnaast nog opwaardeert dan is dat 6 maanden geldig. Je maandelijkse tegoed wordt altijd als eerste verbruikt.

Je bundel aanpassen kan ook en wel kosteloos. Dit doe je gewoon via ‘mijn hollandsnieuwe’ zodat je altijd controle over je kosten hebt.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FHollandse%2520Nieuwe||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Robin Mobile

Bij Robin Mobile hebben ze bundels aan te bieden die je onbeperkt gebruik geven.

Je hebt keuze tussen 4 bundels:

 • Robin Junior: het heeft een datasnelheid van 2,0 Mbps. Het is een maandabonnement dat €95 kost. Het werkt met 3G internetsnelheid.
 • Robin gewoon snel: dit is hun meest gekozen bundel. Het heeft een datasnelheid heeft van 4,0 Mbps en kost €95. Ook deze gebruikt 3G.
 • Robin super snel 4G: het gebruikt dus 4G snelheid. Het heeft een datasnelheid van 15,0 Mbps en kost €95.
 • Robin pijl snel 4G: het komt met een datasnelheid van 25,0 Mbps en kost € 39,95.

Allemaal zijn maandabonnementen en geven je onbeperkte MB’s, sms’en en minuten. Je kan ook gratis je nummer behouden, maandelijks aanpassen en buitenlandse voordelen krijgen. Op de website kun je alle voorwaarden van de SIM kaarten doornemen.

Er is ook een aparte bundel voor wanneer je alleen onbeperkt wilt bellen, sms’en en Whatsapp’en. Deze heet Robin Entree en is ook een maandabonnement die € 14.95 kost.

Op de website kun je precies zien hoe snel de bundels zijn en hoe ze je favoriete activiteiten zal beïnvloeden. Kijk hoe snel of langzaam je kunt Snapchatten, youtube video’s kunt bekijken en HD video’s kunt bekijken met een bepaald bundel. Zo kun je ze vergelijken en de beste uitkiezen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FRobin%2520Mobile||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Simyo

Simyo is volgens het Consumentenbond nog steeds de beste Mobiele Provider.

Ook bij Simyo mag je je eigen bundels samenstellen. Je contractduur kan maandelijks of jaarlijks zijn en kies zelf hoeveel min/sms en MB je wilt hebben. Je kunt al voor € 6,- een SIM krijgen. Je mag je bundel maandelijks gratis aanpassen. 4G internet is standaard en helemaal gratis.

Je krijgt een 3-in-1 NFC-simkaart die in elk toestel kan passen. Als je je huidige nummer wilt behouden dan kan dat ook. En ook nog gratis! Je geeft aan wanneer je dat wilt laten doen en Simyo regelt het voor je.

Je abonnement beheren doe je online in Mijn Simyo. Je hebt altijd inzicht in je verbruik en gemaakte kosten wanneer je hun App gebruikt. Het is mogelijk om je sms bundels aan- en uit te zetten en om MB’s bij te kopen.

Ze hebben een bekroonde klantenservice die je snel met je problemen en vragen zullen helpen. Je stelt je vraag op Twitter of hun Forum en je kunt binnen een werkdag al antwoord verwachten. Hun klantenservice is helemaal gratis.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FSimyo||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tele2 Sim only

Tele2 belooft je een schandalig snelle 4G netwerk. Voordat je een abonnement neemt kun je eerst op de website kijken of jouw toestel geschikt is voor hun 4G netwerk.

Er zijn meerdere bundels te krijgen. De goedkoopste geeft je 1GB data en 100 bel/sms. Je kunt ook alles helemaal ongelimiteerd krijgen. Deze bundels hebben een abonnement van 24 maanden. Voor een extra € 1,- per maand kun je het ook maandelijks opzeggen. Je mag je abonnement gratis aanpassen en ook zo vaak als je wilt. Als je het niet zelf wilt doen, dan kun je het ook gewoon aan hun klantenservice doorgeven en dan maken zij het in orde.

De kosten worden maandelijks van je bankrekening afgetrokken. Deze moet je opgeven wanneer je je SIM kaart bij hun bestelt. Je kunt altijd een kijkje in je factuur nemen op mijn.tele2.nl. wanneer je hun App gebruikt, kun je ook naar je bel-, sms- en dataverbruik kijken.

Hier hoef je ook geen zorgen te maken dat je je limiet zal overschrijden. Bij 80% verbruik van je data zul je een sms krijgen. Ook wanneer je je limiet bereikt hebt zul je een sms krijgen om je te melden. Als je door wilt internetten, dan kun je een extra bundel bij hun bestellen.

Jammer genoeg kun je alleen een abonnement nemen van hun wanneer je een 4G toestel hebt. Als je een 3G toestel hebt, ga je een andere provider moeten zoeken.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FTele2||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Telfort

Als er een provider is die je moeilijk zult kunnen weerstaan, dan is het Telfort. Ze hebben leuke extraatjes die vele mensen zal bevallen.

Hier heb je 5 bundels waaruit je kunt kiezen. Op de website is het mogelijk om ze te vergelijken om duidelijk te weten welk bundel voor jou is. Een abonnement kan 1 of 2 jaren duren voordat het verlopen is. Alle bundels hebben één ding gemeen: je kunt bij allemaal onbeperkt sms’en. Allemaal zijn inclusief een 4G verbinding. Als je een kostenoverzicht wilt hebben, dan ga je daarvoor moeten betalen.

Je krijgt een 3-in-1 simkaart, dus het zal bij alle toestellen passen. bij Telfort kun je na de eerste 10 minuten gratis bellen. Ook kun je overgebleven MB’s en minuten 2 maanden meenemen. Je verliest ze dus niet.

