Ladyshave

De beste ladyshave kopen en gebruiken kan u heel wat moeite en tijd besparen. Lees verder om te zien wat de beste ladyshave is.

Laatste update 20 april 2023

 • Ladyshave beste koop

  Philips SatinShave Advanced BRL140/00

  Meer informatie
  Samenvatting

  Ook bij scheerapparaten voor vrouwen blijft Phillips niet achter. Zij komen ook met hun eigen Ladyshave apparaten.
  Deze SatinShave kun je zowel nat als droog gebruiken. De scheerkop van deze ladyshave beste koop kan bewegen zodat het alle contouren goed kan bereiken om zelfs de koppigste haartjes te verwijderen. Het resultaat hiervan is dus een gladde huid.

  Voordelen

  Het heeft een ergonomische grip

  Het is geheel snoerloos

  Nadelen

  Het opladen ervan duurt wel lang

 • Beste prijsklasse

  Braun Silk-épil LS5560

  Meer informatie
  Samenvatting

  Ook Braun blijft niet achter. Hun Ladyshaves kunnen de Phillips apparaten best wat concurrentie geven gezien de identieke eigenschappen. Ook kun je met deze ladyshave intieme zones scheren.
  Dit Silk-épil versie van Braun heeft een glijdende scheerhoofd die met de contouren van je lichaam zullen volgen en je een zo glad mogelijke scheerbeurt geven.

  Voordelen

  Het glijdende sheerhoofd kan alle contouren van je lichaam volgen

  Het kan snoerloos worden gebruikt

  Ladyshave beste koop consumentenbond

  Nadelen

  Prijzig

 • Favoriete keuze

  Philips SatinShave Prestige BRL180/00

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze Phillips SatinShave kun je niet alleen op je benen, maar ook op je bikinilijn gebruiken. het kan zowel nat als droog gebruikt worden.
  Voor een gladde scheerbeurt is ook de Prestige ladyshave kopen een goede keus. Dankzij de flexibele gebogen messen, de flexibele hals en het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen krijg je een mooi gladde huid zonder dat er kleine haartjes blijven rondhangen.

  Voordelen

  Je kan ook je bikinilijn ermee scheren

  Het komt met diverse accessoires

  Nadelen

  Prijzig

Beste Ladyshave Test 2023

Elke dag scheren vrouwen hun benen en oksels. Het kan zijn dat ze het doen omdat ze uit huis gaan of omdat ze zich dan beter voelen. Wat de reden ook mag zijn, het is iets dat vaak gedaan moet worden. Het is niet de leukste bezigheid, dus je wilt het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Een goede Ladyshave voelt comfortabel aan en haalt zelfs de kleinste haartjes weg. Elk vrouw moet er eentje in bezit hebben. Hier hebben we de 10 Beste Ladyshaves te koop in 2023. Of je de beste ladyshave zoekt voor een gevoelige huid of de beste ladyshave welke het zo glad mogelijk scheert. Hier ben je voor beide aan het goede adres om de ladyhave best getest 2023 te vinden. In de top 10 hieronder vindt je goede ladyshaves uit onze ladyshave test.

NaamGebruikstijdWerkt opAantal accessoiresMeer informatie
Philips SatinShave Advanced60 minutenElektriciteit3
Braun Silk-épil LS556042 minutenElektriciteit3
Philips SatinShave Prestige BRL180/0060 minutenElektriciteit6
Philips HP6341/00-Batterij1
Philips SatinShave Advanced BRL130/0060 minutenElektriciteit2
Braun Silk-épil LS5160-Batterij4
Philips SatinShave Prestige BRL160/0060 minutenElektriciteit3
BaByliss Ladyshave-Batterij1
Silk’n LadyShave-Batterij1
Ladyshave Beauty Care20 minutenElektriciteit2
 • 1. Philips SatinShave Advanced BRL140/00

