1. Philips
  2. philips senseo select ecomodel csa24020

philips senseo select ecomodel csa24020 review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Pads

Melk:
Nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze philips senseo select ecomodel csa24020 review? Lees onze Philips Senseo Select Eco-model CSA240/20 - Koffiepadapparaat - Zwart met spikkeleffect review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

0,9 liter inhoud Automatische uitschakeling: Ja

Pluspunten philips senseo select ecomodel csa24020

  • Verstelbare tuit, zodat jouw favoriete kopje of mok eronder past
  • Uitneembare lekbak, zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken
  • Geheugenfunctie om een recept precies naar jouw smaak af te stemmen

Minpunten philips senseo select ecomodel csa24020

  • Geen melkmogelijkheden voor cappuccino of latte macchiato
  • ?


Beschrijving philips senseo select ecomodel csa24020

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de philips senseo select ecomodel csa24020 koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

Geniet van heerlijke SENSEO® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. De Philips Senseo Select CSA240/20 is gemaakt met het oog op het milieu. De koffiepadmachine heeft een lager energieverbruik en bestaat uit meer gereyclede materialen. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kun je met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken. Met de geheugenfunctie kun je een recept nauwkeurig naar smaak afstemmen.

Veelgestelde vragen over philips senseo select ecomodel csa24020

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de philips senseo select ecomodel csa24020?

Per ronde maak je er met de philips senseo select ecomodel csa24020. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de philips senseo select ecomodel csa24020 het beste kopen?

Wil je de philips senseo select ecomodel csa24020, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een philips senseo select ecomodel csa24020 aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de philips senseo select ecomodel csa24020 kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een philips senseo select ecomodel csa24020 aanbieding?

We verkopen de philips senseo select ecomodel csa24020 zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een philips senseo select ecomodel csa24020 aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de philips senseo select ecomodel csa24020 aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze philips senseo select ecomodel csa24020 beoordeling? We hebben naast philips senseo select ecomodel csa24020 ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.