1. Vermogen van
  2. Thomas van der Vlugt

Thomas van der Vlugt vermogen

€ 1,5 miljoen

Geboortedatum: 8 mei 1992
Woonplaats: Nederland
Bekend van: RTL
Geboorteplaats: Utrecht
Beroep: Youtuber
Vermogen: € 1,5 miljoen

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Thomas van der Vlugt? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Thomas van der Vlugt zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Thomas van der Vlugt?

De bijzondere Thomas van der Vlugt is de Nederlandse online persoonlijkheid, dj, youtuber, presentator en zanger. Al gauw begon hij in 2012 als cameraman bij RTL, maar dankt zijn naamsbekendheid vooral aan StukTV. In maart 2018 won Van der Vlugt het AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs 2018 bij de VEED-Awards. Ook heeft hij bij het NJD als procesbegeleider gewerkt.

Sinds 2012 is Van der Vlugt een van de presentatoren van StukTV, waar hij medeoprichter van is. De eerste uitzendingen presenteerde hij samen met Giel de Winter en deze waren te zien via de website stuk. Tv. Niet veel later kwam Stephen Jurriens erbij en werd het kanaal verplaatst naar Youtube. In de periode 2015- 2019 won het YouTubekanaal negen VEED awards.

Van der Vlugt was ook enkele keren op televisie te zien. Zo speelde hij een rol in Spotlight en was hij te zien in de online serie Dare van Videoland. Sinds begin januari 2018 heeft Van der Vlugt ook een eigen Youtube kanaal onder de naam Hard, hierop plaatst hij verschillende series. In juli 2018 bereikte dat kanaal de 120 duizend abonnees. Sinds mei 2018 maakt Van der Vlugt in samenwerking met RTL voor RTL-nieuws het online programma Thomas Checkt, waarin hij verschillende zaken uitzoekt zoals: hoe makkelijk kom je als nepagent een huis binnen. In augustus 2016 was Van der Vlugt in samenwerking te zien in een gastrol in de film van collega-youtuber Dylan Haegens genaamd De film van Dylan Haegens.

Vanaf 2021 is Van der Vlugt te zien als backstage-presentator van het SBS6-programma We Want More.

Wat is het vermogen van Thomas van der Vlugt?

Het vermogen van Thomas van der Vlugt in 2024 wordt geschat op € 1,5 miljoen . Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Thomas van der Vlugt

Ook over het huidige salaris van Thomas van der Vlugt kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Thomas van der Vlugt.

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Thomas van der Vlugt wordt geschat op € 1,5 miljoen

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Thomas van der Vlugt in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Thomas van der Vlugt is bekend als Youtuber.