  Meer informatie

  Ook bij scheerapparaten voor vrouwen blijft Phillips niet achter. Zij komen ook met hun eigen Ladyshave apparaten.
  Deze SatinShave kun je zowel nat als droog gebruiken. De scheerkop kan bewegen zodat het alle contouren goed kan bereiken om zelfs de koppigste haartjes te verwijderen. Het resultaat hiervan is dus een gladde huid. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen of sneetjes, want de parelvormige trimmeruiteinden zullen deze voorkomen.
  De Ladyshave heeft een ergonomische grip en het zit comfortabel in je hand wanneer je het gebruikt.
  Je kunt de apparaat hooguit 1 uur gebruiken, want daarna moet het weer opgeladen worden. Dat neemt ongeveer 8 uren in beslag. De Ladyshave heeft een batterijindicator om je te wijzen wanneer de accu leeg is geraakt. Het is dus snoerloos te gebruiken.
  Het opladen ervan duurt wel lang en het heeft geen snel laad functie.
  De afmetingen ervan zijn (b x h x d) 108x55x190 mm. Bij aankoop krijg je 3 opzetstukken meegeleverd. Een soft-glide helpstuk, een helpstuk om je huid glad te trekken en een trimkam. Ook krijg je een handige tasje om alles in te plaatsen. Je kunt zo je Ladyshave en alle bijbehorende accessoires mee op reis nemen.

  Voordelen

  Het heeft een ergonomische grip

  Het is geheel snoerloos

  Nadelen

  Het opladen ervan duurt wel lang

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Braun Silk-épil LS5560

  Meer informatie

  Ook Braun blijft niet achter. Hun Ladyshaves kunnen de Phillips apparaten best wat concurrentie geven gezien de identieke eigenschappen.
  Dit Silk-épil versie van Braun heeft een glijdende scheerhoofd die met de contouren van je lichaam zullen volgen en je een zo glad mogelijke scheerbeurt geven. In combinatie met de trimmer zul je van een super gladde resultaat kunnen genieten. De zorgtechnologie met de unieke scrubborstel zal je huid vitaliseren en een stralende verschijning geven.
  De scheerapparaat is volledig afspoelbaar. Je mag het ook draadloos gebruiken voor meer gemak. De Ladyshave kun je 40 minuten lang gebruiken voordat het weer aan de lader moet. Het neemt 60 minuten de tijd om volledig op te laden. De Ladyshave heeft een batterijindicator zodat je precies weet hoe lang je het nog kunt gebruiken. Het is ook voorzien van een snel laad functie.
  Het heeft wel een verassende hoge prijs, maar je kunt het momenteel 40% besparen wanneer je het bij Bol.com koopt. jammer genoeg krijg je geen tasje mee.
  De afmetingen van de Ladyshave zijn (b x h x d) 134 x 63 x 197 mm. Je krijgt 3 hulpstukken mee: een scrubborstel, een bikinitrimmer en een Optishave-hulpstuk voor optimale resultaten. De apparaat komt in een paarse kleur.

  Voordelen

  Het glijdende sheerhoofd kan alle contouren van je lichaam volgen

  Het kan snoerloos worden gebruikt

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Philips SatinShave Prestige BRL180/00

  Meer informatie

  Deze Phillips SatinShave kun je niet alleen op je benen, maar ook op je bikinilijn gebruiken. het kan zowel nat als droog gebruikt worden.
  Voor een gladde scheerbeurt is ook de Prestige een goede keus. Dankzij de flexibele gebogen messen, de flexibele hals en het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen krijg je een mooi gladde huid zonder dat er kleine haartjes blijven rondhangen. Het komt bij de moeilijk te bereiken plekken en scheelt je dus een hoop tijd.
  De bijgeleverde mini scheerhoofd zorgt ervoor dat je ook je bikinilijn glad kunt scheren. Je krijgt ook nog een trimhulpstuk en een kam speciaal voor je intieme zone. Daarnaast krijg je ook een reinigingsborstel, een hulpstuk om je huid glad te trekken, een beschermkapje en een basisetui.
  Deze SatinShave kost duurder dan de vorige Phillips Satinshave, maar dat komt omdat het meerdere functionaliteiten en hulpstukken heeft. Ook laadt het sneller op.
  Je kan de Ladyshave hooguit 1 uur gebruiken en het opladen neemt ook 1 uur in beslag. Deze is ook voorzien van een snel laad functie zodat je het binnen 5 minuten weer kunt gebruiken.
  De afmetingen ervan zijn (b x h x d) 123 x 65 x 194 mm. Het heeft een ergonomische handvat die ook een antislip laag heeft. Je krijgt dus ook 6 accessoires mee bij aankoop van dit product.

