Waves koers verwachting 2022

10beste.com heeft onderzoek gedaan naar Waves in 2022-2025. De ontwikkelingen zien er erg goed uit. In dit artikel hebben we daarom een uiteenzetting gemaakt van de verwachtingen voor de korte termijn, maar kijken we ook naar de lange termijn. Hoewel het natuurlijk erg lastig te zeggen is, hoe de wereld er uitziet in 2030 doen onze experts toch een realistische poging om een voorspelling van deze cryptocurrency in 2030 te volbrengen.

Ben je nieuw met crypto? Dan raden wij aan om eerst te registreren bij een van onderstaande brokers. Voor dat je verder leest willen we je ook duidelijk maken, dat wij geen financieel advies geven. Dit artikel berust op onderzoek en onze eigen mening.   Ga er even rustig voor zitten en lees het artikel goed door.

Voorspelling & Prognose

Wel of niet kopen? Dat blijft de grote vraag. Lees onze voorspelling voor 2022- 2025

Verwachting Waves 2022- 2025

In 2017 hebben veel crypto investeerders hun winst gepakt, niet veel later crashte de markt. Er waren winnaars, er waren verliezers. Wie lang genoeg heeft vastgehouden tot aan eind 2020, heeft uiteindelijk als nog zijn winst kunnen pakken.

Wij zijn van mening dat crypto er voor de lange termijn is. We denken dat de verwachtingen van Waves voor 2022-2025 er positief uit zien. Een aantal redenen voor deze voorspelling van Waves zijn als volgt:

  • Markt begint volwassen te worden, waarin 2017 men nog niet echt begreep wat cryptocurrency was, begint dat nu duidelijker te worden.
  • Grotere spelers, inmiddels hebben veel fundmanagers aangegeven interesse te hebben in cryptocurrency voor de lange termijn.
  • FIAT geld ontwaarding. Doordat de ECB en de FED steeds meer geld bij printen, vinden veel beleggers cryptocurrency een veilige optie.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van punten die directe invloed kunnen hebben op de Waves koers. Gaat Waves nog dalen vragen veel mensen zich af. Zoals je waarschijnlijk weet is de crypto markt erg volatiel. Een plotselingen daling van 10% is daarom niks om van te schrikken. Crypto hodlers kijken op de lange termijn, waar je kans hebt om vele malen je inleg terug te verdienen.

Waves voorspelling tot 2030

Als je tien jaar geleden aan iemand vroeg hoe de wereld er in 2020 uit zou zien, dan waren er waarschijnlijk weinig voorspellingen echt uitgekomen.  Om een voorspelling voor de cryptocurrency tot 2030 te doen, is een erg lastige kwestie.

Wel weten we dat:

  • Steeds meer overheden bezig zijn met een digitale currency.
  • Er een limiet aantal Waves beschikbaar is, het aanbod kan nooit toenemen.
  • De meest slimme IT specialisten aan blockchain en cryptocurrency werken.
  • Grote bedrijven en investeerders steeds meer interesse hebben.
  • Mining van cryptocurrency steeds efficienter gaat.

De Waves verwachting op de korte termijn is echter wel makkelijker te voorspellen. Daytraders hebben hier hun specialiteit van gemaakt. Ze kijken naar de kaarsen en volgen verschillende koersdoelen. Op die manier kun je voor de korte termijn een Waves prognose schetsen.

Waves voorspellingAlgemene informatie over Waves

Het Waves-project werd in 2016 opgericht door de Russische natuurkundige Alexander Ivanov na een succesvolle tokenverkoop die in april en mei van dat jaar 30.000 BTC opbracht. Het oprichtende team lanceerde het netwerk om de tekortkomingen van bestaande blockchain-platforms aan te pakken, die tot dan toe de zakelijke adoptie hadden beperkt. Bijgevolg richtte Waves zich op snelheid, schaalbaarheid, veiligheid en gebruikerservaring.

Het Waves-netwerk werd in Q3 2016 gelanceerd met de mogelijkheid om tokencreatie en het beheer van digitale tokens te faciliteren. In 2017 startte Waves een samenwerking met Microsoft Azure en werd het een officiële partner van Deloitte. Het implementeerde ook een nieuw consensusprotocol, Waves-NG, gebaseerd op het Bitcoin-NG-voorstel van Cornell-professor Emin Gün Sirer, tegen het einde van het jaar. Waves-NG verhoogde de transactiedoorvoer tot 100 tx/seconde. In 2018 bracht het bedrijf een nieuwe mobiele applicatie uit, waarmee de meeste van de populairste functies van Waves beschikbaar werden voor smartphone- en tabletgebruikers.

Vandaag de dag biedt het platform speciaal ontworpen tools om het proces van het ontwikkelen en draaien van dApps te vergemakkelijken, en host het verschillende applicaties en use cases – van een gedecentraliseerde exchange (DEX) en algoritmische stablecoins tot DAO’s, versleutelde messaging, en gaming.

Ook interessant

Bekijk andere crypto artikelen

Wim van het Veld

Crypto investeerder 

 

Emily de Boer

Content editor

 

Jia Ruan

Bitcoin fan

 

Begin vandaag nog..

Investeren kan al vanaf 1 euro