1. Delonghi
  2. delonghi stilosa ec235 bk

delonghi stilosa ec235 bk review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen koffie

Melk:
Ja

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze delonghi stilosa ec235 bk review? Lees onze De'Longhi Stilosa EC235.BK - Pompdruk espressomachine - Zwart review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Geschikt voor type koffie: Gemalen koffie Melkopschuimmethode: Stoompijpje Aantal kopjes per zetbeurt: 2

Pluspunten delonghi stilosa ec235 bk

  • ?
  • ?
  • ?

Minpunten delonghi stilosa ec235 bk

  • ?
  • ?


Beschrijving delonghi stilosa ec235 bk

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de delonghi stilosa ec235 bk koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

De De'Longhi Stilosa EC235.BK pompdruk espressomachine is geschikt voor zowel gemalen koffie als voor ESE-servering. De De'Longhi heeft een waterreservoir van 1 liter en een vermogen van 1100 watt. Met deze espressomachine kan je één of twee kopjes koffie tegelijk zetten. Heb je zin in een espresso of kies je toch voor een cappuchino met een heerlijke cremalaag? Het is allemaal mogelijk met de De'Longhi Stilosa EC235.BK.

Veelgestelde vragen over delonghi stilosa ec235 bk

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de delonghi stilosa ec235 bk?

Per ronde maak je er met de delonghi stilosa ec235 bk. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de delonghi stilosa ec235 bk het beste kopen?

Wil je de delonghi stilosa ec235 bk, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een delonghi stilosa ec235 bk aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de delonghi stilosa ec235 bk kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een delonghi stilosa ec235 bk aanbieding?

We verkopen de delonghi stilosa ec235 bk zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een delonghi stilosa ec235 bk aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de delonghi stilosa ec235 bk aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze delonghi stilosa ec235 bk beoordeling? We hebben naast delonghi stilosa ec235 bk ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.