Hoor je de jingle bells al ringen? Of kijk je stiekem al uit naar koude dagen die je opgekruld in de zetel doorbrengt met een heerlijk boek en chocomelk? Als we echt eerlijk zijn, wij kijken er ook al naar uit! Maar hoe tel je nu af naar de mooiste tijd van het jaar?

Helft van het plezier zit in het uitkijken

Anticipation is everything en daar draaien de adventsweken om toch? Of je nu van tradities houdt of niet, bijna iedereen heeft iets om naar uit te kijken tijdens de donkerste dagen van het jaar. Is het een heerlijk diner met vrienden en familie? Een zonnige vakantie om even stoom af te blazen? Of een goed feestje en glazen bubbels om te klinken op een nieuw begin?

Wat je ook kiest, een adventskalender maakt het aftellen nog zo veel leuker. Zo heb je naast de chocolade adventskalenders voor snoepers, ook adventskalenders gevuld met jouw favoriete cosmeticaproducten. Ontspan volledig met een warm bad en heerlijk ruikende Rituals producten of maak je woonkamer extra gezellig met de kaarsen van Acqua di Parma. Elke dag een kleine verrassing terwijl je aftelt naar Kerstmis, fantastisch toch?

Op zoek naar cadeautjes

Wat vind je het leukste: aftellen met een adventskalender of de cadeautjes krijgen op kerstavond? Het is een doordenker ­čśë Van ons hoef je helemaal niet te kiezen. Plan al enkele shopdagen in december om op pad te gaan voor cadeautjes. Of bestel je het liever online dit jaar? Dan kan je nu al starten met een wishlist op te stellen. Voor al wat inspiratie, geven wij alvast een tipje van de sluier wat er op ons lijstje staat. Met juwelen doe je nooit iets fout: zo draag je de herinnering aan het lieve cadeautje elke dag bij jou. Wat dacht je van de zilveren juwelen van Anna + Nina? Of wil je een nuttig cadeautje kopen voor de koude winterdagen, zoals een puffer jas of muts van Arte Antwerp? Andere leuke cadeaus zijn interessante cursussen, een daguitstapje, een verwenmoment of een favoriet cosmeticaproduct.

Al nagedacht over je outfit?

Last but not least: je outfit voor de feestdagen. Wat dacht je ervan om het dit jaar eens over een totaal andere boeg te gooien. Geen zwarte maatpakken of jumpsuits, maar een stralend kleurrijk kleedje. Kies voor de hippe kleuren van dit seizoen zoals oranje, roze of donkergroen. Ook kleedjes met pailletten zijn erg in dit seizoen, dus als je liever een rok draagt is een zilveren rok met trui en hakjes de perfecte outfit! Voor mannen mag het ook wat speelser, dus kies voor kleuren zoals donkergroen en navy zoals de winterbroeken van Hugo Boss. Een pop of colour kan toevoegen door een leuke kleur mee te nemen of wat zottere sokken te kiezen.