Veel mensen hebben nog steeds geen seksspeeltje uitgeprobeerd en dat is jammer. Ze weten namelijk niet wat ze missen. Tenslotte doen zo veel tevreden koppels hun verhaal. Waarom heerst er  nog steeds een taboe rond het thema? En vooral: waarom zou er helemaal geen taboe meer rond seksspeeltjes mogen zijn?

Aanvulling, geen invulling

Vrouwen hebben in het algemeen minder bezwaren over het uitproberen van seksspeeltjes. Wat er natuurlijk mee te maken kan hebben, is dat de markt van de sekstoys voornamelijk op de vrouw gericht is. Maar er bestaan veel meer mogelijkheden qua sekstoys voor mannen dan bekend is. Er bestaan vibrerende cockrings of ballrings, anaal toys of masturbators. Er zijn allerlei soorten masturbators bijvoorbeeld, denk maar aan een french kiss simulator, blowjob machine, kunstvagina’s… Er is ontzettend veel keuze! Mannen staan echter niet altijd te springen voor sekstoys voor vrouwen. Veel mannen, jij misschien ook, denken namelijk onterecht dat een seksspeeltje een vervanging is, terwijl dat absoluut niet het geval is. Vrouwen krijgen immers dankzij een seksspeeltje ook meer zin in hun partner. Een seksspeeltje is helemaal geen concurrentie dus. Integendeel, eerder een bonus. Seksspeeltjes dienen niet als invulling van je seksleven, maar wel als aanvulling. Mannen denken ook vaak dat ze zelf weinig aan seksspeeltjes voor vrouwen hebben, maar niets is minder waar. Als je vriendin tijdens jullie voorspel de Lovense lush 3 gebruikt bijvoorbeeld, het perfecte cadeau idee trouwens, kan je ervan verzekerd zijn dat je er veel voordeel uit haalt. Vrouwen hebben dankzij seksspeeltjes niet alleen meer genot dankzij de gemakkelijke orgasmes, maar hebben ook meer zin in seks. In het algemeen kunnen we dus zeggen dat er voor singles, maar ook voor koppels, veel voordelen zijn aan sekstoys.

Passie

Een orgasme is zoals je weet de perfecte energieboost. Maar uit onderzoek is ook gebleken dat vrouwen die veel masturberen meer orgasmes hebben tijdens seks met hun partner, omdat ze sneller seksueel opgewonden zijn. Het seksueel zelfvertrouwen en seksueel verlangen ligt ook hoger, waardoor je als koppel meer vrijpartijen zullen hebben. En maakt dat jullie niet allebei gelukkig? Variatie is zowel in soloseks als in koppelseks o zo belangrijk. Hiervoor zijn speeltjes ideaal. Dat wil je als man je vrouw en jezelf dus zeker gunnen. Als je elk een plezierig individueel seksleven hebt, zal je elkaar uiteindelijk liever zien. Een fysieke seksshop is voor velen nog een drempel, daarom kan een online seksshop handig zijn waarbij de speeltjes discreet worden geleverd. Je zal het je niet beklagen. Maar wees gewaarschuwd: er is geen weg terug meer. En dat in de positieve zin!