Elektrisch vervoermiddel

Als je elke dag naar werk moet fietsen, dan kun je het net zo goed gemakkelijk maken voor jezelf door een elektrisch vervoermiddel te kopen.

Laatste update 2 juni 2020

 • Beste keuze

  Robusto Elite E-Step met Zadel

  Meer informatie
  Samenvatting

  Steps zijn leuk om te rijden, maar kunnen soms best vermoeiend zijn omdat je constant erop moet staan. Deze step komt met een zadel die je gemakkelijk er aan kunt vastmaken en verwijderen. Robusto Elite E-Step met Zadel is misschien wel het beste elektrisch vervoersmiddel voor jou.

  Voordelen

  Het is opvouwbaar

  Het heeft hooguit een bereik van 25 km

  Nadelen

  Neemt 4 uren om op te laden

 • Beste prijsklasse

  FlyKly Smart Ped

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Flykly Smart Ped heeft een heel minimalistische design, maar is zeker niet te onderschatten. Het is lekker snel en maakt geen hinderlijke geluiden. Je stoort dus niemand met je mooie step. Je hoeft maar één stap te nemen om de step tot leven te brengen en daarna neemt het van je over.

  Voordelen

  Het weegt niet zwaar

  Je kunt het beschermen tegen diefstal

  Nadelen

  Je kan maar 30 km rijden ermee

 • Favoriete keuze

  Vegas HB-9500 EL1

  Meer informatie
  Samenvatting

  Dit keer gaan we het hebben over een Hoverboard. Vegas HB-9500 EL1 is een goed elektrisch vervoersmiddel. Deze Vegas Hoverboard heeft alles wat je maar van een kwalitatieve Hoverboard zou verwachten.

  Voordelen

  Je kunt ook in het donker rijden dankzij de handige LED verlichting

  Het komt met de nieuwste technologie en duurzame materialen

  Nadelen

  Je kan hooguit 20 km rijden

Beste Elektrische Vervoersmiddel

Wat het beste elektrische vervoersmiddel is verkrijgbaar? Bekijk dan eens onze beste elektrische vervoersmiddelen review. Er zijn diverse vervoersmiddelen die we kunnen gebruiken om ons te brengen waar we moeten zijn. Auto’s zullen de eerste zijn waaraan je denkt, maar er zijn diverse elektrische vervoersmiddelen die niet alleen minder geld kosten, maar die ook beter zijn voor het milieu. Zo heb je fietsen, steps en zelfs Hoverboards die je snel naar je bestemming kunnen brengen. Laten we eens kijken welke elektrische vervoermiddelen het bekijken waard zijn. Deze review is opgebouwd als de beste elektrische vervoersmiddelen te koop op dit moment.

Beste Elektrisch Vervoermiddel 2020

NaamVermogenMaximale snelheidMaximale bereikMeer informatie
Robusto Elite E-Step500 Watt25 km/u25 km
FlyKly Smart Ped250 Watt25 km/u30 km
Vegas HB-9500 EL1350 Watt15 km/u20 km
FlyKly Smart Bike250 Watt25 km/u48 km
Airwheel R5T235 Watt20 km/u100 km
Fosjoas K21000 Watt20 km/u15 km
Airwheel S31000 Watt18 km/u40 km
Pathfinder Hoverboard700 Watt15 km/u20 km
Airwheel Q5450 Watt18 km/u25-30 km
Airwheel Z5350 Watt20 km/u25 km
 • 1. Robusto Elite E-Step met Zadel

  Meer informatie

  Steps zijn leuk om te rijden, maar kunnen soms best vermoeiend zijn omdat je constant erop moet staan. Deze step komt met een zadel die je gemakkelijk er aan kunt vastmaken en verwijderen. Robusto Elite E-Step met Zadel is misschien wel het beste elektrisch vervoersmiddel voor jou.

  Of je het nou voor recreatie gebruikt of als vervoersmiddel naar je werk toe; een ieder zal van deze step kunnen genieten. Dankzij de hoge snelheid zoef je gewoon lekker langs de auto’s die in een file staan. De e-step is voorzien van luchtbanden die voor een comfortabele rit zorgen. De stuur en zadel kun je naar wens in hoogte instellen.

  De e-step is van voren en van achteren voorzien van LED verlichting. ook zijn diverse delen ervan oranje geverfd zodat je ook ’s avonds op straat kan gaan ermee. Natuurlijk zijn de remmen ook heel belangrijk. De schijfremmen zijn ook, samen met de schokbrekers, aan de voor-en achterkant te vinden.

