Er is niets zo fijn als een complete keuken en die bestaat uit meer dan een vaatwasser, een oven en een magnetron. Er zijn meerdere keukenapparaten te koop die je keuken alleen maar praktischer maken. We gaan 10 handige en beste keukenapparatuur voor jou op een rijtje zetten!

Speciale waterkoker

Allereerst zijn er waterkokers met een temperatuurregeling. Een normale waterkoker kun je overal vinden voor iets meer dan 10 euro. Deze normale waterkoker verwarmt water tot 100 graden. Maar als je nu een waterkoker met temperatuurregeling hebt, kun je de temperatuur zelf bepalen. Zo verbrand je niet altijd je tong!

Een grote keukenmixer

Een kleine handmixer is natuurlijk ontzettend handig, omdat deze weinig plek in beslag neemt. Maar een grote automatische keukenmixer heeft ook z’n voordelen. Als je graag bakt is dit echt een must have in je keuken. Je zet de mixer aan en terwijl die aan staat, kun jij even de topping klaarmaken of eventueel al de afwas.

Een stoomkoker

Een steamer kom je niet in iedere keuken tegen. Maar gelukkig heb je ondertussen ook al elektrische stoomkokers die je voor een lage prijs kunt kopen. Een stoomkoker is echt ideaal wanneer je niet graag kookt. De stoomkoker doet al het werk voor je terwijl alle mineralen en vitaminen worden behouden.

Een koffiegrinder

Om het perfecte bakkie koffie te maken heb je toch echt wel een koffiegrinder nodig. Het is echt een hele kunst om dit te doen. Je hebt voor iedere soort koffie een andere maling nodig. En hiervoor is de koffiegrinder uitermate geschikt.

Sous vide-Stick

Deze naam zegt je waarschijnlijk niet zo veel, maar dit apparaat tovert je normale keuken om tot een professionele keuken. Dit apparaat zorgt ervoor dat de temperatuur van het water in een pan constant even laag is. Zo kan het eten langzaam garen. Je hebt ze tegenwoordig al voor zo’n 60 euro.

Een ijsmaker

Kan en klaar ijs na het avondeten is een ontzettend lekker toetje, maar wacht dacht je van zelf gemaakt is? Dit is niet alleen erg lekker, maar dit ijs bevat ook nog eens veel minder suiker. En met een ijsmaker is het ook nog eens ontzettend makkelijk. Koop voor een paar tientjes een degelijk apparaat en voeg jouw favoriete ingrediënten toe om ijs te maken. Wie wilt dit nu niet?

Een digitale weegschaal

Een keukenweegschaal is ontzettend belangrijk tijdens het koken en bakken. Je hebt altijd een precieze hoeveelheid van iets nodig. Zorg daarom dat je een digitale weegschaal in je keukenkast hebt liggen!

Een airfryer

Waarschijnlijk dacht je al dat dit apparaat eraan zat te komen. Bijna iedereen heeft ondertussen wel een airfryer in huis. Je kunt hiermee niet alleen friet op een gezonde manier bakken, maar ook kun je erin bakken en braden. Marineer eens wat kip en laat het in de airfryer garen!

Dit waren ze dan, de beste keukenapparaten voor in jouw keuken! Kijk eens rond op internet en bestel wat jou erg handig lijkt!