Je ontkomt er gewoon niet aan: op zoek moeten gaan naar het juiste onderdeel voor jouw auto. zo op het oog lijkt het eenvoudig om snel een onderdelenwinkel op te zoeken en daar gelijk tot de aanschaf over te gaan. Het is echter niet zo eenvoudig wanneer je een vergelijking begint te maken op het gebied van prijs en kwaliteit. Het is immers van groot belang dat de reparatie wel lang stand zal houden en er niet nog meer schade wordt veroorzaakt.

Auto reparatieBij Carpardoo ben je aan het juiste adres

Je hoeft gelukkig niet eindeloos lang de verschillende aanbieders langs te gaan, maar stap je gelijk naar Carpardoo. Jarenlange ervaring gecombineerd met een ruim netwerk van samenwerkende partners zorgen ervoor dat niet alleen elk onderdeel er te vinden is, maar ook tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het zoeken naar het juiste onderdeel wordt eenvoudig gemaakt door het kenteken in te voeren of maak je gebruik van het overzichtelijk menu om snel bij het juiste artikel te belanden. Eenvoudig online betalen en het pakketje met alle benodigdheden (want er wordt meer dan alleen onderdelen verkocht) wordt bij bestellingen vanaf €100,- gratis tot aan huis bezorgt.

Er zijn ook enthousiaste medewerkers beschikbaar

Indien er vragen mochten zijn, dan is er nog altijd de klantenservice waar medewerkers van Carpardoo alle twijfels weg zullen werken. Het is namelijk van groot belang dat een ieder die zaken doet met ons met volle tevredenheid weer “huiswaarts “ zal keren. Mocht er onverhoopt toch een verkeerd onderdeel  besteld zijn, dan heb je maar liefst 100 dagen om het te retourneren. Niet elke reparatie vindt namelijk gelijk plaats en beschik je zo over voldoende tijd om alles in orde te maken voordat er aangevangen zal worden met alle reparatiewerkzaamheden.