Wil jij graag poppers kopen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Erg begrijpelijk want je wil natuurlijk niet van de eerste de beste poppers kopen en je wil weten wanneer het gebruik van poppers veilig is. In dit artikel lees je meer over het gebruik van poppers en waarom Poppers dé drug zijn voor een heerlijke zaterdagavond.

Poppers in een notendop

Poppers zijn niet nieuw; ze worden al sinds de jaren zestig verkocht. Vroeger werd de vloeistof in ampullen verpakt, de naam `Popper` verwijst dus ook naar het geluid van een open knallende ampul! Deze met vloeistof gevulde flesjes worden gebruikt tijdens verschillende gelegenheden. De populariteit komt met name door de ontspannende werking die poppers hebben, dit wordt ‘de rush’ genoemd. Mensen houden ervan om poppers te gebruiken op een feestje, maar ze worden met name gebruikt tijdens de seks. Ze geven namelijk een intens opwindend gevoel en hebben een ontspannende werking. Ze zijn daarom ook ideaal om te gebruiken tijdens anale seks, aangezien de kringspier ontspant, waardoor anale seks makkelijker gaat. Let op: Het is belangrijk om te benoemen dat je poppers nooit door mag slikken en je mag de vloeistof ook niet aanraken; dit is een bijtende stof. Het is de bedoeling dat je de damp van het flesje opsnuift, waarna je al snel het effect zult voelen. Dit effect houdt enkele minuten aan en is daarom lekker laagdrempelig en niet te ingrijpend. Het is natuurlijk altijd belangrijk om niet door te slaan, maar poppers zorgen over het algemeen niet voor ontwenningsverschijnselen omdat ze geen verslavende werking hebben, top dus!

Poppers bestellen

Je kunt poppers tegenwoordig snel en makkelijk bestellen voor een goede prijs. Maak je vooral geen zorgen over de manier van bezorging en scheve gezichten; de levering is zeer discreet! Online is er een enorm assortiment te vinden, zowel voor de beginner als voor de gevorderde; er is voor ieder wat wils! Je kunt ervoor kiezen om direct een groot flesje te bestellen, of je kiest ervoor om het gebruik even af te tasten door een klein flesje te bestellen. Probeer bijvoorbeeld de Jungle Juice Gold Label Popper of ga voor de blue boy poppers, een merk uit de jaren ‘70 , onmisbaar tijdens een avondje stappen en te verkrijgen in de maten klein, middel en groot. Vaak staat er online per popper een beschrijving bij, zodat jij er snel achter komt welke popper ideaal is voor jouw avond.Je kunt nu dus super snel en goedkoop wat ontspanning brengen in je drukke leven of een spannende avond nóg spannender maken. Neem dus zeker even een kijkje online en ontdek jouw ideale popper!