De afgelopen tijd zagen we enkele briljante laptops voorbij komen van merken als Apple, Dell en HP. Op deze pagina vind je het beste van het beste terug daarvan. Je vindt niet alleen de krachtigste en duurste laptops terug in deze lijst. Hier staan ook geweldige budget laptops, Chromebooks en gaming laptops in. Er is in iedere prijsklasse wel een mooi product te vinden. Hieronder hebben wij onze topselectie voor jou gemaakt. Waarvan wij de top 5 wat specifieker hebben uitgewerkt. 

  • Apple MacBook Air (M1, 2020)

De Apple MacBook Air (M1, 2020) is niet alleen de beste laptop die Apple ooit heeft gemaakt, het is ook de beste laptop die op dit moment te koop is. Dankzij de revolutionaire op ARM gebaseerde Apple M1-chip die de nieuwe MacBook Air aandrijft, krijgen we een verbluffend resultaat. Een dunne en lichte laptop die geweldige prestaties aflevert, zelfs met 4K-videobewerking en deze laptop heeft ook nog een ongelooflijke batterijduur. Aangezien hij het elf uur volhoudt op een enkele lading, is dit een laptop die je gemakkelijk mee kunt nemen op het werk of op school.

  •  Microsoft Surface Laptop 4

De Surface Laptop 4 is uitgerust met een briljant toetsenbord wat lekker wegtikt. De hardware onder de motorkap presteert eveneens prima en zorgt ervoor dat Windows 10 en al je favoriete apps soepel draaien. De batterijduur is ook indrukwekkend en in de testen houdt de Surface Laptop 4 het 13 uur uit. De prijs is ook niet verkeerd. Zoek je naar een sterke Windows-laptop? Dan kun je niet om de Microsoft Surface Laptop 4 heen.

  • Apple MacBook Pro 14 inch (2021)

De gloednieuwe MacBook Pro 14 inch (2021) is met gemak een van de beste laptops voor productiviteit die je op dit moment kunt kopen. Voor creatieve professionals zoals fotografen, videobewerkers en muziekproducten is deze MacBook een genot om te gebruiken. Dat komt grotendeels door de krachtige M1 Pro- M1 Max-chipset die onder de motorkap zit en in staat is om ontzettend zware taken met gemak uit te voeren.

  • Lenovo Yoga Slim 7 82A200A9MH

Dit is een zeer krachtige, maar toch lichtgewicht laptop. Het makkelijke van dit model is dat je hem overal mee naartoe kan nemen. Want met een scherm van 14-inch past hij in iedere rugzak. Het gewicht van deze kleine laptop is nog geen 1,5 kilo. Voor bijna iedere normale gebruiker heeft hij voldoende opslagruimte. 

  • HP ZBook Firefly G9

De ZBook Firefly G9, de nieuwste generatie HP’s meer mobiel gerichte werkstations. Zowel de 14-inch als de 16-inch modellen krijgen een opfrisbeurt en een van de grote nieuwe dingen is dat ze nu komen met een 16:10 DreamColor-scherm. Groter dan het 16:9-scherm van de vorige generatie. Hogere schermen komen steeds vaker voor in premium laptops en dit kan een grote boost zijn voor de productiviteit. 

Overige top 10

Na deze 5 geweldige laptops kunnen we de top 10 afsluiten met de volgende laptops. Op plek nummer 6 staat de gaming laptop Razer Blade 14, nummer 7 de LG Gram 17 (2021), de goedkopere Acer Swift 3 laptop staat op nummer 8, op nummer 9 Asus ZenBook 13 (2021) en dan last but not least op plek nummer 10 de gaming laptop Asus TUF Dash F15.  

Jouw ideale laptop

Het uitkiezen van een goede laptop voor jezelf is vaak een lastige opgave. Iedereen heeft namelijk andere wensen en eisen. De een gebruikt zijn of haar laptop bijvoorbeeld enkel op het werk voor simpele taken, terwijl de ander grafisch intensieve taken thuis uitvoert. Ook aspecten zoals batterijduur, kwaliteit van de behuizing, display en toetsenbord kunnen zwaar meetellen. Zoek je een laptop? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van ICT-store.nl. Hier vind je een ruim aanbod aan laptops.