De open dag, een uitgelezen kans om je als school of onderwijsinstelling te presenteren aan toekomstige leerlingen. Voor de toekomstige leerling is het altijd spannend om een nieuwe school te gaan bezoeken om te kijken of dit wat voor ze is. Maar ook voor de school is dit een moment waar ze allemaal hun beste beentje voor moeten zetten. Immers, het aantal leerlingen neemt al jaren gestaag af en iedereen wil graag dat de eerste klassen vol zitten voor het komend jaar.

Waarom iets geven op een open dag?

Naast dat de school er spic en span uitziet, de docenten hun praatje klaar hebben en de huidige studenten zijn geïnstrueerd, is een presentje om mee te geven een goede toevoeging. De toekomstige leerling ziet en hoort in die paar uur natuurlijk enorm veel en moet het allemaal even laten bezinken. Het gevoel bij de school is enorm belangrijk, maar ook de informatie die ze meekrijgen zal door zowel de leerling als de ouders nog eens worden nagelezen. Het is dan leuk dat er bij die informatie ook een leuke gadget zit waarbij de leerling op een positieve manier terugkijkt op de open dag. Bijgaand een aantal artikelen die het goed doen bij de leerlingen.

Wat is de top 5 van leuke geschenken voor de open dag?

Er zijn verschillende geschenken die geschikt zijn om te geven bij een open dag en op deze manier een blijvende indruk achter te laten bij scholieren, studenten en/of ouders.

Artikel 1: Tas

Een tas mag niet ontbreken, anders loop je met je handen vol weg. Tegenwoordig zijn er erg veel duurzame tassen van bijvoorbeeld RPET (recycled materiaal).

Artikel 2: Smartphone gadget

De telefoon is een belangrijke levensader voor veel leerlingen. Dus een powerbank, oordopjes, webcam blokker etc doen het altijd goed.

Artikel 3: Notitieblok en pen

Als ze al dingen vragen en iets op willen schrijven tijdens de open dag of erna.

Artikel 4: Fles naar keuze

Bidon of drinkfles, die kunnen ze meenemen als ze naar hun nieuwe school gaan.

Artikel 5: Spel

Een geinig spelletje, bijvoorbeeld een geduldspelletje of trucje. Voor het geval ze zich een keer vervelen.

Gepersonaliseerde cadeau’s voor open dagen

Mochten jullie als school het even niet weten, dan niet getreurd. Neem een kijkje in de categorie open dagen of neem contact met ons op. Wij, van Relatiegeschenk4you, denken graag mee en geven je advies. Je kunt ons bellen via 0546-433120 of mailen.