De elektrische fiets is in Nederland al ontzettend populair, maar nu is het tijd voor iets nieuws, namelijk speed pedelecs. Een speed pedelec is een super snelle e-bike die een snelheid van maar liefst 45 km per uur kan bereiken! Deze snelheid zorgt er wel voor dat je je aan andere verkeersregels moet houden dan bij een normale e-bike. De speed pedelec hoort dan ook in de categorie bromfietsen. Steeds meer mensen kiezen de speed pedelec als duurzaam alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Dankzij de hoge snelheid is de speed pedelec namelijk perfect voor woon- en werk verkeer.

3. Beste speed pedelecs 2022

Ben je op zoek naar de beste speed pedelecs? Dan ben je hier op het juiste adres! We hebben namelijk de beste speed pedelecs van 2022 voor je op een rijtje gezet!

1. Endeavour 5.B Excite 45 Kalkhoff

Als beste uit de test komt de Endeavour 5.B Excite 45 van Kalkhoff.

Kalkhoff maakt al 100 jaar fietsen, de technologie dat zij gebruiken in combinatie met traditionele waarde is van groot belang. Het weerspiegeld niet alleen kwaliteit, maar ook de beste kwaliteit.

De Endeavour 5.B Excite 45 maakt gebruik van Bosch performance speed aandrijving, een Bosch accu, Versnellingen en schakeling van Shimano en een remsysteem van Magura. Dit zorgt ervoor dat het beste van het beste verpakt zit in deze beste speed pedelec.

2. Raleigh Kent 10

Een ander bekend en oud fietsenmerk is Raleigh. Raleigh is opgericht in 1887 in het Engelse plaatsje Nottingham, waar ze nog steeds gevestigd zijn. Ze zijn dan ook al meer van 130 jaar actief in de fietsen industrie en gebruiken oude tradities in hun moderne ontwerpen.

De Raleigh Kent 10 is uitgerust met een krachtige Bosch accu, Shimano versnellingen en Schawlbe Big Ben banden.

3. Stromer ST1

Stromer is ook een oude bekende. Dit Zwitserse merk maakt gebruik van de Zwitserse ingenieursvaardigheden en beantwoorden de nieuwe uitdagingen van het stadsverkeer. Voor Stromer betekent mobiliteit vrijheid en daarom maken zij hun speed pedelecs geschikt voor de groeiende steden, om flexibel, verbonden en efficiënt vooruit te komen.

De Stromer ST1 is uitgerust met de beste componenten die Stromer kan bieden, wat niet niks is! Daarnaast kun je de fietsen en ook speed pedelecs van Stromer zelf aanpassen naar je wensen via hun website.