1. Wil je een zakelijk event of congres organiseren voor je bedrijf? Dan moet je natuurlijk een goede locatie hebben. Bij Eventcentre Aquabest zet je gegarandeerd een evenement of feest neer dat niet snel zal worden vergeten. Kijk eens op de website, waar men een overzicht geeft van locaties die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, events en bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. De organisatie neemt alle zorgen uit handen. Heel fijn, omdat je immers zelf al druk bent met de inhoud en agendapunten van die dag. Voor een zakelijke en professionele congreslocatie moet je dus zeker een kijkje nemen bij Eventcentre Aquabest. Bovendien is Eventcentre uitstekend bereikbaar via de A2 en A50. Het is dé evenementenlocatie in Zuid-Oost Brabant.

 

  1. Wil je een unieke maar toch zakelijke locatie voor je congres? Wat dacht je van Wildlands Adventure Zoo? Deze zoo wordt beschreven als het dierenpark van de toekomst. Er zijn grote glazen wanden aanwezig, waardoor je tijdens bijvoorbeeld een vergadering een prachtig uitzicht hebt over het dierenpark.

 

  1. Het legendarische horecapaviljoen aan de Boompjes in Rotterdam is heropend. Deze locatie richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Van binnen heeft het interieur een luxe uitstraling, met op maat gemaakt meubilair, verduisterende gordijnen en high-end licht en audio installatie. Het iconische pand kan volledig worden aangepast naar het evenement. Het paviljoen beschikt over een riante glasgevel met uitzicht op de Maas.

 

  1. Het GIA Trade and Exhibition Centre heeft een fraaie modern-industriële uitstraling. Dit voormalig distributiecentrum in Den Haag is gerenoveerd en omgebouwd tot een eigentijdse congreslocatie. De locatie beschikt over 9.000 vierkante meter aan flexibel inzetbare beursvloer, het heeft meerdere zalen, break-out ruimtes en ook een kantoorgelegenheid. Verder is het voorzien van alle faciliteiten voor evenementen en congressen. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar vanaf zowel centrum Den Haag als via de snelweg.

 

  1. De Midden Nederland Hallen in Barneveld is een nieuwe evenementenlocatie in Midden-Nederland. Het is een groot evenementencomplex dat bestaat uit een expohal, auditorium, evenementenhal, kantoorruimtes, foyer en restaurant. Het unieke van dit gebouw is dat De Midden Nederland Hallen letterlijk centraal gelegen is in het land. Het grenst aan de snelwegen A30 en A1. Het totale complex heeft een vloeroppervlakte van 10.000 m2, telt 1350 gratis parkeerplaatsen en biedt ruimte aan maximaal 5.000 personen.

 

  1. Parc Broekhuizen is een bijzondere locatie en is niet alleen geschikt voor huwelijken of feestjes, maar ook voor verschillende zakelijke evenementen. Het karakteristieke, witte kasteel werd helemaal gerenoveerd in de zomer van 2016. Het kasteel opende haar deuren  als luxe boetiekhotel en locatie voor feesten en verschillende evenementen.  Eén van de ruimtes is de Coach Hall, een ruimte met natuurlijk licht omgeven door mooie oude bomen en een aparte parkeerruimte. Het beschikt over beeld- en geluidinstallatie, een groot scherm en een eigen keuken. Een leuke plek als je op zoek bent naar een geschikte congreslocatie.

 

  1. De A’DAM Toren wordt gezien als de nieuwe hotspot voor uitgaan en events. Deze locatie combineert trendy bars en restaurants met eventruimtes als The Loft. The Loft is een exclusieve loft van twee verdiepingen hoog en te huur als hotelkamer of als eventspace. Het beschikt over een Press Room binnen, een hoekkamer, met aan beide kanten hoge ramen. Deze ruimte is beschikbaar als ruimte voor meetings of presentaties voor 50 personen. Achter twee grote deuren ligt een klein bargedeelte, zodat de ruimte om te toveren is tot feestruimte.

 

  1. Het Friendship Sports Centre is een mooie locatie om een evenement te organiseren. Dat kan een feest zijn, een vergadering of een ander zakelijk evenement. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor hele grote of juist kleine groepen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een vergadering te combineren met ontbijt, lunch en/of diner. Het mooie van Friendship Sports Centre is dat zij ook mensen met een beperking steunen. Wil je meer weten over het complex? Dan is het mogelijk om ook een rondleiding te boeken.

 

  1. Carlton President is een 4-sterren hotel, nabij de A2 en slechts enkele minuten van het centrum van Utrecht. Bij Carlton President zijn ruime flexwerkplekken en mooie conferentiezalen aanwezig. De juiste omgeving brengt jouw training, vergadering of event naar een hoger niveau. Het beschikt over ruimtes waar technologische innovatie, inspirerend design en een speelse vibe elkaar versterken. Er zijn zelfs volledig gefaciliteerde conference rooms aanwezig.  Heb je een kleine boardmeeting of een uitgebreid evenement? Geen nood, want de Carlton President is een geschikte congreslocatie.

 

  1. Voor zakelijke evenementen kun je ook terecht bij het Postillion Convention Centre WTC. Dit gebouw wordt intensief gebruikt ter bevordering van de nationale en internationale handel. Het Postillion Convention Centre WTC in Rotterdam is dé accommodatie voor beurzen, nationale en internationale congressen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen en cursussen. Het beschikt over een ruime beursvloer van 3.500m² en biedt 33 unieke- te koppelen- zalen. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.