De tijd waarin enkel het genot van de man centraal stond in een relatie is al lang voorbij. Het genot van de vrouw heeft – terecht – aan belang gewonnen. Tijdens de seks draait het niet enkel om wat mannen leuk of lekker vinden, ook vrouwen mogen hun pleziertje hebben. Maar dat pleziertje kunnen ze ook perfect alleen ervaren, tijdens het masturberen. Om die me-time nog spannender te maken, kan je gebruik maken van speeltjes. Dit zijn onze favorieten!

Dildo

De klassieker onder de seksspeeltjes: de dildo. Een dildo kopen doe je als je nog niet zoveel ervaring hebt met speeltjes. Het is een voorzichtige, eerste stap om te experimenteren en uit te zoeken wat je leuk vindt. De dildo is een van de populairste seksspeeltjes en lijkt op een penis. Dit speeltje bestaat in verschillende vormen, kleuren en maten. Tegenwoordig worden dildo’s ook uit verschillende materialen gemaakt: plastic, silicone en zelfs glas. Met of zonder ribbeltjes voor extra stimulatie, het is maar wat je verkiest.

Vibrator

Tevreden over de dildo, maar op zoek naar nog wat meer stimulatie? Dan moet je de vibrator eens uittesten. Dit speeltje is zoals een dildo, maar dan met trilfunctie. Wie aan een vibrator denkt, denkt aan vaginale stimulatie. Maar er bestaan ook vibrators voor anale en clitorale stimulatie. Haal je graag af en toe je vibrator boven, maar in alle discretie? De lipstick vibrator ziet eruit als een lipstick, maar is eigenlijk een geweldig seksspeeltje. En niemand die het weet 😉 .

Eitjes

Fan van vaginale stimulatie, dan moet je de vibrerende eitjes proberen. Deze toys stimuleren je vagina zowel inwendig als uitwendig. Vergelijk het met een kleine vibrator, maar eentje die nog dieper gaat. Extra leuk: bij zo’n eitje hoort ook een afstandsbediening. Dat maakt het een interessant speeltje voor koppels. De vrouw brengt de eitjes in en geeft de afstandsbediening aan haar partner, die zo de touwtjes in handen heeft en de vibraties kan besturen. Met vibratie-eitjes heb je zonder twijfel een spannende dag in het vooruitzicht.

Satisfyer

Dé beste toy allertijden is ongetwijfeld de Satisfyer, een luchtdruk vibrator. De clitoris wordt gestimuleerd door pulserende luchtdrukgolven en brengt jou in not time naar een hoogtepunt. De luchtdrukgolven hebben een zuigend effect, waardoor je het kan vergelijken met orale seks. Er wordt geen speeltje vaginaal ingebracht, zoals bij een dildo of vibrator, maar toch zal je enorm opgewonden zijn. Dit speeltje is een must try voor élke vrouw!