Je houdt ervan om goed verzorgd de deur uit te gaan. ’s Ochtens even douchen en dan op je gemakje jezelf helemaal klaarmaken. Na het douchen verzorg je altijd je huid, maar je baard kam je eigenlijk alleen. Zonde, want je ook je baard verdient het om goed verzorgd te worden. Je hebt verschillende producten om je baard ook helemaal te verzorgen, zodat je altijd goed voor de dag komt. Ben je op zoek naar de beste baardproducten? De beste producten staan in deze blog voor je op een rijtje, allemaal uit een bestseller serie. Zo kun je gemakkelijk alles aanschaffen wat je nodig hebt. Wist je dat er ook sets zijn? Zo heb je alles meteen bij de hand om je baard goed te verzorgen als je geen zin hebt om alles los bij elkaar te zoeken.

#1 Baardshampoo the woods

Een shampoo die populair is op de markt is the woods. Hier kun je je baard goed mee wassen, maar tegelijkertijd ook je hoofdhaar. De shampoo geeft veel schuim, waardoor je baard niet zal uitdrogen. Een klein beetje shampoo is al genoeg, waardoor deze fles lang meegaat. Deze shampoo heeft een houtgeur en alleen maar natuurlijke ingrediënten. Let erop dat je even doet schudden voordat je de fles gebruikt. Maak je baard goed nat en laat de shampoo even goed intrekken voordat je deze uitwast. Een ideaal begin om je baard ook goed verzorgd uit te laten zien.

 #2 Baardolie woody

Één van de best verkochte baardoliën op de markt: de baardolie woody. De olie is gemaakt van een mix van oliën die allemaal supergoed zijn voor de huid. Oliën die je onder meer kunt vinden in deze baardolie zijn de ceder-, sandelhout, en tea tree olie. Je baard ruikt hierdoor altijd heerlijk naar een soort houtachtige geur. Naast dat de baardolie goed is voor je huid, zit de olie ook vol met mineralen, vitaminen en antioxidanten. Waarom is dat goed? Omdat ze je baardharen en de huid onder je baard goed verzorgen. De olie is ook nog eens te koop voor een prima prijs, wat deze olie dus in combinatie met alle eigenschappen een bestseller maakt. Breng de baardolie aan na de baardshampoo om de houtachtige geur vast te houden.

#3 Baardbalsem the woods

De baardbalsem gebruik je om je baard in een goed model te brengen en bovendien zorgt de baardbalsem er ook nog eens voor dat je huid goed wordt verzorgd. Deze balsem is goed te combineren met de net genoemde olie. Ideaal dus als je je baard goed verzorgd. De balsem is goed smeerbaar en de geur is wederom houtachtig. Ook dit is een echte best seller, zowel los als in combinatie met de baardolie woody en de shampoo.

#4 Baardborstel van walnoothout

Een baardborstel kan niet missen als je je baard goed wil verzorgen. Een baardborstel ligt goed in de hand en is qua formaat precies goed. De borstel is lekker compact, waardoor je deze ook gemakkelijk meeneemt. De haren van de borstel gaan makkelijk door de baard en zijn erg handig om te gebruiken na je hele verzorgingsproces. Zo ga je helemaal ready de deur uit.