  Voordelen

  Je kan ook je bikinilijn ermee scheren

  Het komt met diverse accessoires

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Philips HP6341/00

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een Ladyshave van Phillips. Alleen is deze veel goedkoper dan de vorige apparaat.
  Als je gewoon op zoek bent naar een scheerapparaat die geen poespas heeft, dan is deze Ladyshave precies waarnaar je opzoek bent. Je wilt elke ochtend weinig tijd verspillen aan het scheren van je benen. Deze Phillips scheerapparaat scheert je benen vlug en veilig. De scheerkop is gemaakt om je te huid te beschermen en je een gladde resultaat te geven.
  Het kan zowel nat als droog gebruikt worden. De apparaat gebruikt batterijen om te werken, dus het hoeft niet opgeladen te worden en je hoeft met kabels geen rekening te houden. Het ligt lekker in je hand dankzij de ergonomische grip.
  Sommige mensen vonden wel dat het niet helemaal glad scheert en dat het stoppels achterlaat. Het is misschien beter om voor een duurdere scheerapparaat van Phillips te kiezen.
  De apparaat komt in een wit/paarse kleur en de afmetingen ervan zijn (b x h x d) 97 x 56 x 197 mm. Je krijgt een beschermingskap mee op het scheerblad te beschermen. Het is dus een simpele apparaat die je wel een tijdje zult gebruiken.

  Voordelen

  Het kan zowel nat als droog gebruikt worden

  Het heeft een ergonomische grip

  Nadelen

  Sommige mensen vonden wel dat het niet helemaal glad scheert en dat het stoppels achterlaat

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Philips SatinShave Advanced BRL130/00

  Meer informatie

  De SatinShave Advanced van Phillips is een beetje duurder dan de vorige, maar levert ook betere resultaten.
  Het heeft een bewegende scheerhoofd zodat het alle contouren en rondingen van je lichaam kan volgen. Zo kan het zelfs de moeilijkste plekken bereiken. De parelvormige trimmeruiteinden beschermen je huid ook tegen krasjes en sneetjes.
  De apparaat mag zowel nat en droog gebruikt worden. Het heeft een Li-ion batterij die na 1 uur gebruik opgeladen moet worden. Het neemt ongeveer 8 uren om volledig op te laden. De Ladyshave heeft een batterijindicator om aan te geven hoe lang je het nog kan gebruiken.
  Het neemt wel veel tijd in om op te laden. Het heeft geen snel laad functie om het sneller te laden.
  Het heeft een witte kleur en de afmetingen ervan zijn (b x h x d) 111 x 53 x 186 mm. Je krijgt een trimkam en reinigingsborsteltje mee.
  Dit is niet de beste Ladyshave van Phillips. Er zijn betere versies die sneller kunnen opladen.

  Voordelen

  Het kan alle contouren en rondingen van je lichaam volgen

  De parelvormige trimmeruiteinden beschermen je huid ook tegen krasjes en sneetjes

  Nadelen

  Het neemt ongeveer 8 uren om volledig op te laden

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Braun Silk-épil LS5160

  Meer informatie

  Ook deze Ladyshave van Braun belooft de kleinste stoppels te zullen verwijderen. Het is ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
  De Silk-épil LS5160 scheert dicht op de huid zodat het geen haartjes kan missen. Het zwevende scheerblad volgt de contouren van je lichaam en maakt het veel eenvoudiger voor je om moeilijk te bereiken plekken te scheren. Behalve je benen kan het ook je oksels en je bikinilijn scheren.
  Het komt met een geïntegreerde SoftStrip die je huid rekt om beter de haartjes te kunnen verwijderen. Daarnaast krijg je 4 hulpstukken erbij om je te helpen. Er zijn 2 OptiTrim hulpstukken die voor je bikinilijn bestemt zijn. Er is ook nog een afgeronde scheerkop voor de oksels en een hulpstuk die droge oppervlaktecellen verwijdert. Het verbetert dus de huidconditie.
  Het is geheel waterproof. Je mag het zowel nat als droog gebruiken. Het werkt op 2x AA batterijen en hoeft niet opgeladen te worden.
  Toch scheert het niet zo goed als het beweert. De resultaten ervan konden wel wat beter wezen.
  Deze Silk-Epil komt in een blauwe kleur en de afmetingen ervan zijn (b x h x d) 134 x 66 x 197 mm.

