Door de jaren heen is de manier waarop we muziek beleven volledig veranderd. Waar je vroeger nog een walkman bij je droeg, zijn er inmiddels earbuds waarmee je draadloos naar je favoriete artiesten kunt luisteren op platforms als Spotify en YouTube. Maar om optimaal van je favoriete muziek te kunnen genieten, is het zaak om de beste noise cancelling earbuds aan te schaffen. In deze blog bespreken we de beste opties die je op dit gebied hebt.

Apple Airpods Pro

De Apple Airpods Pro zijn een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers. Ze beschikken over actieve ruisonderdrukking om ongewenste geluiden uit de omgeving te minimaliseren, en de transparantie modus laat je toe om toch bewust te blijven van je omgeving wanneer nodig. Met de persoonlijke pasvorm van de oortips en de zweet- en waterbestendigheid zijn de Airpods Pro zowel comfortabel als duurzaam, ideaal voor langdurig gebruik. Bovendien garandeert de batterijduur van meer dan 24 uur met de draadloze oplaadhoes dat je nooit zonder muziek komt te zitten.

JBL Live Pro+

De JBL Live Pro+ earbuds bieden een uitzonderlijke luisterervaring met hun krachtige JBL Signature Sound. Ze zijn uitgerust met adaptive noise cancelling technologie, waardoor je kunt genieten van zuiver geluid zonder storende achtergrondgeluiden. Door hun comfortabele, ergonomische design zijn ze ideaal voor langdurig gebruik. Bovendien zijn deze earbuds stof- en waterdicht, wat ze perfect maakt voor gebruik in alle weersomstandigheden. De batterij gaat tot 7 uur mee op één lading, en de draagbare oplaadhoes zorgt voor nog eens 21 uur extra speeltijd, zodat je de hele dag door kunt luisteren naar je favoriete muziek.

Samsung Galaxy Bud Live

De Samsung Galaxy Bud Live earbuds zijn niet alleen stijlvol, maar beschikken ook over indrukwekkende functies. Ze hebben een uniek boonvormig ontwerp dat zorgt voor een comfortabele pasvorm en zijn uitgerust met actieve ruisonderdrukking voor een helder en ononderbroken geluid. De oortjes hebben een batterijduur van 6 uur, die kan worden uitgebreid tot 21 uur met de draagbare oplaadhoes. Bovendien beschikken ze over een ‘Always-On’ assistentie functie, waarmee je eenvoudig toegang hebt tot je muziek en berichten zonder je telefoon te moeten gebruiken.

Bose QuietComfort Earbuds II

De Bose QuietComfort Earbuds II zijn ontworpen met het oog op superieure geluidskwaliteit en comfort. Ze zijn voorzien van de gepatenteerde noise cancelling technologie van Bose, die alle storende achtergrondgeluiden elimineert, waardoor je volledig kunt opgaan in je muziek. Deze earbuds hebben een robuust en duurzaam ontwerp en zijn bestand tegen zweet en slecht weer, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik tijdens het sporten of in onvoorspelbare weersomstandigheden. De batterijduur bedraagt 6 uur per oplaadbeurt, en de draagbare oplaadhoes biedt een extra 12 uur luistertijd. Met hun eenvoudige touch-controls en de mogelijkheid om verbinding te maken met de Bose Music app, bieden de Bose QuietComfort Earbuds II een naadloze en plezierige luisterervaring.