Vind jij het ook lastig om een leuke outfit samen te stellen voor een avondje stappen met vriendinnen, of een date met je vriend in het weekend? Er zijn verschillende kledingmerken, die de perfecte vrijetijdskleding aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Colourful Rebel! Deze partij gaat regelmatig samenwerkingen aan met bekende influencers. Wellicht heb je er al eens kleding van voorbij zien komen op Instagram of Facebook! Niet alleen zit vrijetijdskleding van Colourful Rebel erg lekker. De kleding ziet er ook trendy uit en gaat lang mee door de hoge kwaliteit van de materialen die gebruikt worden. Vrijetijdskleding moet vooral lekker zitten. Je wilt voorkomen dat de kleding klemt rond je buik of bijvoorbeeld schuurt bij je benen. 

Tip: vergeet je vrijetijdskleding niet te combineren met een aantal leuke accessoires. Denk aan een horloge, oorbellen of een armband, enzovoorts. Welke accessoires draag jij vaak in de avond of het weekend? 

De beste 10 merken met vrijetijdskleding 
Naast Colourful Rebel zijn er tal van andere merken die kwalitatief goede en stijlvol vormgegeven vrijetijdskleding aanbieden. Denk bijvoorbeeld ook aan het comfort wat een Black Bananas trainingspak voor heren biedt. Het is de ideale kleding voor een avond chillen met vrienden of een avondje thuis op de bank. Hieronder hebben we de tien beste merken voor vrijetijdskleding voor je op een rijtje gezet. Van welke van deze merken heb jij kleding in de kast hangen? 

  • #1: Colourful Rebel
  • #2: Black Bananas 
  • #3: Levi’s 
  • #4: Loavies 
  • #5: Adidas
  • #6: G-Star Raw
  • #7: Superdry
  • #8: Nike 
  • #9: H&M 
  • #10: Tommy Hilfiger 

De merken uit dit overzicht bieden kleding aan in verschillende prijsklassen. Houd er rekening mee, dat de maten van de merken onderling kunnen verschillen. Een maat M van Levi’s kan heel anders vallen dan een maat M van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger. Houd er rekening mee bij het bestellen van je kleding. 

Merkkleding tegen een scherpe prijs kopen 
Wanneer je nieuwe vrijetijdskleding aanschaft is het verstandig om te zoeken naar aantrekkelijke kortingsacties. Er zijn verschillende websites waarop de kortingscodes van diverse webwinkels en individuele merken verzameld staan. Door gebruik te maken van zo’n kortingscode bespaar je over het algemeen al snel tien tot twintig procent. Ook loont het om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van jouw favoriete merken vrijetijdskleding. In de nieuwsbrief worden de laatste trends gedeeld. Bij je inschrijving ontvang je daarnaast vaak direct een eerste kortingscoupon.