  Voordelen

  Er zijn 2 OptiTrim hulpstukken die voor je bikinilijn bestemt zijn

  Het komt met een geïntegreerde SoftStrip

  Nadelen

  Er zijn andere ladyshaves die beter scheren

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Philips SatinShave Prestige BRL160/00

  Meer informatie

  We hebben hier nog een scheerapparaat van Phillips. Dit is een andere versie van hun Prestige scheerapparaten.
  Het heeft ongeveer dezelfde eigenschappen als de vorige Prestige Ladyshave. Het komt met een Multiflex scheerhoofd en flexibele, gebogen messen die de contouren van je lichaam zonder moeite kunnen volgen. De flexibele bewegingen die het maakt zal de koppigste haartjes kunnen bereiken en verwijderen. De flexibele hals maakt het helemaal af.
  Je zal geen sneetjes van de scheerapparaat overhouden. De ronde parelvormige trimmeruiteinden en de veiligheidsbeugel zullen je huid beschermen en garanderen je een comfortabele scheerbeurt.
  De scheerapparaat is oplaadbaar en neemt een uur lang om helemaal vol te laden. Gebruikstijd is tevens 1 uur lang. Wanneer je haast hebt en geen uur lang op de Ladyshave kunt wachten, kun je de snel laad functie gebruiken en binnen 5 minuten je apparaat gebruiken. Er is een batterijindicator op de machine zodat je kunt zien wanneer het weer opgeladen moet worden.
  Het maakt wel wat lawaai en is wat aan de prijzige kant, maar dit is zeker niet de duurste apparaat p de lijst.
  De afmetingen van de Ladyshave zijn (b x h x d) 126 x 65 x 195 mm. Je krijgt 3 accessoires mee. een hulpstuk om je huid glad te strijken, een beschermingskapje voor de apparaat en een reinigingsborsteltje. Daarnaast krijg je ook een basisetui om je apparaat en hulpstukken in te plaatsen en met je mee te nemen.

  Voordelen

  Het komt met een snel laad functie

  Het geeft je een comfortabele scheerbeurt

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. BaByliss Ladyshave G220E

  Meer informatie

  Hier hebben we een merk die nog niet op de lijst verschenen is. deze Ladyshave is afkomstig van Babyliss en staat niet ver achter de meer bekendere merken.
  De Bayliss G220E is een 2-in-1 scheerapparaat. Behalve dat het je een gladde scheerbeurt geeft, is het ook bedoelt om je huid te verzorgen. De zwevende kop van de apparaat zal zo dicht mogelijk bij je huid komen om alle haartjes te verwijderen. Het heeft een dubbele scheerkop om een zo efficiënt mogelijke scheerbeurt te geven. Er is ook een bikinitrimmer bij die speciaal voor je bikinilijn bestemd is.
  Daarnaast heb je ook nog een flexibele massagestrip die de huid verstevigt en voor comfort zorgt. De apparaat heeft 2 snelheidsinstellingen. Het hoeft niet opgeladen te worden, want het werkt op batterijen. Het is waterproof en mag nat gebruikt worden.
  Er valt weinig te bekritiseren over deze Babyliss apparaat. Meer omdat er weinig recensies zijn. Maar het lijkt wel een goede apparaat te zijn die niet te duur kost.
  De apparaat komt met een schoonmaakborsteltje en 2 AA batterijen. De afmetingen ervan zijn 141 x 66 x 198 mm. Het komt in een groen-witte kleur.

