Wie houdt er niet van op vakantie gaan? Echter, voor de een is het heerlijk om eens per jaar een paar weken naar een heerlijke bestemming te gaan, terwijl de ander het liefst zo vaak mogelijk een weekendje weg gaat. Welk type je ook bent, het is belangrijk om te zorgen dat je goed verzekerd bent tijdens je reis(jes). Omdat het soms verwarrend kan zijn, laten wij je graag zien welke reisverzekering passend bij jou er te vinden is. Ook laten we je zien waar je je precies tegen verzekerd en hoe je deze verzekering kunt afsluiten. Mocht je namelijk je spullen al gepakt hebben voor je volgende avontuur, dan kun je vandaag nog even die noodzakelijke reisverzekering afsluiten. 

Meerdere keren op vakantie? 

Waarom zou je een reisverzekering afsluiten? Omdat er niet alleen onderweg, maar zelfs voorafgaand aan je vakantie al van alles kan gebeuren waardoor je in de problemen kunt komen. Zo kan het reisadvies voor een bepaald land worden aangepast of kan er in jouw omgeving iets gebeuren waardoor je je vakantie moet afzeggen. Ook onderweg kan er veel gebeuren waardoor je aanspraak moet maken op je verzekering. Denk bijvoorbeeld aan vertraging waardoor je in een hotel moet overnachten, misschien raak je je spullen wel kwijt of moet je halsoverkop terug naar huis omdat er aan het thuisfront iets gebeurd is. Wat de reden ook moge zijn, sluit een goede reisverzekering af want daar zul je nooit spijt van krijgen. Ga je regelmatig even op reis, sluit dan een doorlopende reisverzekering Univé af. Deze verzekering sluit je eenmalig af en vervolgens kun je de rest van het jaar gaan en staan waar je maar wilt. Je bent altijd verzekerd. Let er wel op dat je je de juiste dekking biedt. Je kunt namelijk kiezen voor dekking binnen Europa, maar ook voor dekking over de hele wereld. 

Je eenmalige vakantie verzekeren 

Het gros van de mensen gaat slechts een keer per jaar op vakantie en voor die groep is de eenmalige reisverzekering interessant. Deze verzekering sluit je af voordat je op reis gaat en is enkel en alleen geldig gedurende je vakantie. Geef daarom bij het afsluiten van deze verzekering je reisdata door zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan. Mocht er tijdens je reis iets voorvallen, dan kun je gelijk contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij. Vervolgens zal men er alles aan doen om te zorgen dat jouw problemen zo snel én zo goed mogelijk worden opgelost. 

Sluit je polis vandaag nog af

Vertrek jij binnenkort al, maar heb je nog geen verzekering afgesloten? Dan is het tijd om dit zo snel mogelijk te regelen. Ga even naar de site van Univé om de mogelijkheden door te nemen. Neem de voorwaarden even goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met een paar klikken op de muis sluit je vervolgens zo je verzekering af. Zo kun jij zonder zorgen genieten van je welverdiende vakantie!