Hoewel december nog niet voor de deur staat, doe je er als werkgever wel verstandig aan om nu kerstpakketten te bestellen. Het is dus dé tijd van het jaar om druk bezig te zijn met de juiste kerstgeschenken uit te kiezen voor jouw werknemers, trouwe klanten en zakenrelaties. Maar waar begin je? En wat zijn nou eigenlijk de belangrijkste voordelen van een kerstpakket geven? In dit artikel zetten we de voordelen van een kerstpakket voor je op een rijtje. Lees snel verder!

Blije en gemotiveerde werknemers

We hebben roerige tijden achter de rug. Begin dit jaar zaten we nog noodgedwongen thuis vanwege het coronavirus dat iedereen in z’n macht hield. Gedurende het jaar zijn we weer steeds meer het ‘oude leven’ gaan oppakken, maar dat neemt niet weg dat werknemers uitgedaagd zijn en worden om hun productiviteit op (afstand) hoog te houden. Ook een ergonomische werkplek was voor lang niet iedereen mogelijk. Een schouderklopje in de vorm van een mooi kerstpakket is dus voor iedere werknemer een welkome verrassing. Het verhoogt niet alleen de productiviteit, maar het versterkt ook de loyaliteit. Goed personeel is schaars, dus zorg dat je ze binnen boord houdt.

Wat zijn trendy kerstpakketten?

In kerstpakkettenland is er wel een verandering gaande. Waar we in het verleden steevast kozen voor een traditioneel kerstpakket, waarvan de helft van de inhoud achterin de keukenkast verdween, wordt er tegenwoordig steeds meer nagedacht over de inhoud van het pakket. Ook de boodschap die afgegeven wordt is belangrijk.
Pakketten met een duurzame boodschap en inhoud van fairtrade producten voeren de boventoon. Schrik daarom niet als je dit jaar een origineel kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl met een duurzame, gezonde producten voor langdurig gebruik ontvangt. Een voorbeeld hiervan zijn een kweeksetje voor tuinliefhebbers of een pakket gevuld met producten die zero-waste, 100% plantaardig en plasticvrij zijn.

Kom je er echt niet uit? Laat ze zelf kiezen!

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je de plank absoluut niet misslaan? Kies dan voor een digitale giftcard. De ontvanger kan dan naar keuze winkelen bij de aangesloten webshops. Hoewel dit cadeau niet het allergrootste verrassingseffect zal hebben, zal de ontvanger wel iets kunnen uitzoeken naar zijn of haar smaak. Vergeet je tot slot niet om een persoonlijk bericht bij het geschenk toe te voegen? Blik terug op afgelopen jaar, maar kijk ook alvast naar 2023. Succes!