Het horloge bestaat al honderden jaren. Ze werden voor allerlei doeleinden gebruikt, maar tegenwoordig bestaan er ook sporthorloges. Hiermee kun je allerlei handige functies meten, zoals je hartslag en het aantal calorieën dat je verbrandt tijdens een workout. Maar wat zijn de beste sporthorloges om aan te schaffen? In deze blog vind je verschillende opties die zeker het overwegen waard zijn. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over elk van deze soorten sporthorloges.

Apple Watch Series 5

De Apple Watch Series 5 is een veelzijdig sporthorloge dat zowel voor iOS als Android gebruikers geschikt is. Het ontwerp van het horloge is slank en stijlvol, en het heeft een always-on Retina-display dat zelfs in direct zonlicht gemakkelijk te lezen is. Met een breed scala aan gezondheids- en fitnessfuncties is dit horloge ideaal voor diegenen die hun sportprestaties willen verbeteren en hun gezondheid actief willen managen. Bovendien kan je met de Apple Watch Series 5 ook oproepen beantwoorden, berichten verzenden en je favoriete muziek streamen, waardoor het een uitstekende keuze is voor dagelijks gebruik.

Garmin Forerunner 245

De Garmin Forerunner 245 is een speciaal ontworpen sporthorloge voor hardlopers. Het biedt een geavanceerde dynamica voor hardlopen. Daarnaast wordt het ook geleverd met VO2 max en een adviseur voor herstel, wat cruciaal is voor serieuze hardlopers. Het horloge heeft een kleurendisplay en een comfortabele, lichte band die perfect is voor continue monitoring. De Forerunner 245 heeft ook muziek opslag en streaming functies, wat betekent dat je je favoriete nummers kunt beluisteren tijdens je hardloop sessies. Ook wordt het geleverd met een batterijduur van 7 dagen in smartwatch-modus.

Polar Vantage V

De Polar Vantage V is een premium multisport horloge ontworpen voor atleten die hun grenzen willen verleggen. Dit horloge staat vooral bekend om zijn geavanceerde trainingsfuncties. Het biedt nauwkeurige polshartslagmeting en heeft een unieke functie voor het meten van de trainingsbelasting op het lichaam. Bovendien helpt de Polar Vantage V atleten om het juiste evenwicht te vinden tussen training en rust. Het heeft een robuust maar stijlvol ontwerp, een kleuren touchscreen en een batterijduur tot 40 uur in trainingsmodus. Daardoor is de Polar Vantage V is het perfecte horloge voor serieuze sporters die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen.

Samsung Galaxy Watch

De Samsung Galaxy Watch is niet zomaar een smartwatch, het is een ware game-changer voor sportliefhebbers. Het volgt automatisch zes verschillende workouts en heeft meer dan 39 tracking functies voor specifieke workouts. Het heeft ook een robuuste build, een intuïtief navigatiesysteem en een batterij die tot 7 dagen meegaat, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die graag hun dagelijkse activiteiten bijhouden. De Galaxy Watch geeft je ook toegang tot een breed scala aan apps, zodat je gemakkelijk je calorieën, cafeïne-inname, slaap en nog veel meer kunt bijhouden. De Samsung Galaxy Watch is dus een betrouwbare partner voor je fitness doelen.