We weten als geen ander dat er over algemeen genoeg accessoires zijn voor vrouwen bestaan. Van oorbellen en ringen tot kettingen en enkelbandjes kortom, voor vrouwen is er altijd wel wat. Dit wil uiteraard niet zeggen dat mannen geen accessoires aan mogen maar voor ons mannen is de keus helaas wel wat minder.  Wij mannen kunnen vaak wel een accessoire nemen die bij sommige outfits staat, maar de beste en meest populaire accessoires blijven nog steeds horloges. Horloges van bijvoorbeeld het merk elysian zijn de laatste jaren een heel stuk populair geworden als het gaat om mannenmode op het gebied van accessoires. Hierdoor worden zulke merken als elysian heel veel verkocht recentelijk.

Ringen, kan dat ook?

Ringen zijn tegenwoordig nog steeds wel populair bij mannen als het gaat om accessoires, maar vaak worden deze gekoppeld aan een bepaalde stijl. Hierdoor worden vaak mannen gezien als e boys bij het dragen van zulke spullen. Tuurlijk is het afhankelijk van jouw kleding stijl of dit soort ringen daadwerkelijk erbij passen. Het voordeel van een mooie horloge als elysian is dat over het algemeen de stijl erg tijdloos is, waardoor het altijd wel te dragen is bij iedere outfit.  Vroeger in de jaren 90 waren oorbellen ook wel heel erg populair om te dragen als accessoire bij verschillende outfits. Dit is uiteraard ontstaan uit die jaren door verschillende popidolen als Prince, David Bowi en nog veel meer. Hierdoor was het natuurlijk een rage om voor mannen deze stijl na te doen en uiteraard deden veel mensen dit na. Dit was uiteraard heel populair.

Een mooie bril is niet alleen een stijl icon maar geeft tevens ook beter zicht

Het is logisch dat een bril nodig is als men slecht zicht heeft, je kan ook tevens gebruik maken van lenzen alleen is dit niet echt zichtbaar voor andere. Hierdoor valt het natuurlijk af op de lijst van de accessoires die mannen kunnen dragen. Het voordeel van een bril is dat het per direct eruit ziet of iemand slimmer is, dit werkt ook uiteraard voor vrouwen. Vroeger had een bril helaas het stereotype van een nerd maar tegenwoordig is dit helemaal niet meer waar. Gelukkig ook maar want dit werd vroeger nooit gezien als een positief is maar nu wel.

Wat zijn goede horloge merken?

Als je een goed horloge merk wilt kopen om je stijl beter te maken, dan is het uiteraard afhankelijk van jouw budget. Horloges van het Japanse merk Seiko zijn uiteraard duurder dan een horloge van de action. Hoewel beide producten allebei het zelfde effect bieden als het gaat om stijl en fashion, willen mensen toch vaker een merk als het gaat om horloges.