  Voordelen

  Het is een 2-in-1 scheerapparaat

  Het heeft een flexibele massagestrip die de huid verstevigt en voor comfort zorgt

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Silk’n LadyShave

  Meer informatie

  Over deze is er niet veel informatie te vinden, maar de belangrijkste details zul je hieronder wel vinden.
  Deze Ladyshave is afkomstig van Silk’n en belooft je moeiteloos een grondige scheerbeurt te geven. het komt met een trimmer, zodat je haren kunt verkorten op specifieke lichaamsdelen. Het is helemaal waterbestendig, dus je mag het zowel nat als droog gebruiken.
  De apparaat werkt met batterijen en hoeft dus niet opgeladen te worden. Bij aankoop van de Ladyshave krijg je een trimmerkam en 2x AAA batterijen.

  Voordelen

  Het komt met een trimmer

  Hoeft niet opgeladen te worden, want het werkt op batterijen

  Nadelen

  Niet veel informatie erover te krijgen

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Ladyshave Beauty Care

  Meer informatie

  Ook van deze Ladyshave valt er weinig over te praten.
  Het belooft je huid binnen de kortste keren haarvrij te maken. Het heeft een kleine scheerhoofd die snel te werk gaat en je huid ook nog tegen sneetjes en krassen beschermt.
  Je kunt het hooguit 20 minuten gebruiken en neemt dan weer 8 uren om volledig op te laden. Het heeft gelukkig wel een snel laad functie.
  Er is niet veel informatie over dit product te vinden. Het opladen ervan duurt lang maar de snel laad functie is wel een plus. Het moet ook droog gebruikt worden.
  Het heeft een gele kleur en de afmetingen ervan zijn (b x h x d) 140 x 50 x 150 mm. Bij aankoop krijg je een bijbehorende borsteltje en beschermkap mee.

  Voordelen

  Het beschermt je tegen krasjes sn sneetjes

  Je krijgt een borstel en beschermkap mee

  Nadelen

  Opladen duurt best lang

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste Ladyshave

Er zijn genoeg Ladyshaves om van te kiezen, maar het kan moeilijk te pinpointen zijn welke van ze de beste zijn. De meeste van ze hebben identieke eigenschappen en beloven je een goede shave te geven, maar allemaal zijn niet even goed. Meestal gaat men voor de duurdere merken zoals Phillips, omdat ze bekend zijn. Maar het is geen garantie dat het wel goed is. Toch lijkt het me beter om een duurdere te kopen. Allereerst omdat de duurdere van betere kwaliteit zijn. De goedkopere scheerapparaten zijn meestal kwetsbaar. Verder hebben ze meer mogelijkheden. Andere apparaten kunnen alleen scheren, maar de andere helpen je ook met je bikinilijn en helpen je huid gezonder te maken. Nog een goede reden, is het feit dat je meer accessoires meekrijgt. Je krijgt misschien een borstel, een trimmer en een tasje mee. Allemaal voorwerpen die je kunt gebruiken. Bij het kopen van een Ladyshave moet je ook opletten of het op batterijen werkt of op elektriciteit. Sommige Ladyshaves nemen 8 uren de tijd om op te laden en dat is veels te lang. Vooral wanneer ze geen snel laad functie hebben. Kies liever eentje uit die 1 uur de tijd neemt. En als laatste moet je opletten of de Ladyshave waterproof is. Het moet duidelijk aangeven of het wel nat mag worden, want niet alle scheerapparaten zijn tegen water bestand.

Ladyshave scheerapparaten kunnen op elk deel van je lichaam gebruikt worden. of het nou je benen, oksels of bikinilijn is. Ladyshaves zijn anders dan normale scheermessen, omdat ze speciale, flexibele koppen hebben die gemakkelijk de contouren en rondingen van je lichaam kunnen volgen. Dat zorgt voor een betere en snellere scheerbeurt. Zo een apparaat hoeft niet nat gebruikt te worden. Ze zijn meestal snoerloos wat ze heel handig maakt. Het is een heel handige apparaat die je vaak zult gebruiken en wel het geld waard is. Heeft u een ladyshave uit onze top 10 beste ladyshave gevonden? Laat ons weten.

Wat is de beste ladyshave?

Om nou echt te zeggen wat de best geteste ladyshave is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen om je te helpen met een ladyshave kopen.

Wat is de beste ladyshave consumentenbond opinie?

De beste ladyshave consumentenbond opinie is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.