Koloniale ramen verdienen het gedecoreerd te worden met bamboe of houten jaloezieën. Ramen aan een modern kantoorgebouw daarentegen komen goed tot hun recht met stijlvolle verticale lamellen. De ramen van een fotostudio decoreer je het liefst met verduisterende rolgordijnen. Afhankelijk van het doel van een ruimte, bepaal je op welke manier en waarmee je de ramen van de ruimte decoreert.

Met onze ruime keuzemogelijkheden, professioneel advies en jarenlange ervaring is het klusje zo gepiept. Waar je terecht kunt? Lees even mee.

Ruim 50 jaar raamdecoratie ervaring

In Alkmaar kun je met elk budget raamdecoratie aanschaffen. Je hebt hierbij toegang tot diensten van specialisten met ruim 50 jaar ervaring in raamdecoratie, online en bij gerenommeerde woonwinkels. Je bent snel geholpen vanaf het inmeten, uitkiezen, en bestellen tot aan het monteren van jouw raamdecoratie. Onze producten en diensten kun je online bekijken. Mocht je behoefte hebben aan tastbare dienstverlening, dan ben je welkom in onze showroom. Ook kun je vragen om gratis kleurstalen en monsters van het materiaal die thuisgestuurd worden.

Jaloezieën

Onze jaloezieën zijn te krijgen in verschillende materiaalsoorten zoals aluminium, bamboe, hout en pvc. De klant heeft keuze uit goedkope en A-kwaliteit jaloezieën. En om de insecten buiten te houden, kun je kiezen voor jaloezieën met horren voor zowel deuren als ramen. Hoewel een klassieke raamdecoratie, zijn deze toch populair. Jaloezieën zijn steeds verbeterd, bij ons in ieder geval, waardoor deze gemakkelijker te bedienen zijn. En steviger.

Gordijnen

Het woord gordijnen omvat een breed assortiment aan producten. We onderscheiden onder andere plissé gordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. DUETTE® gordijnen zijn hierbij een unieke vorm van plissé gordijnen die energiebesparend zijn door de unieke honingraatstructuur. Deze zijn verder onderhoudsarm en isolerend waarbij je gemakkelijk zelf de privacy en lichtinval in huis kunt bepalen. Het prachtige aan plissé gordijnen is het ‘top down bottom up’ kenmerk. Deze gordijnen kun je van bovenaf of van onderin openen. Toch wat anders dan traditionele gordijnen die alleen naar links of naar rechts geopend kunnen worden. DUETTE® gordijnen vereisen weinig onderhoud, werken isolerend en zijn ideaal voor het zelf bepalen van de privacy en lichtinval in huis.

Lamellen en shutters

Ons assortiment bestaat ook nog uit lamellen en shutters. Wellicht ben je bekend met de horizontale lamellen die toch wat problemen opleveren zoals het knappen van de lamellen. Lastig ook als het touw in elkaar vastzit. Daarom bieden wij je de verticale lamellen aan met een stevigere structuur en gemakkelijkere bediening. Voor een modern interieur bieden shutters, Engelse naam voor luiken, de perfecte uitstraling. Tegelijkertijd bieden deze luiken een gevoel van nostalgie. Deze praktische raamdecoratie is in pvc en hout te krijgen. Deze vereisen weinig onderhoud, zijn stijlvol en in verschillende lamelbreedtes te krijgen. Bovendien zijn deze voor vrijwel alle kozijnvormen en -typen geschikt. Tenslotte ben je bij Doehetbudget op het juiste adres voor alle raamdecoratie wensen en voor iedere beurs. Van gordijnen, horren en jaloezieën tot aan lamellen en luiken oftewel shutters zoals ze in het Engels genoemd worden. De producten zijn in verschillende materiaalsoorten en kleuren verkrijgbaar.