  Een belangrijk voordeel van de step, is dat het opvouwbaar is. Je hoeft geen parkeerplaats ervoor te zoeken en kunt het gewoon meebrengen naar binnen. Het is licht, dus dat zal zonder moeite gebeuren. Ook is het handig wanneer je het mee moet dragen en ermee op de tram moet gaan.

  Het kan hooguit een bereik van 25 km hebben. Daarna moet het weer aan de lader.

  De e-step heeft een motor van 500 Watt. Het heeft een maximale snelheid van 25 km/u en een maximale bereik van 25 km. Het kan hooguit een gewicht van 120 kg dragen. Het kan hellingen opgaan die een klimpercentage van 15 tot 30 graden hebben. Het neemt 240 minuten om volledig op te laden. De maat van de banden is 26 cm en het weegt 27 kg.

  Voordelen

  Het is opvouwbaar

  Het heeft hooguit een bereik van 25 km

  Nadelen

  Neemt 4 uren om op te laden

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. FlyKly Smart Ped

  Meer informatie

  De Flykly Smart Ped heeft een heel minimalistische design, maar is zeker niet te onderschatten.

  Het is lekker snel en maakt geen hinderlijke geluiden. Je stoort dus niemand met je mooie step. Je hoeft maar één stap te nemen om de step tot leven te brengen en daarna neemt het van je over. Dat is het leuke vergeleken met normale steps. Jij hoeft bijna niets te doen. De luchtbanden ijn een must voor elke step, omdat ze de step comfortabel maken. FlyKly Smart Ped is een vervoersmiddel, welke elektrisch is. De beste elektrische vervoersmiddelen vergelijken doe je hier.

  Deze step is lekker licht en één van de redenen daarvan, is dat het niet met een zware accu komt. De motor, accu en elektronica zijn in de slimme achterwiel. Daardoor heeft de step zo een simpele design.

  Het komt met een handige step die je alle overzicht geeft over de step en de controle ervan. Daarnaast kun je het ook gebruiken om je step te beschermen tegen diefstal. Je doet dat met maar één druk van de knop. Tevens registreert het alle ritten die de step maakt en creëert het nieuwe routes voor je.

  Ook deze step kan maar 30 km rijden. De accu is dan leeg en moet dan weer opgeladen worden.

  De motor heeft een capaciteit van 250 Watt. Het heeft een maximale snelheid van 25 km/u en een maximale bereik van 30 km. De maximale klimpercentage is 25 graden. Het kan een maximale gewicht van 120 kg dragen. Opladen duurt met zijn 120 minuten niet zo lang. De banden hebben een maat van 16 inch.

  Voordelen

  Het weegt niet zwaar

  Je kunt het beschermen tegen diefstal

  Nadelen

  Je kan maar 30 km rijden ermee

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Vegas HB-9500 EL1

  Meer informatie

  Dit keer gaan we het hebben over een Hoverboard. Vegas HB-9500 EL1 is een goed elektrisch vervoersmiddel.

  Deze Vegas Hoverboard heeft alles wat je maar van een kwalitatieve Hoverboard zou verwachten. Het komt met de nieuwste technologie en duurzame materialen, zoals de solide frame en dubbele motoren, waardoor je nog lang ervan zult genieten.

  Je zal urenlang ervan genieten. Het voelt elk beweging die je maakt zodat het je opdrachten goed kan volgen. Je kunt naar voren en naar achteren rijden, bochten maken en ook 360 graden om je as draaien.

  Het is een veilige Hoverboard die zelf-balancerend is dankzij de diverse sensoren. De pedalen zijn voorzien van antislip rubber zodat je een goede grip erop hebt. Ook de Hoverboard zelf wordt beschermt dankzij de rubberen stoot strips. Natuurlijk komt het ook met handige LED verlichting zodat je ook in het donker kunt rijden.

  Het kan hooguit 20 km halen voordat het weer aan de lader moet gaan.

  De motoren hebben een gezamenlijke capaciteit van 350 Watt. Het heeft een maximale snelheid van 15 km/u en een maximale bereik van 20 km. het kan hellingen op die een klimpercentage van 30 graden hebben. De banden hebben een maat van 6,5 inch. De oplaadtijd duurt ongeveer 60 tot 120 minuten. Net als de voorgaand steps kan de Hoverboard ook een maximale gewicht aan van 120 kg. Verder is het ook nog spatwaterdicht en stofbestendig.

