Leapp is dé winkelwaar jij een bestelling doet als je op zoek bent naar refurbished Apple apparaten. Een iPhone, MacBook, iMac,iPad en Apple Watch, allemaal verkrijgbaar bij Leapp. Leapp is sinds 2011 de specialist in refurbishment, bij Leapp werken ook alleen technici die Apple gecertificeerd zijn. Hierdoor mag je rekenen op hoge kwaliteit van service en apparatuur.

Wat houdt refurbished in?

Refurbished betekent in het Nederlands gereviseerd. Dit wordt al lange tijd gedaan in de computerwereld. Gereviseerd houdt in dat producten die ná gebruik worden gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en opnieuw aangeboden voor de verkoop. Dit is dus een soort van 2e hands artikel maar helemaal gecontroleerd en nagelopen en dus nog goed werkend.
Heb je geen geld om een gloednieuw Apple apparaat te kopen of geef je om duurzaamheid en wil je producten een tweede leven geven, dan is het kopen van een refurbished Apple apparaat de oplossing voor jou!

Zakelijke markt

Speciaal voor de zakelijke markt is er binnen Leapp een aparte zakelijke afdeling. Dus ben je ondernemer en op zoek naar goede Apple producten maar hoef je niet het nieuwste van het nieuwste, dan kan je ook bij Leapp terecht voor jouw zakelijke apparatuur. Bij Leapp behoud je premium kwaliteit, service en garantie van Apple maar dan flink goedkoper. Via de website kan je een offerte op maat aanvragen voor jouw bedrijf.

Leapp kortingscode

In de webshop worden geen Leapp kortingscodes gedeeld, wel zullen er aanbiedingen of kortingen zijn. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je wel vaak een code voor korting op Leapp aankopen. Op Leapp Black Friday zul je veel kortingen vinden, in zowel de Leapp winkels als online in de webshop.

Openingstijden Leapp

De openingstijden van Leapp lees je op hun website. De webshop is online dus daar kan je altijd jouw bestelling plaatsen. Lees op de website van Leapp hoe lang het duurt voor ze jouw bestelling verzenden. Dit zal misschien in het weekend langer duren dan doordeweeks. Maar het bestellen bij Leapp online kan op elk moment van de dag.

Leapp retourbeleid

Alle informatie over jouw bestelling retourneren bij Leapp lees je op hun website. Het is vaak ook mogelijk om jouw bestelling terug te brengen in een fysieke Leapp winkel. Let goed op hoeveel dagen je de tijd hebt om jouw bestelling retour te sturen. 

Leapp klantenservice: hoe kan ik Leapp bereiken?

De Leapp klantenservice is op verschillende manier bereikbaar. Je kunt de klantenservice van Leapp bellen en e-mailen. Bekijk alle mogelijkheden waarop je in contact kan komen met de klantenservice op de website van Leapp. Ook als je graag zou willen werken bij Leapp neem je contact op met de klantenservice.