Prénatal is de bekendste babywinkel van Nederland! Hier vind je echt alles voor jou en jouw kindje. Het grootste deel van het assortiment bestaat natuurlijk uit alle benodigdheden voor je kindje, maar de winkel richt zich ook echt op de mama’s. Als aanstaande moeder koop je hier je zwangerschapskleding, voedingskleding en lingerie. Bij Prénatal weten ze precies wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap.

Categorieën

Bij Prénatal vind je babykleding en kinderkleding tot maat 116, dus tot ongeveer de leeftijd van 6 jaar. Je vindt hier werkelijk alles voor je kindje. Verzorgingsproducten, inrichting voor de kinderkamer, benodigdheden voor eten en drinken en natuurlijk alles voor onderweg zoals kinderwagens en buggy’s. Maar ook alles voor in huis zoals kinderstoelen, boxen en traphekjes en natuurlijk slaag je hier ook voor speelgoed. Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een vriendin die in verwachting is, vind je bij Prénatal ook zeker een geschikt cadeau.

Meer dan alleen een winkel om jouw aankopen te doen

Ben je in blijde verwachting van jouw kindje,dan kan je je bij Prénatal aanmelden voor de blije doos. Wanneer je 13 weken zwanger bent krijg je een uitnodiging om dit gratis cadeaupakket op te halen bij een vestiging bij jou in de buurt. Je wordt dan automatisch ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief over jouw zwangerschap en de maandelijkse nieuwsbrief vol informatie, tips en weetjes. Daarnaast ontvang je 4x per jaar het magazine WIJ, totdat je kindje 1 jaar wordt. En als je binnen 6 weken na de geboorte de naam van jouw kleintje doorgeeft bij Prénatal, ontvang je ook nog een gratis mutsje met de naam van jouw baby.

Prénatal kortingscode

In de webshop worden geen Prénatal kortingscodes gedeeld, wel zullen er aanbiedingen of kortingen zijn. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je wel vaak een code voor korting op Prénatal aankopen. Op Prénatal Black Friday zul je veel kortingen vinden, in zowel de Prénatal winkels als online in de webshop.

Openingstijden Prénatal

De openingstijden van Prénatal lees je op hun website. De webshop is online dus daar kan je altijd jouw bestelling plaatsen. Lees op de website van Prénatal hoe lang het duurt voor ze jouw bestelling verzenden. Dit zal misschien in het weekend langer duren dan doordeweeks. Maar het bestellen bij Prénatal online kan op elk moment van de dag.

Prénatal retourbeleid

Alle informatie over jouw bestelling retourneren bij Prénatal lees je op hun website. Het is vaak ook mogelijk om jouw bestelling terug te brengen in een fysieke Prénatal winkel. Let goed op hoeveel dagen je de tijd hebt om jouw bestelling retour te sturen.

Prénatal klantenservice: hoe kan ik Prénatal bereiken?

De Prénatal klantenservice is op verschillende manier bereikbaar. Je kunt de klantenservice van Prénatal bellen en e-mailen. Bekijk alle mogelijkheden waarop je in contact kan komen met de klantenservice op de website van Prénatal. Ook als je graag zou willen werken bij Prénatal neem je contact op met de klantenservice.