Perry Sport is een Britse sportwinkelketens met vele vestigingen in Nederland en bekend om zijn sportcollecties en de vele bekende sportmerken die zij verkopen zoals Nike en Adidas maar ook O’Neill en The North Face. Heb je kleding of schoeisel nodig voor jouw sport, dan slaag je zeker bij Perry Sport.

Meer dan alleen een sportwinkel

Perrysport is vooral bekend om hun sportkleding en sportschoenen maar zijn ook gespecialiseerd in adventure-, lifestylekleding en accessoires. Denk bij adventure kleding aan outdoorkleding voor alle weersomstandigheden, backpacks en geschikte wandelschoenen maar ook accessoires zoals spray om de producten die gemaakt zijn van softshell te beschermen. Lifestylekleding is voor elk moment van de dag, maar deze hebben wel een sportieve uitstraling. In deze categorie vind je ook zonnebrillen, mutsen en snowboots.

Gezondheid is een belangrijke pijler

Perry Sport support een gezonde lifestyle met een vorm van beweging die bij jou past. Of dit nu is op het voetbalveld, het handbalveld of wandelen in de bossen. Perry support elke vorm van bewegen, bewegen is namelijk gezond en voor bijna iedereen haalbaar. Bij Perry Sport vindt je alle bekende merken, waarmee je er ook nog eens goed uitziet. De artikelen zijn functioneel maar ook volgens de laatste mode trends. Zo zie je er zowel binnen als buiten de sportvelden er goed uit!

De slogan van Perry Sport is Keep Moving! En dat is precies wat ze willen bereiken met hun sportieve collectie.

Perry Sport kortingscode

In de webshop worden geen Perry Sport kortingscodes gedeeld, wel zullen er aanbiedingen of kortingen zijn. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je wel vaak een code voor korting op Perry Sport aankopen. Op Perry Sport Black Friday zul je veel kortingen vinden, in zowel de Perry Sport winkels als online in de webshop.

Openingstijden Perry Sport

De openingstijden van Perry Sport lees je op hun website. De webshop is online dus daar kan je altijd jouw bestelling plaatsen. Lees op de website van Perry Sport hoe lang het duurt voor ze jouw bestelling verzenden. Dit zal misschien in het weekend langer duren dan doordeweeks. Maar het bestellen bij Perry Sport online kan op elk moment van de dag.

Perry Sport retourbeleid

Alle informatie over jouw bestelling retourneren bij Perry Sport lees je op hun website. Het is vaak ook mogelijk om jouw bestelling terug te brengen in een fysieke Perry Sport winkel. Let goed op hoeveel dagen je de tijd hebt om jouw bestelling retour te sturen.

Perry Sport klantenservice: hoe kan ik Perry Sport bereiken?

De Perry Sport klantenservice is op verschillende manier bereikbaar. Je kunt de klantenservice van Perry Sport bellen en e-mailen. Bekijk alle mogelijkheden waarop je in contact kan komen met de klantenservice op de website van Perry Sport. Ook als je graag zou willen werken bij Perry Sport neem je contact op met de klantenservice.