1. Vermogen van
  2. Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy vermogen

€ 50 miljoen

Geboortedatum: 1 juli 1976
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Voetbal
Geboorteplaats: Geffen
Beroep: Voetballer
Vermogen: € 50 miljoen

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Ruud van Nistelrooy? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Ruud van Nistelrooy zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Ruud van Nistelrooy?

Het begon allemaal als Nederlands professional. Hij is nu coach van PSV Eindhoven. Het gaat om Rutherus Johannes, Martinus van Nistelrooy. Hij is geboren op 1 juli 1976. Van Nistelrooy is voormalig voetballer, wordt vaak beschouwd als een van de beste spitsen aller tijden. Hij was topscorer in drie afzonderlijke UEFA Champions Leaugue- seizoenen en is de zesde hoogste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de competitie met 56 doelpunten. Hij was ook de topscorer in drie verschillende Europese nationale competities. In 2004 werd hij vermeld in de FIFA 100 van ’s werelds grootste levende spelers.

Verhuising

Van Nistelrooy begon zijn carrière bij Den Bosch voordat hij naar Heerenveen verhuisde en uiteindelijke naam maakte bij PSV Eindhoven, waar hij twee Eredivisie titels won. Zijn doelpuntenrecord bij PSV trol de aandacht van Manchester United. In de zomer van 2000 was er een deal gesloten, maar vanwege blessureproblemen werd zijn verhuizing een jaar later veiliggesteld voor een toenmalig Brits recordbedrag van 19 miljoen dollar.

Productiviteit

Van Nistelrooy, een zeer productieve doelpuntmaker, stond bekend als extreem klinisch en opportunistisch voor het doel, en viel zijn hele carrière op door zijn uitstekende slagvaardigheid en afwerkingsvermogen met beide voeten en met zijn hoofd, wat hem een reputatie opleverde als een van de beste spitsen van zijn generatie. Vanwege zijn uitstekende positiegevoel, snelle reactie en intelligente offensieve bewegingen blonk hij uit in het vinden van ruimte in het strafschopgebied en bij anticiperend op de bal van zijn tegenstanders, en stond ook bekend om zijn vermogen om zijn runs te timen om zijn markeringen te verliezen, de buitenspelval te verslaan, en kom aan het einde van de passes van zijn teamgenoten; door zijn neiging om op het juiste moment op de juiste plaats in de box te zijn, werd hij in de media af en toe bestempeld als stroper.

Wat is het vermogen van Ruud van Nistelrooy?

Het vermogen van Ruud van Nistelrooy in 2024 wordt geschat op € 50 miljoen. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Ruud van Nistelrooy

Ook over het huidige salaris van Ruud van Nistelrooy kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Ruud van Nistelrooy.

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Ruud van Nistelrooy wordt geschat op € 50 miljoen

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Ruud van Nistelrooy in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Ruud van Nistelrooy is bekend als Voetballer.