Sextoys, ze bestaan tegenwoordig in alle vormen, maten en kleurtjes. Het aanbod is de laatste jaren enorm toegenomen en er is voor iedereen wat op de markt: mannen, vrouwen, koppels, beginners en experts. Voor ieder wat wils! Weet je niet goed waar te beginnen? In dit artikel vind je een oplijsting van onze all time favourite sextoys.

Vibratie eitje

Klein en discreet, dat is wat een vibratie eitje perfect omschrijft. Je brengt dit kleine eitje vaginaal in en kan kiezen uit 3 vibratiestand en 7 patronen. Bedienen doe je met een afstandsbediening. Houd je het graag wat spannend, dan kan je de afstandsbediening aan je partner geven en de controle in zijn of haar handen leggen. Geef je volledig over en wacht vol spanning tot je partner de vibratiestanden een niveautje hoger zet. Dit eitje is uiterst geschikt voor het voorspel, dat je al ‘s morgens vroeg kan starten. Tegen de avond heeft het spanningsniveau zeker z’n hoogtepunt bereikt.

Satisfyer

In het Satisfyer-gamma zitten heel wat leuke speeltjes. De Satisfyer Pro 2 werd in 2021 al tot beste toy verkozen, maar in dit artikel willen we een ander speeltje in de spotlights zetten. Maak kennis met de Satisfyer Love Breeze. Ideaal op warme zomerdagen, want dit speeltje zorgt letterlijk voor een fris windje. De siliconen mond plaats je op de clitoris waardoor die zachtjes naar binnen gezogen wordt en zo zorgt voor intense stimulatie. Deze luchtdrukvibrator heeft zo’n 15 verschillende vibratiestanden. Plezier gegarandeerd!

FPPR masturbator

Voor mannen is de FPPR masturbator een aanrader omdat dit speeltje er niet uitziet als een speeltje. Een groot voordeel, want pas als je de dop af de masturbator haalt, zie je de masturbatiesleeve. Binnenin zit een opening die lijkt op een mond, vagina of anus. Het is maar wat je verkiest. Met dank aan de stimulerende structuur voelt het levensecht aan en de sterke zuigkracht geeft je zonder twijfel een bijzondere ervaring.

Handboeien

Wie graag in de wereld van bdsm vertoeft, is wellicht dol op een paar handboeien in de slaapkamer. Je hebt er met pluche, lekker zacht rond de polsen, of uit leder voor wie het wat stoerder mag. Dit speeltje is echt een basic, iets wat iedereen in huis zou moeten hebben, maar stelt nooit teleur.

Buttplug

Tot slot een speeltje voor de durvers onder ons: de buttplug. Anale seks is niet voor iedereen weggelegd, maar ben jij een liefhebber, dan is de buttplug iets voor jou. Is het de eerste keer, dan kan je een set voor beginners aanschaffen met daarin verschillende maten. Al wat meer geoefend? Dan kan je een geribbelde plug gebruiken voor een extra bijzondere ervaring en de ribbels zorgen net voor extra stimulatie. Hier ben je ongetwijfeld enkele uurtjes zoet mee!