Wil je een goed verwarmde woning? Met een van de top 10 CV-ketels heb je weer een heerlijk warm woning. Dankzij de CV-ketel heb je op tijd warm water. Maak je geen zorgen met de temperatuur, je zult niet verbranden, omdat de cv na het bereiken van de ingestelde temperatuur vanzelf uitschakelt. Is het intussen 15 jaren sinds de vorige CV-ketel? Tijd om het nu te vervangen met een van de beste merken.

De beste CV-ketels zijn de Intergas Kombi Kompakt, Rehema Calenta, Rehema Tzerra Ace, ATAG en Valliant. Deze CV-ketels zijn weer onderverdeeld. Op Feiken kun je ook andere goede merken vinden zoals Nefit.

Intergas Kombi Kompakt

De Intergas Kombi Kompakt is in series verdeeld. Ze hebben een laag energieverbruik dus je hoeft niet te bezuinigen met de vrees voor een hoog elektriciteit rekening. De CV-ketel is compact, het is veilig in elkaar gezet. De CV-ketel wordt ingesteld aan de warmtebehoefte. Verder kun je het gemakkelijk onderhouden waardoor het jaren meegaat. De andere series hebben ook een CLV-rookgassysteem voor etagewoningen.

Rehema Calenta

De Rehema Calenta CV-ketel is snel functionerend. Je hoeft niet lang te wachten totdat het water warm wordt. Met de Rehema hoef je helemaal geen zorgen te maken dat het temperatuur zal veranderen, het biedt jou continu de juiste temperatuur. Deze CV-ketel biedt jou genoeg warmte. Heel mooi om in je woning te plaatsen vanwege zijn ontwerp. Ook deze ketel bestaat uit meerdere series.

Rehema Tzerra Ace

De Rehema Tzerra Ace bestaande uit meerdere series is handig te plaatsen vanwege zijn bouw. Hij is klein gebouwd, maar biedt goede prestaties. Heb je nooit eerder gebruik gemaakt van een CV-ketel kun je deze aanschaffen. Het is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Je hoeft ook niet lang te wachten voor warm water. Het gebeurt heel snel.

ATAG

De ATAG CV-ketel is een HR-ketel met een A + ketel. De uitgaande energie is hoog met de beste HR- combiketel. Deze ketel is helemaal in orde en daarom biedt het jou een 15 jaar garantie op de warmtewisselaar. Het is een van de beste CV-ketel met vele series.

Valliant

De Valliant CV-ketel wordt veel gebruikt. Het heeft ook vele series. De Valliant kun je gebruiken hoe vaak je wilt. Hij is zuinig in energieverbruik. Je kunt de Valliant makkelijk onderhouden zonder schade aan te brengen. Het is zeer betrouwbaar en gaat daarom lang mee. De Valliant is niet moeilijk te gebruiken, omdat er ook duidelijkheid wordt weergegeven in het display.