  Voordelen

  Je kunt ook in het donker rijden dankzij de handige LED verlichting

  Het komt met de nieuwste technologie en duurzame materialen

  Nadelen

  Je kan hooguit 20 km rijden

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. FlyKly Smart Bike

  Meer informatie

  Dit is de eerste elektrische fiets op de lijst. Jammer genoeg wordt er weinig informatie gegeven erover.

  Het heeft een simplistische, maar heel elegante design die vele mensen bevalt. Je kunt op eigen kracht fietsen of de ingebouwde motor zijn werk laten doen. het ligt helemaal aan jou. Het heeft een ingebouwde motor zodat je het niet kunt zien en het tegen weerselementen beschermt is. FlyKly Smart Bike vervoersmiddel elektrisch kopen? Bekijk de aanbieders en vergelijk prijzen.

  Het komt met een handige app die je met de fiets kunt verbinden zodat je het met de app kunt bedienen. Zo kun je de fiets ook traceren wanneer het gestolen wordt.

  De fiets is jammer genoeg niet opvouwbaar.

  De motor heeft een capaciteit van 250 Watt. Het heeft een maximale bereik van 48 km en een maximale snelheid van 25 km/u. De batterij kan 6 uren meegaan en neemt 2,5 uren om op te laden. Het gebruikt Bluetooth om met de app te koppelen.

  Voordelen

  Je kunt het verbinden met een app

  Accu kan 6 uren meegaan

  Nadelen

  Het is niet opvouwbaar

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Airwheel R5T

  Meer informatie

  Deze fiets is afkomstig van het merk Airwheel en is gelukkig wel opvouwbaar. Zo kun je het gemakkelijk in een achterbak van een auto plaatsen of gewoon met je meedragen. Je hoeft het dus niet buiten te laten wanneer er binnen je kantoor plaats ervoor is.

  Met deze fiets krijg je 3 rijstijlen: je kunt zelf trappen, met trapondersteuning rijden of volledig elektrisch rijden. De zadel is voorzien van schokdemping voor een comfortabele rijervaring. Het is, samen met het stuur, in hoogte verstelbaar. Airwheel R5T is opgenomen in onze top 10 beste elektrische vervoersmiddelen, dit vanwege de vele voordelen.

  Een elektrische fiets heeft, behalve een elektrische motor, nog meer leuke opties. Zo komt het met een bijbehorende app waarmee je de fiets kunt bedienen. Je kunt rijgegevens bekijken en de snelheid van de fiets instellen. Ook krijg je meldingen wanneer er storingen optreden.

  Het heeft geen dual motor, dus het heeft alleen één motor. Ook kan het een minder gewicht dragen dan de voorgaande vervoersmiddelen.

  De fiets heeft een maximale vermogen van 235 Watt en kan een gewicht van 100 kg aan. Het heeft een maximale snelheid van 20 km/u en een maximale bereik van 100 km. Het heeft een oplaadtijd van 180 minuten. Het weegt 18,5 kg en heeft een stevige aluminium frame. De afmetingen zijn 1180 x 710 x 380 mm.

  Voordelen

  De zadel is voorzien van schokdemping

  Het bevat 3 rijstijlen

  Nadelen

  Het heeft geen dual motor

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Fosjoas K2

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een step die ook met een handige app komt. Fosjoas K2 is een voordelig vervoersmiddel, welke gebruik maakt van energie.

  Met deze step zul je ook snel langs de files rijden en snel op je bestemming aankomen. De grote pedalen zijn er om je genoeg plaats te geven om te staan. De grote 8 inch luchtbanden zorgen voor een comfortabele rijervaring. Het stuur kun je in hoogte instellen.

  De step is vouwbaar en dus gemakkelijk met je mee te dragen. Het heeft ook een parkeerstand voor wanneer je het ergens wilt plaatsen. Je hoeft het dus niet tegen iets aan te leunen. Je kunt een bijbehorende app downloaden zodat je de instellingen kunt regelen en live gegevens kunt monitoren.

  Het komt jammer genoeg niet met een zadel. Als je bagage wilt meenemen ga je het niet aan de step kunnen hangen.

  De motor heeft een capaciteit van 1000 Watt. Het heeft een maximale snelheid van 20 km/u en een maximale bereik van 15 km. Opladen neemt ongeveer 2 uren in beslag. Het heeft een maximale klimpercentage van 15 graden. Maximale belastbaar gewicht is 100 kg. De afmetingen zijn 974 x 752 x 371 mm.

