The best way to make children good is to make them happy’. Een uitspraak van Oscar Wilde die door de jaren heen zijn waarde niet heeft verloren. Want hoe moeilijk is het om kids blij te maken? Vaak vergt het niet al te veel inspanning, een kinderhand is gauw gevuld, nietwaar? Zon, wat speelgoed en een zwembadje & the party is on. Hier zijn onze tips voor de beste spullen voor een kinderfeestje!

When the sun is out…

Zeker nu de zomervakantie is begonnen en de zon volop schijnt is wat waterpret en leuk buitenspeelgoed al genoeg om een glimlach op het gezicht van je kroost te toveren.

Vanaf de temperaturen boven de 20 graden stijgen, kunnen die zwembroekjes uit de kast en dat opblaasspeelgoed uit het tuinhuis. Het is tijd voor een kinderfeestje! Niets zo plezierig dan op een hete zomerdag pootjebaden en plonzen in het opblaaszwembad in de tuin. Safety first, voorzie daarom voor de kleinsten natuurlijk altijd zwembandjes, hoe ondiep het badje ook mag zijn. Je vindt online de schattigste opblaasbare zwembandjes voor jongens en voor meisjes. Een sterke zonnebrand met factor 50 op die snoetjes om die sterke zonnestralen te temperen en de pret kan beginnen!

Speelgoed allerhande voor urenlang speelplezier

Wil je voor een kinderfeest buitenspeelgoed kopen? Dan ga je waarschijnlijk niet meteen op zoek naar het duurste speelgoed. Buitenspeelgoed hoeft echt helemaal niet zo prijzig te zijn. Ben je op zoek naar goedkoop buitenspeelgoed? Plastieken waterpistolen en opblaasbaar speelgoed voor het kinderzwembad houden de kids urenlang zoet, terwijl jij met de andere ouders gezellig een babbeltje kan slaan in de tuinstoelen of op je terras.

Spelletjes

Estafetten met emmertjes en waterballonnen, tikkertje met felgekleurde waterguns en -kanonnen, of een opblaasbaar ringenwerpspel in de vorm van een flamingo? Het uitgebreid assortiment van aantrekkelijk en goedkoop buitenspeelgoed is soms echt te leuk om in de rekken te laten liggen en de kinderen zijn er dol op. Supertip: organiseer een wedstrijdje waterspelen in teams. Het winnende team mag dan als eerste een ijsje kiezen.

Ijsjes voor jongens en meisjes

Een kinderfeestje in de zomer is niet geslaagd zonder ijsje. Verras de hele bende met lekkere water- of roomijsjes voor kinderen. Ga je bewust om met de suikerinname van de kids? Dan kan je kiezen voor echte fruitijsjes of zelf waterijsjes maken met bio sinaasappelsap. Die plakkerige snoeten en handjes die veeg je daarna meteen best af met natte doekjes om kleine zandmonstertjes te voorkomen, dat zal nodig zijn!