Op zoek naar een trouwlocatie in een van de populairste steden van Nederland? Lees dan snel verder! Met duizenden locaties in de Randstad zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij maken de trouwlocatie jacht iets makkelijker en zetten de 10 beste trouwlocaties van de Randstad op een rijtje.

Eau Lounge in Rotterdam

Als je op zoek bent naar trouwlocaties Rotterdam, ga dan eens langs bij Eau Lounge. Hier trouw je met een fenomenaal uitzicht op de Maas. Met de Willemsbrug aan je linkerzijde en de Erasmusbrug aan de rechterkant, is dit de ultieme locatie in Rotterdam om het ja-woord te geven. Het overdekte terras zweeft als het ware over de maas en binnen heeft de plek een mooie, open ruimte. Perfect voor het trouwfeest maar ook de receptie en ceremonie kan hier gehouden worden. Voor het diner kent de locatie een open buffet concept of een barbecue.

Relais & Châteaux Weeshuis Gouda

Als je op zoek bent naar een unieke locatie, dan is dit een goede optie. Elke ruimte in dit historische pand zal je verrassen. Het is een luxueus boutique hotel met een rustiek groene binnenplaats. Zeker het bezoeken waard tijdens de trouwlocatie zoektocht. De ceremonie, receptie en diner zijn hier mogelijk en jij en je gasten kunnen hier ook overnachten.

Hotel-restaurant ‘t Goude Hooft

Wat de mooie stad achter de duinen betreft, kwam voor trouwlocaties in Den Haag  Hotel-restaurant ‘t Goude Hooft als een van de beste uit de test. Dit is oorspronkelijk een gezellig hotel met restaurant bekend om hun kunstzinnige inrichting. Het fijne aan deze locatie is dat jij en je gasten er ook kunnen overnachten.

Leidse Schouwburg

Als je je als filmster wil voelen tijdens je bruiloft, is Leidse Schouwburg de beste trouwlocatie. Voor je trouwceremonie kun je op het podium van de theaterzaal terecht. De Stadsgehoorzaal is op vijf minuten loopafstand en hier kun je dineren en feesten.

The Anthony hotel in Utrecht

Als je op zoek bent naar bijzondere trouwlocaties in Utrecht, is The Anthony Hotel een goede optie. Dit is een boutique hotel met unieke aspecten zoals glas-in-lood, authentieke ruimtes, hoge plafonds en mooie tuinen. Er is veel aandacht besteed aan architectuur en interieur, daarom heeft deze trouwlocatie een plekje verdiend in deze top 10. Bij deze locatie is het mogelijk om te dineren en overnachten. Je kan er ook je ceremonie en receptie houden.

Slot Zeist in Utrecht

Als je het groots wil aanpakken, is Slot Zeist in Utrecht the place to be. Dit is een romantisch 17e eeuws slot. Hier vind je uitbundig gedecoreerde zalen, maar ook een enorme tuin omringd door water. In de tuin vind je een theekoepel en zelfs een amfitheater. Genoeg plek voor een groot feest en je kunt er ook je receptie, ceremonie en diner houden.

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Dit is een van de pareltjes van onze hoofdstad, als het om trouwlocaties gaat. Bij Andaz Amsterdam Prinsengracht trouw je aan de iconische grachten. De locatie zelf is uniek ingericht. Je kunt er terecht voor de receptie, het diner, de ceremonie en het feest. Jij en je gasten kunnen er ook overnachten.

De Renaissance Koepelkerk

Een andere prachtige locatie te Amsterdam is de Renaissance Koepelkerk. Het is een historische 17e-eeuwse trouwlocatie in een kerk, met het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel er direct aan verbonden.! In hartje Amsterdam kun je terecht voor de receptie, ceremonie, diner, feest en overnachting.

Supperclub Cruise

Even wat anders: hoe gaaf is het om te trouwen op het water? De Supperclub Cruise maakt het mogelijk. Op dit schip zeg jij het ja-woord met uitzicht op de Amsterdamse skyline. Je kunt hier terecht voor de ceremonie, diner en het feest.

Huis Barnaart

In Haarlem vind je een monumentaal herenhuis aan de mooie grachten. De grote zalen zijn uitbundig gedecoreerd en het voelt alsof je in een Middeleeuws kasteel rondloopt. De locatie is goed bereikbaar aangezien het in het hart van Haarlem ligt.

Daar heb je ze, de 10 beste trouwlocaties gelegen in de Randstad! We hopen dat jouw droomlocatie hier bij zit zodat jij verder kan met het plannen van de bruiloft.