We kunnen er weer op uit! Lekker een terrasje pakken, pretpark bezoeken, op vakantie gaan… Je merkt het aan alle kanten dat we het gemist hebben om er lekker op uit te gaan. Maar hoe hou je het beste bij wie er al heeft betaald op een druk terras? En hoe laat je je gasten het makkelijkst betalen tijdens een festival? Juist, met goede betaalautomaten. We geven een paar redenen waarvoor je voor een mobiele betaalautomaat zou moeten kiezen.

1. Overal afrekenen

Of je nu met een ijskarretje bij het park staat of met een rugzak vol bier over het festivalterrein trekt, dankzij de mobiele, draadloze betaalautomaat kun je je klanten gemakkelijk laten afrekenen. De betaalautomaat werkt namelijk via het 4G-netwerk of een wifi verbinding. Om een 4G-verbinding te kunnen maken, kies je voor een mobiele betaalautomaat met SIM-kaart. Is er een draadloos wifi-netwerk, dan sluit je de mobiele betaalautomaten daar uiteraard op aan. Dus het maakt niet uit waar je bent, als je maar verbinding hebt, dan kun je ter plekke laten afrekenen, van het terras bij de strandtent tot aan de foodtruck in de dierentuin.

2. Veilig & contactloos

Met een mobiele betaalautomaat kun je overal je gasten veilig laten betalen en ook nog eens contactloos. Dit kan per mobiele telefoon en natuurlijk met een pinpas. De betaling gaat snel en over een beveiligde verbinding. Zo is een biertje of pannenkoek zo betaald. Is het niet mogelijk om contactloos te betalen, dan kan je altijd nog een pasje insteken en een pincode intoetsen. Handig toch.

3. Ook met creditcard

Heb je een onderneming, foodtruck of een winkeltje waar veel toeristen komen? Een mobiele betaalautomaat is dan ook heel handig, want ze zijn met alle betaalmethodes te gebruiken. Zo kun je dus ook transacties vervullen met een creditcard.

4. Minder cash op zak

Als je op de markt staat of tussen het feestende publiek dan is het niet zo fijn om met zakken vol cash geld te lopen. Het is toch diefstalgevoeliger dan digitale transacties. Een mobiele betaalautomaat maakt je werk daardoor veel veiliger. En gemakkelijker. Want je hoeft niet tussen de dansende menigte geld terug te geven!

5. Met bonnetje

Wist je dat er mobiele betaalautomaten zijn die meteen een kassabon kunnen geven? Handig, want je kan de bezoeker meteen zijn betaalbewijs meegeven. Dit wordt vaak zeer gewaardeerd door je klanten.

6. Extra afrekenpunt

Je kan de mobiele betaalautomaat in je zak stoppen en ermee rondlopen, maar je kan er ook een extra betaalpunt mee inrichten in een winkel of bij de bar in een horecagelegenheid. Ideaal als het erg druk is, bijvoorbeeld tijdens het weekend of de feestdagen. Tik het verschuldigde bedrag in, je klant betaalt en klaar. De mobiele betaalautomaten zijn ook op mobiele kassa’s aan te sluiten, zodat ze samenwerken met het kassasysteem.

Diverse betaalautomaten

Mobiele betaalautomaten kun je huren maar ook aanschaffen. Handig als je vaak werkt op evenementen of gewoon het gemak van mobiel betalen op locatie wil ervaren. Er zijn verschillende betaalautomaten om uit te kiezen (met of zonder bon bijvoorbeeld) die je gemakkelijk combineert met je al aanwezige betaalomgeving en POS-systeem. Zo stroomlijn je het betaalverkeer en genieten je bezoekers en klanten nog meer. De handzame betaalautomaten vormen betaalgemak gewoon in je broekzak.