1. Vermogen van
  2. Marianna van Leeuwen

Marianna van Leeuwen vermogen

-

Geboortedatum: 16 november 1999
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Realityserie
Geboorteplaats: Woerden
Beroep: Modeontwerpster
Vermogen: -

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Marianna van Leeuwen ? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Marianna van Leeuwen zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Marianna van Leeuwen ?

Marianne van Leeuwen is een Nederlandse Bulgaarse modeontwerpster. In 2015 debuteerde van Leeuwen op televisie in de scripted realityserie Brugklas van NPO3. Zij speelde in verschillende tv-reclamespots en videoclips van onder andere Arkefly, Stichting Soa Nederlands en Roompot vakanties. Tevens verrichte zij divers modellenwerk en was zij assistent- model bij de SBS6 TV-programma’s Wedden dat ik het kan en De vreemde eend. In 2017 startte van Leeuwen haar damesmodellenlabel.

Wat is het vermogen van Marianna van Leeuwen ?

Het vermogen van Marianna van Leeuwen in 2024 wordt geschat op -. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Marianna van Leeuwen

Ook over het huidige salaris van Marianna van Leeuwen kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Marianna van Leeuwen .

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Marianna van Leeuwen wordt geschat op -

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Marianna van Leeuwen in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Marianna van Leeuwen is bekend als Modeontwerpster.