1. Vermogen van
  2. Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens vermogen

€ 3,5 miljoen

Geboortedatum: 24 december 1970
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Programma's
Geboorteplaats: Amsterdam
Beroep: Televisiepresentator
Vermogen: € 3,5 miljoen

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Beau van Erven Dorens ? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Beau van Erven Dorens zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Beau van Erven Dorens ?

Beau Noel van Erven Dorens is bekend als acteur, cabaretier en schrijver. In de stad Haarlem is hij geboren op 24 december 1970. In de laatste jaren hebben de programma’s: Deal or No Deal, RTL Boulevard, Ik hou van Holland, Het zesde Zintuig, Beu Five Days Inside, The Amsterdam project en Beau hem best beroemd gemaakt, nationaal zowel internationaal.

Studie loopbaan

Zijn tweede voornaam is Noel, dankt hij aan het feit dat hij op kerstavond geboren werd. Van Erven Dorens woonde van zijn eerste tot en met zijn vierde jaar in Maleisië, omdat zijn vader Jan-Willem van Erven Dorens daar werkte voor Shell. Daarna keerde het gezin Van Erven Dorens terug naar Nederland. Na zijn middelbare school aan het Kennemer Lyceum begon Van Erven Dorens aan drie studies aan de Universiteit van Amsterdam: Nederlands, Geschiedenis en Politicologie. Geen van deze studies maakte hij af. In Amsterdam werd hij lid van het studentencorps. Ook schreef hij in deze periode columns voor het studentenblad Propria Cures. Later werd hij columnist voor onder meer de Nieuwe Revu, het Haarlems Dagblad, De Groene Amsterdammer, Blvd en het Algemene Dagblad. Hij had in 2006- 2007 een column in het NRC Handelsblad. Ook had hij verschillende gastrollen in series als IC, Baantjer, onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden alsook de persiflage in Telekids hierop: Pittige tijden.

Programma’s

Op 5 september 1998 kreeg Beau van Erven Dorens bijRTL4 zijn eerst televisieprogramma: het late night-programma Alles voor de kijkcijfers, waarin hij op zoek ging naar de grenzen van de televisie- ethiek door het publiek banale, krankzinnige, spraakmakende of onroerende beelden voor te schotelen. Daarvoor was hij twee keer te zien geweest in het programma What the rel is RTL? Waarin hij zichzelf voorstelde door in een soort radiostudio BN’ers vragen stellen over hun bekende Nederlanderschap en hoe is het om een bekende Nederlander te zijn. What the rel is RTL?! Werd uitgezonden in de laatste twee weken van augustus 1998. Dit programma deed hij om zichzelf eerst voor te stellen aan het publiek voordat aan Alles voor de kijkcijfers te beginnen. Vanaf oktober van datzelfde jaar presenteerde hij samen met Minoesch Jorissen twee seizoenen lang RTL Live, de opvolger van het familie-middagprogramma De 5 uurshow. Elke uitzending werd door Van Erven afgesloten met de begroeting: “De Rozen”.

Presentaties

Vanaf 2001 presenteerde hij samen met Albert Verlinde het succesvolle RTL Boulevard. In deze periode had hij ook nog twee niet zo succesvolle praatprogramma’s bij Yorin: Beau Rivage en Beau. In 2003 maakte Van Erven Dorens de serie van Mannen voor vrouwen bij de RVU, samen met Erik van Muiswinkel, Jeroen van Merwijk, Bert Klunder, Joep van Deudekom, Diederik van Veluten en Hans Dorrestijn. In het programma probeerden deze mannen een publiek vol vrouwen duidelijk te maken hoe de man in elkaar steekt. Tevens presenteerde hij vanaf 25 september 2004, Popstars: The Rivals. In november 2004 kondigde Van Erven Dorens aan in maart 2005 met RTL Boulevard te stoppen, om mijn kinderen eens in bed te kunnen stoppen.

Beau van Erven woont met zijn echtgenote en hun vier zonen in Amsterdam. Hij is liefhebber van onder meer schrijver Gerard Reve, kunstschilder Chris Berens en zanger Ramses Shaffy. Hij is een volle neef van Dominique van der Heyde.

Wat is het vermogen van Beau van Erven Dorens ?

Het vermogen van Beau van Erven Dorens in 2024 wordt geschat op € 3,5 miljoen. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Beau van Erven Dorens

Ook over het huidige salaris van Beau van Erven Dorens kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Beau van Erven Dorens .

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Beau van Erven Dorens wordt geschat op € 3,5 miljoen

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Beau van Erven Dorens in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Beau van Erven Dorens is bekend als Televisiepresentator.