  Voordelen

  Het is vouwbaar

  Het komt met een handige app

  Nadelen

  Het bevat geen mandje

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Airwheel S3

  Meer informatie

  De Airwheel S3 is ideaal voor mensen die een Hoverboard willen rijden, maar iets willen hebben waaraan ze zich vast kunnen houden. Het komt met een handige “stuur”. Airwheel S3 is een elektrisch vervoersmiddel, welke van alle gemakken is voorzien.

  Het besturen ervan doe je toch met je lichaamsgewicht, net zoals bij een Hoverboard. Het heeft een reactiesnelheid van 0.03s! Als je naar voren wilt gaan dan leun je naar voren en je gaat achteruit door naar achteren te leunen. De intelligente stabilisator zorgt ervoor dat je je snel op je gemak zal voelen erop.

  De motor is lekker stil, dus je bent niemand tot last. Het komt wel met ingebouwde Bluetooth speakers zodat je lekker naar muziek kunt luisteren terwijl je aan het rondrijden bent. Daarnaast krijg je ook nog een gratis app die je de mogelijkheid geeft de Airwheel te controleren en volledige inzicht te hebben erin.

  De motor heeft een capaciteit van 1000 Watt. De maximale snelheid is 18 km/u en maximale bereik is 40 km. Het heeft een maximale klimpercentage van 15 graden. Oplaadtijd is 360 minuten. De Airwheel kan een gewicht van hooguit 120 kg dragen. Het weegt 34 kg en de afmetingen zijn 1280 x 613 x 587 mm.

  Voordelen

  Het is een hoverboard die met een handige stuur komt

  Het komt met ingebouwde Bluetooth speakers

  Nadelen

  Oplaadtijd is 360 minuten

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Pathfinder Hoverboard

  Meer informatie

  Hier hebben we nog een Hoverboard die je op diverse terreinen mag berijden.

  Het is zelf balancerend dankzij diverse sensoren. Je zult er dus niet gemakkelijk er vanaf tuimelen. De antislip rubberen pedalen helpen je ook daarbij. De Pathfinder kan een snelheid van maximaal 15 km/u behalen en dat is bijna even snel als een fiets. Het heeft zowel aan de voor- en achterkant verlichting zodat men je ook ’s avonds kan spotten en je dus veiliger bent. Pathfinder Hoverboard is misschien wel het beste elektrisch vervoersmiddel voor jou.

  De krachtige motor en grote 10 inch wielen zorgen zelfs op een ruwere terrein voor een comfortabele en snelle trip. Het mag zowel binnen als buiten bereden worden.

  Je kunt het gemakkelijk optillen en meenemen, maar gezien dat het 13,5 kg weegt zal dat niet altijd even eenvoudig zijn te doen.

  De Pathfinder heeft een 700 Watt motor. Het heeft een maximale snelheid van 15 km/u en een maximale bereik van 20 km. Het maximale klimpercentage is 18 graden. Oplaadtijd kan 60 tot 180 minuten duren. Het kan een gewicht van hooguit 120 kg dragen. Verder is het ook nog weerbestendig. De afmetingen zijn 720 x 320 x 360 mm.

  Voordelen

  Je kunt het gemakkelijk optillen en meenemen

  Het is zelf balancerend dankzij diverse sensoren

  Nadelen

  Misschien niet altijd op te tillen

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Airwheel Q5

  Meer informatie

  Als je een vervoersmiddel wilt die veel aandacht zal trekken, dan is de Airwheel Q5 de ideale transportmiddel. Airwheel Q5 is een vervoersmiddel, welke op energie werkt. Misschien wel het beste elektrische vervoersmiddel.

  Het ziet er misschien een beetje oncomfortabel uit, maar als je eenmaal al gewend bent erop zul je geen problemen ermee hebben. Het heeft een dubbele wiel die voor extra stabiliteit zorgt. Je rijdt dit het beste op een hoge snelheid. De kantelbescherming zorgt er wel voor dat je niet omvalt.

  Het is van zeer duurzaam materiaal gemaakt, dus je zult er nog lang van genieten. De pedalen zijn voorzien van een aluminium legering uit de luchtvaartindustrie. Het is van diverse LED’s voorzien die voor extra veiligheid zorgen.

  Het duurt een tijdje om gewend te raken ermee, maar als je het blijft proberen dan lukt het zeker wel.

  De motor heeft een vermogen van 450 Watt. De Q5 kan een maximale snelheid van 18/u behalen en heeft een maximale bereik 25-30 km. Het maximale klimpercentage is 15 graden. Het kan een gewicht van 120 kg dragen. Opladen duurt ongeveer 180 minuten. Het weegt 12,3 kg en de afmetingen zijn 373 x 185 x 530 mm.

