Posters zijn een leuke manier om je kamer op te fleuren. Je kunt posters ophangen van artiesten, ja favoriete films of gewoon posters van kunst en mooie bloemen. Gelukkig zijn er manieren om de posters op zo een manier te hangen zodat ze je muur niet kunnen beschadigen. Je hoeft geen gebruik te maken van tape of punaise. Het is dan ook veel gemakkelijker om de poster met een nieuwe te vervangen. Hier zijn er enkele systemen die je kunt gebruiken om je posters op te hangen:

  • Poster ophang strips: Dit is een flexibel poster ophangsysteem die een ophangrail, koorden en haken heeft. Je poster wordt hier tussen de 2 aluminium strips vastgeklemd. Het wordt ook wel ‘poster click’ genoemd. Dit is ideaal voor posters van 50 cm, 70 cm, 100 cm en 120 cm breed.
  • Kliklijsten: Hier wordt er gebruik gemaakt van ophangdraad en ophanghaak om de kliklijst in een ophangrail vast te maken. Het heeft 4 aluminium zijden en lijkt dus op een normale fotolijst. Ze kunnen variëren van A5 tot A0 formaat. Hou je ervan om vaak van posters te wisselen? Dan is dit ideaal voor jou. Het is gemakkelijk verplaatsbaar en ook eenvoudig om in hoogte te verstellen.
  • Info Rail: Bij dit systeem kun je meerdere kleine posters naast elkaar hangen. Je kunt hier ook tekeningen van je kinderen ophangen en met de Info Rail Me kun je bovenaan een clip vastmaken met de naam van elk kind.

Verder heb je ook nog Display it Dit is meer een systeem voor foto’s. Je ziet ze tegenwoordig wel vaker. Een systeem met kabels waar verschillende foto’s onder elkaar vastgeklemd worden dat een uniek manier is om familiefoto’s te displayen. Er zijn dus verschillende manieren hoe je posters en foto’s in je huis kan ophangen zodat het past bij je interieur en je ook een nieuw manier geeft om ze te presenteren.