Wanneer je buiten je bundel belt, dan zal dat 30 cent per minuut kosten. Je kunt de App gebruiken om er zeker van te zijn dat je bij je limiet stopt. Internet wordt vanzelf stopgezet wanneer je internetbundel op is.

Je voormalige nummer mag je gratis behouden. Nadat je je SIM gekregen hebt wordt het gratis per briefpost bezorgd en krijg je 14 dagen bedenktijd. Tevens mag je het altijd gratis terugsturen. Het ziet er niet naar uit dat het maandelijks opzegbaar is. Je gaat een abonnement van 1 of 2 jaar moeten kiezen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FTelfort||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

T-Mobile sim only mogelijkheid

Een voordeel van T-Mobile abonnementen, is hun flexibiliteit. Als je een SIM Only abonnement hebt, dan is het helemaal geen probleem als je besluit om over te stappen naar een abonnement met toestel. Je behoudt ook nog alle voordelige tarieven van je SIM Only abonnement.

T-Mobile heeft 2 bundels voor je:

 • Basis SIM: bundels tot 2GB, 150 of 300 belminuten en 4G internet tot 15 Mbps. Dit kost vanaf € 7,- per maand.
 • Go SIM Only: diverse bundels, onbeperkt bellen en 4G internet tot 300 Mbps. Het kost vanaf €50 per maand.

Het T-Mobile netwerk is voor het 2e jaar op een rij gekozen als beste getest in Nederland. Je kunt zelf ook nagaan of dat waar is. Het is mogelijk om een maand lang hun nieuwe netwerk uit te testen. Als je niet overtuigd bent, dan kun je gewoon overstappen. Ga je wel ervoor, dan gaat je abonnement op een later datum ingaan. Ze hebben ook PrePaid bundels die je online kunt aanschaffen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FT-Mobile||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vodafone Bellen & internet met sim only simkaart

Als je klant bent van Ziggo, dan heeft Vodafone leuke kortingen voor je. Ook hier krijg je een handige 3-in1 SIM kaart.

Als we naar de SIM abonnementen kijken, dan zijn er 7 bundels waar je keuze uit hebt. Ze hebben Start en Red abonnementen. Start is ideaal voor wanneer je overal bereikbaar wilt zijn. Red is het meest complete SIM Only abonnement die je bij Vodafone kunt nemen. Met Red kun je de eerste 3 maanden onbeperkt internetten.

Heb je een trip naar het buitenland gepland? Je kunt met je SIM bellen, sms’en en internetten zonder extra kosten te betalen. Dit geldt alleen wanneer je in de Europese Unie bent. Je moet natuurlijk binnen je bundel blijven.

Als je al een digitale TV of internet van Ziggo hebt, dan is er goed nieuws:

 • Je krijgt een korting van € 5,- tijdens de eerste maand.
 • Je krijgt een extra TV pakket
 • Ook krijg je dubbele data en een veilig online pakket.

easy return and lowest price in our best replica rolex store.

De maandelijkse betalingen van je abonnement betaal je op basis van automatische incasso. Het is mogelijk om je abonnement tussentijds aan te passen. Bij 80% (data en minuten) en 100% (data) gebruik van je tegoed, zul je een sms melding krijgen. Als je niet tevreden bent met je product dan heb je 14 dagen de tijd om het te retourneren.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FVodafone||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste Sim Only Abonnement conclusie 2020

Een nieuwe telefoon samen met een nieuw SIM kaart aanschaffen kan je soms te duur uitkomen. Tevens heb je misschien een voormalig nummer die je nog kunt gebruiken en een nieuw SIM kaart aanschaffen hoeft dan niet. Gelukkig zijn er diverse providers die je SIM Only abonnementen aanbieden. Zo kun je alleen een SIM kaart kopen met de door jouw gekozen of samengesteld abonnement. Omdat er zoveel providers zijn, heb je meer dan genoeg keus. Je kunt ze allemaal bekijken om te zien welke abonnement helemaal naar jouw zin is. Het is gelukkig ook mogelijk om je eigen bundel samen te stellen. Sommige providers geven je een abonnement die maandelijks opzegbaar is. Er zijn ook jaarlijkse abonnementen die sommige mensen handiger vinden. Je hebt dat geen risico om je limiet te overschrijden. Toch zijn maandelijkse abonnementen ook handig. Je kunt het dan voor een maand lang proberen en overstappen naar een andere als het je niet bevalt. Het is ook mogelijk om je oud nummer te behouden wanneer je een nieuwe SIM kaart koopt. De meeste providers geven je die mogelijkheid.

Soms kan het moeilijk zijn om een provider uit te kiezen. Je kunt misschien kiezen voor provider die divers prijzen gekregen heeft voor hun klantenservice of internetsnelheid. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de andere providers niet goed zijn. Bij diverse websites kun je de bundels vergelijken om te zien bij welke van ze je het voordeligst uitkomt of welke van ze jou bevallen. Er zijn abonnementen waar je onbeperkt kunt sms’en of waar je de eerste 3 maanden gratis kunt bellen en dat is natuurlijk een aantrekkelijke deal. Kijk van tevoren of hun SIM kaart wel bij jouw smartphone zal passen. Het beste wat je kunt doen is kiezen voor een 3-in1 kaart zodat je meer zekerheid hebt. Tevens is het handig wanneer je gratis je abonnement kunt aanpassen en kunt inkijken op je beltegoed. Een melding of sms krijgen van je provider wanneer je tegoed bijna op is, is ook heel handig. Neem rustig je tijd en neem ze allemaal goed door en je zult zeker een abonnement vinden waarmee je tevreden zult zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]