  Voordelen

  Het komt met kantelbescherming

  Het is voorzien van diverse LED’s

  Nadelen

  Het duurt een tijdje om gewend te raken ermee

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Airwheel Z5

  Meer informatie

  De laatste vervoersmiddel op de lijst is een elektrische step van Airwheel. Airwheel Z5 is een goed vervoersmiddel, als je elektrisch wilt rijden.

  Deze inklapbare step is van voren en van achteren geveerd zodat je altijd van een comfortabele rit kunt genieten. Het besturen ervan is heel eenvoudig. Om gas te geven gebruik je de gashendel aan het stuur en je remt gewoon af door de voor- en achterrem te gebruiken.

  Het komt met inklapbare pedalen zodat je je voeten naast elkaar kunt plaatsen. Daarnaast heeft het ingebouwde voor- en achterlichten en kun je het stuur in hoogte verstellen. Het stuur heeft een batterij indicator zodat je kunt zien wanneer het weer opgeladen moet worden.

  Deze step komt ook met een USB poort. Je kunt dit gebruiken om je smartphone op te laden terwijl je aan het rijden bent. De handige app geeft je een volledige inzicht en controle over de elektronica.

  Het heeft jammer genoeg geen zadel.

  De step heeft een motor van 350 Watt. Het kan een maximale belastbaar gewicht van 100 kg aan. de maximale snelheid is 20 km/u en maximale bereik is 25 km. Het maximale klimpercentage is 15 graden. Het neemt ongeveer 120 minuten om helemaal op te laden. Het weegt 14 kg en de afmetingen zijn 1100 x 840 x 556 mm.

  Voordelen

  De pedalen zijn inklapbaar

  Het komt met een handige app

  Nadelen

  Het heeft jammer genoeg geen zadel

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste elektrische vervoersmiddel

Auto’s, fietsen en bromfietsen zijn niet de enige vervoersmiddelen die je kunt gebruiken. Er zijn nu diverse elektrische vervoersmiddelen die je veel geld kunnen besparen. Als je een vervoersmiddel zoekt die je kunt gebruiken om naar je werk te brengen, dan zou je liever voor een elektrische fiets of step kunnen kiezen. In Nederland mag je niet met Hoverboards in het openbaar verschijnen. En het is niet echt bedoelt om lange afstanden ermee te rijden. Bij het kopen van je vervoersmiddel, is het belangrijk om na te gaan of ze van goede materiaal gemaakt zijn. Je zou liever voor een goedkopere step willen gaan, maar de kans is groot dat je dan iets van minder goede kwaliteit koopt. Liever geef je wat meer geld uit dan dat je telkens geld moet uitgeven om onderdelen te vervangen. Over onderdelen gesproken, kijk ook meteen of de onderdelen volop te krijgen zijn. Wanneer je nieuwe onderdelen moet kopen wil je die natuurlijk meteen vinden. Van sommige vervoersmiddelen zijn de onderdelen moeilijk te vinden en dat moet je kunnen vermijden. Kijk ook naar het vermogen van de motoren en wat hun maximale bereik is. Hoe langer het mee kan gaan, hoe beter. Een elektrisch vervoersmiddel bestellen? Dat doe je gewoon eenvoudig online. In deze beste elektrische vervoersmiddelen review zijn de voordeligste aanbieders opgenomen.

De elektrische vervoersmiddelen komen meestal met leuk extraatjes. We hebben gezien dat ze handige apps hebben die bij diefstal goed te pas kunnen komen. Tevens komen sommige Hoverboards met ingebouwde Bluetooth speakers zodat je naar muziek kunt luisteren. Daarnaast komen er fietsen met USB poorten die je de mogelijkheid geven om je smartphone op te laden. Dit zijn allemaal leuke opties die best welkom zijn. Het geeft je vervoersmiddel een unieke kenmerk. Het is ook handig wanneer je een handige tas erbij krijgt. Vele van de steps zijn inklapbaar en het is altijd handig wanneer je een tas erbij krijgt dan wanneer je het apart moet kopen. Als je op deze dingen let voordat je je vervoersmiddel koopt, dan kun je er nog lang van genieten. Het beste elektrische vervoersmiddel kopen, doe je eenvoudig online. Dit met behulp van onze top 10 beste elektrisch vervoermiddel.

Relevant:

Welke elektrische vervoersmiddel is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over elektrische vervoersmiddelen?

De consumentenbond beste koop elektrische vervoersmiddel is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.