De feestdagen komen eraan, en dat betekent ook: Secret Santa feestjes. Secret Santa is een traditie die is overgewaaid uit de VS waarbij je geen cadeaus hoeft te kopen voor iedereen, maar enkel voor degene waar je de naam van getrokken hebt. Zo wordt er willekeurig een naam getrokken, en mag je niet verklappen voor wie je een cadeau moet kopen. De laatste jaren is het dus een toffe traditie geworden in vriendengroepen, maar ook tussen collega’s of buren bij kerst of Sinterklaas. Vaak wordt er een limiet afgesproken en soms maken mensen lijstjes aan met enkele cadeautips. Weet je toch niet zo goed wat je moet kopen? Dan hebben wij enkele leuke cadeaus opgelijst voor je vrouwelijke collega of beste vriendin.

 

Gepersonaliseerd is een echte hit

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een hit, en een handige manier om ‘algemene’ cadeaus toch wat specialer te maken. Perfect dus voor die collega waarvan je eigenlijk enkel de voornaam kent. Leuke gepersonaliseerde cadeaus zijn cadeaus met initialen, zoals gin-tonic glazen, een jutte tas, gouden sleutelhanger, een badjas of houten plank. Heb je ook enkele toffe foto’s kunnen sprokkelen? Denk dan aan een zeeppompje, flesje wijn of bureau kalender met leuke foto’s om haar dagen op te fleuren.

 

Ga voor iets uitdagend

Als je Secret Santa speelt in je vriendinnengroep, mag het ook al iets uitdagender zijn. Wat dacht je van toffe sekstoys? Dat hoeft niet gênant niet te zijn, maar is net een moment waarop je als groep het stigma van masturbatie kan doorbreken en eerlijk kan praten over zelfbevrediging. Zo heeft Lovense mooie én kwaliteitsvolle sekstoys zoals de Quake G-spot vibrator, Nora vibrator en het Lovense Lush 3 vibratie eitje. Zo is het eitje op afstand bestuurbaar, dus perfect voor in een (lange afstand) relatie of om sexting tot een next level te brengen. Het is erg klein en bijna geluidloos. De Nora vibrator is ook bestuurbaar op afstand, en deze zorgt dan weer voor extra clitoris stimulatie. Zorg dat je er misschien ook wat glijmiddel bij geeft om die eerste momenten wat vlotter te doen verlopen.

 

Leve doe-cadeaus

We kunnen allemaal weer van elkaars gezelschap genieten en the world is opening up, dus waarom organiseer je niet voor een leuk doe-cadeau, zoals een kookklas, een aardewerkcursus, een yogales of bloemschikking les? Je kan er samen van genieten, een nieuwe leuke hobby ontdekken, en er gewoon een superfijne dag van maken. Is een uitstapje of cursus toch iets te moeilijk om te organiseren? Geef dan een doe-cadeau zoals de NIP-wijnkit voor beginners, een giftkaart van Bloomon, bloemzaadjes om te planten of een verwen pakketje met je favoriete skincare producten.

 

Wat geef jij dit jaar cadeau?